E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:39

E24 - 07 Nov 19 kl. 16:43

XXL får refs av Finanstilsynet

Finanstilsynet har gjennomgått meldingen som kom fra XXL 15. oktober, der selskapet kunngjorde emisjonene som nylig ble gjennomført og foreløpige resultater..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
XXL, Finanstilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: XXLfår , refsav , Finanstilsynet
P4 - 30 Jul 19 kl. 09:49

Finanstilsynet kritiserer Vipps

Betalingstjenesten Vipps får kritikk av Finanstilsynet for å ha manglet systemer som sjekket transaksjoner opp mot internasjonale sanksjonslister. Det skriver Dagens Næringsliv. Vipps hadde ingen kontroll på om betalinger havnet hos terrorister, diktatorer eller korrupsjonsutsatte personer da Finanstilsynet kom på besøk i fjor høst, konstaterer tilsynet..

P4 - 29 Jul 19 kl. 23:06

Finanstilsynet refser Vipps

Finanstilsynet refser Vipps for svært alvorlige brudd. Selskapet hadde ingen kontroll på om betalinger havnet hos terrorister, diktatorer eller korrupsjonsutsatte personer da Finanstilsynet kom på besøk i 2018, skriver Dagens Næringsliv. Nå krever tilsynet at selskapet bruker flere ressurser på å overholde reglene mot hvitvasking og terrorfinansiering..

E24 - 10 Dec 19 kl. 20:17

Mener Finanstilsynet skremmer unødig: – Jeg ville vært mer bekymret hvis gjeldsnivået var på bunn

Det norske gjeldsnivået er på europatoppen, men med avtagende gjeldsvekst mener flere at Finanstilsynet overdriver sine bekymringer. – Nå synes jeg Finanstilsynet har grunn til å bli litt mindre bekymret, sier spareøkonom..

Hegnar.no - 30 Jul 19 kl. 10:00

Finanstilsynet kritiserer Vipps for manglende transaksjonskontroll

Betalingstjenesten Vipps får kritikk av Finanstilsynet for å ha manglet systemer som sjekket transaksjoner opp mot internasjonale sanksjonslister..

NRK - 30 Jul 19 kl. 09:40

Finanstilsynet kritiserer Vipps

Betalingstjenesten Vipps får kritikk av Finanstilsynet for å ha manglet systemer som sjekket transaksjoner opp mot internasjonale sanksjonslister, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 08:15

Finanstilsynet ber om at bankenes overskudd for 2019 holdes tilbake

Finanstilsynet ber om at banker og forsikringsselskaper ikke skal betale utbytte for 2019 inntil videre på grunn av koronasituasjonen og den finansielle uroen..

E24 - 07 Apr 20 kl. 10:32

Finanstilsynet: Mangelfull hvitvaskingskontroll på VPS-kontoer

Finanstilsynet har undersøkt hvordan hvitvaskingsregelverket etterleves i forbindelse med opprettelse og bruk av verdipapirkontoer i VPS..

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 09:38

Finanstilsynet kritiserer Vipps for manglende transaksjonskontroll

Betalingstjenesten Vipps får kritikk av Finanstilsynet for å ha manglet systemer som sjekket transaksjoner opp mot internasjonale sanksjonslister..

NRK - 15 Nov 19 kl. 08:04

Ikke strengere regler for boliglån

Siv Jensen trosser Finanstilsynet om å stramme kraftig inn i reglene for hvor mye bankene kan låne ut til bolig. Finanstilsynet ville halvere bankens adgang til å bruke skjønn, slik blir det ikke..

P4 - 25 Nov 19 kl. 12:52

Finanstilsynet bekymret for gjeldsøkning

Finanstilsynet er svært bekymret over at andelen nye lån som går utover kravene i boliglånsforskriften har økt. Nye tall tilsynet la frem i dag viser at andelen økte med åtte prosent fra i fjor. Det kan få store konsekvenser, sier avdelingsdirektør Per Mathis Kongsrud..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 18 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt