NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:29

NRK - 25 Sep 19 kl. 22:00

Zelenskyj: Ikke noe press fra Trump

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke la noe press på ham i den omstridte telefonsamtalen. På en pressekonferanse med Trump ble Zelenskyj spurt om han følte seg presset av Trump til å etterforske Joe Biden, noe han nektet for..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volodymyr Zelenskyj, Donald Trump, Trump, Zelenskyj, Joe Biden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zelenskyj, Ikke, noe, pressfra , Trump
P4 - 02 Dec 19 kl. 17:04

- Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel at Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han i en telefonsamtale skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn. Samtalen fant sted samtidig som Trump blant annet hadde stanset militær bistand til Ukraina, og det har utløst mistanke om at Trump forsøkte å presse Zelenskyj til å starte etterforskning..

NRK - 10 Jan 20 kl. 08:28

Ukraina: Flyet kan ha blitt skutt

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det er mulighet for at det ukrainske flyet som styret over Tehran ble skutt ned, men at opplysningene ikke er bekreftet. Zelenskyj, sier han vil diskutere flyulykken med USAs utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:22

– Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn..

NRK - 08 Jan 20 kl. 07:07

Undersøker flystyrten

Den ukrainske ambassaden i Iran undersøker omstendighetene rundt flyulykken. Det sier den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj, ifølge Reuters. Zelenskyj sender også sine kondolanser til de pårørende..

NRK - 03 Nov 19 kl. 01:59

Trump inviterer Zelenskyj

USAs president Donald Trump har invitert sin kollega i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, til Det hvite hus. Det sa Trump til reportere utenfor Det hvite hus lørdag, før han dro videre til New York..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 15:05

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

NRK - 17 Jan 20 kl. 08:40

Ukrainas statsminister vil gå av

Ukrainas statsminister Oleksiy Honcharuk har søkt avskjed. Det melder Reuters. Han har levert sitt avskjedsbrev til president Volodymyr Zelenskyj, melder nyheitsbyrået.

VG - 02 Oct 19 kl. 14:12

Pompeo bekrefter at han lyttet til Trumps samtale med Zelenskyj

USAs utenriksminister Mike Pompeo bekrefter at han hørte på telefonsamtalen mellom president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj 25. juli..

NRK - 21 Sep 19 kl. 08:11

Krev utskrift av telefonsamtale

Tidlegare visepresident Joe Biden krev utskrift av Donald Trump sin samtale med Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj. Trump skal ifølgje rapportar ha pressa Zelenskyj til å etterforske Biden og hans son. Trump kallar saka «falske nyhende».

P4 - 08 Jul 19 kl. 14:39

Inviterer til fredssamtaler

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj inviterer Russlands president Vladimir Putin til fredssamtaler. I en video lagt ut på Youtube sier Zelenskyj blant annet at de må diskutere hvem Krim-halvøya tilhører. Han foreslår at samtalene kan holdes i Minsk i Hviterussland, og at ledere fra USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Hviterussland kan delta i samtalene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Domingo er lei for anklager

Stjernetenoren Placido Domingo sier han er virkelig lei seg for anklager om seksuell trakassering som er rettet mot ham, ifølge AFP. Han har tidligere tilbakevist beskyldningene, og trakk seg i høst fra en forstilling på Metropolitan Opera i New York..

NRK - 15 minutter siden

Ferjehøyring på Stortinget kl. 11

Staten gir 20 prosent meir til ferjedrift no enn i 2015, ifølge regjeringa. Helge André Njåstad (Frp) trur likevel ferjefylka er underfinansiert: – Det er feil viss ferjefylka må kutta andre tenester, medan staten betaler togtilbodet i andre fylke..

NRK - 15 minutter siden

Abid Raja: –En nasjonalskatt er død

Kulturminister Abid Raja minnes Jahn Teigen som en nasjonalskatt som hele Norge hadde et nært og kjært forhold til. – Takk for ditt fantastiske bidrag til norsk kulturliv, skriver Raja på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Unge flytter fra nord

Én av tre ungdommer i Nord-Norge vurderer å flytte fra landsdelen. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK. Over 15 prosent i alderen 18 til 29 år svarer at de skal flytte, og rundt 15 prosent er usikre på hvor de skal bo de neste årene..

NRK - 45 minutter siden

DIREKTESENDING: Jahn Teigen er død

NRK - 45 minutter siden

Ingen mennesker i skred i Lom

Ingen folk eller biler ble tatt av snøraset på riksveg 15 vest for Lom sentrum i morges. Rv 15 er stengt på stedet. Rasområdet vil bli undersøkt av geolog før rydding av vegen starter.

NRK - 45 minutter siden

– En elsket klovn og entertainer

NRKs kulturkommentator Agnes Moxnes minnes Jahn Teigen som en høyt elsket kunstner med helt spesielle kvaliteter, blant annet en fantastisk stemme og en unik tilstedeværelse og formidllingsevne. Hun minnes ham som en original og komplett artist..

NRK - 45 minutter siden

Kronprinsen til Jan Mayen

Tirsdag drar kronprins Haakon på dagsbesøk til den forblåste øya. Sist gang en fra kongehuset besøkte Jan Mayen, var i 1976 med daværende kronprins Harald. Hensikten er at kronprinsen skal lære om forsvaret som har 14 personer utstasjonert på øya..

NRK - 1 time siden

Conte skylder på sykehusfeil

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte sier at ledelsen ved et sykehus i Nord-Italia er å klandre for utbruddet av koronavirus. Han sier ifølge AP at smittevernregler ikke ble fulgt, men han navngir ikke sykehuset..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen er død

Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus i Sverige mandag kveld, 70 år gammel, opplyser manager Trond Lie til NTB. Den folkekjære artisten har de siste årene levd et tilbaketrukket liv. Lie sier at familien er i sorg og ikke ønsker å kommentere dødsfallet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt