P4 > Nyheter

Friday, 06 December, 05:05

P4 - 19 Nov 19 kl. 22:47

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen.
Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG.
Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..
Les mer på P4


Les mer om:
Henry John Mæland, Nav, Arbeids, VG, NAV, EØS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ytterligere37 , dommer, vurderes
NRK - 30 Oct 19 kl. 15:39

Skal gå gjennom 6000 Nav-dommer

Landets tingretter skal gå gjennom alle dommer om Nav-bedrageri siden 2012. Det kan dreie seg om mer enn 6.000 dommer, ifølge Bergens Tidende..

P4 - 28 Nov 19 kl. 05:34

Gjør dommer tilgjengelig for alle

Rettsavgjørelser fra norske domstoler skal bli gratis tilgjengelig digitalt for alle. De fire regjeringspartiene ble i går kveld enige om at alle skal få tilgang til å se hvilke dommer som er avsagt - riktignok da i anonymisert form. Dommer er en veldig viktig rettskilde.

NRK - 19 Nov 19 kl. 19:26

Flere Nav-dommer gjennomgås

I et brev fra Setteriksadvokat Henry John Mæland til Arbeids- og sosialdepartement som VG har tilgang på, framkommer det at det er 37 nye dommer for trygdemisbruk inne til vurdering..

VG - 12 Aug 19 kl. 20:53

Dommer innrømmer at Mjøndalen ble snytt for straffe: – Hviler et stort ansvar på dommertrioen

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm - Mjøndalen 3–2) Dommer Trygve Kjensli innrømmer at Mjøndalen skulle hatt et tidlig straffespark på Åråsen. Trener Vegard Hansen sliter med å akseptere at dommer ikke så situasjonen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 09:25

Mange millioner feilaktig anmeldt

Bare i 2018 ble 24 personer feilaktig anmeldt av Nav for trygdesvindel for til sammen 5 millioner kroner. Det opplyser Nav Kontroll til NTB. Det er allerede kjent at minst 48 av sakene har endt med feilaktige domfellelser.

Klartale - 31 Oct 19 kl. 08:48

Dommer sa ifra om feil, men fikk ikke svar

Nav fulgte ikke de europeiske reglene, mente en dommer. Nav svarte ikke dommeren, ifølge avisa VG..

NRK - 28 Aug 19 kl. 04:40

Dommer stanset abortforbud

En føderal dommer i delstaten Missouri i USA hindret i siste liten et forbud mot abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet. Loven som ble undertegnet av Missouris guvernør i mai, skulle ha trådt i kraft onsdag, men utsettes inntil videre..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 18:34

Rettslige dommer blir tilgjengelige for offentligheten

Dommer fra norske domstoler skal nå bli tilgjengelige for alle i anonymisert form..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 18:34

Dommer blir gratis tilgjengelig for alle

Dommer fra norske domstoler skal nå bli digitalt tilgjengelige i anonymisert form for alle..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 23:44

Dommer stanset abortforbud i Missouri

En føderal dommer i den amerikanske delstaten Missouri hindret i siste liten et forbud mot abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Premier League torsdag kveld

Det er spilt to kamper i Premier League i kveld. Kampen mellom Sheffield United og Newcastle er ferdigspilt og endte 0-2. Kampen mellom Arsenal og Brighton endte 1-2..

P4 - 6 timer siden

Flere fjelloverganger åpnet igjen

Flere fjelloverganger er i kveld åpnet igjen etter at det har vært kolonnekjøring som følge av uvær i flere timer. Det melder Vegtrafikksentralen. Både Hemsedalsfjellet og Aurland-Hol er åpne igjen.

P4 - 6 timer siden

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep

En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Mannen utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med moren til jenta og tilbød henne hjelp med barna. Retten beskriver handlingene som grove og smertefulle.

P4 - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter skyting

Tilstanden til mannen som ble skutt i Trondheim i kveld er alvorlig. Han er skutt flere ganger og har megt alvorlige skader opplyser politiet til NRK. Det var mannen selv som ringte og meldte i fra om skytingen.

P4 - 6 timer siden

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

P4 - 6 timer siden

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld. Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey.

P4 - 6 timer siden

Søker etter savnet mann

Politiet har nå satt i gang en leteaksjon etter den 35 år gamle mannen, Ruben Kanstad, som har vært savnet i Arendal siden 19. november. Det er vitneopplysninger som gjør at politiet nå søker i sjøen rundt Tromøybrua melder Agderposten..

P4 - 7 timer siden

Arbeidskamerater i sorg etter dødsulykke

Arbeidskameratene til mannen i 40-årene som mistet livet på ei bru på Stord i dag tidlig er i sorg etter dødsulykken. To personer satt i en varebil da deler av taket fra et møtende vogntog løsnet og traff varebilen. Sjåføren av varebilen mistet livet.

P4 - 7 timer siden

Trafikkulykke i Svolvær - skadd hentet av helikopter

En person er hentet med redningshelikopter etter at to biler kolliderte ved flyplassen i Svolvær i kveld. Veien er stengt og nødetater jobber på stedet melder politiet på twitter..

P4 - 7 timer siden

Hjelpearbeidere bortført i Nigeria

14 personer, blant dem to hjelpearbeidere fra Røde Kors er bortført i Nigeria. Gruppa Iswap, som har sverget troskap til IS, hevder de står bak bortføringen, melder nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt