NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:52

NRK - 26 mars 20 kl. 21:45

Worldometers: Flest smittede i USA

USA har nå fleste registrerte smittetilfeller av korona i verden, viser en oversikt fra Worldometers..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Worldometers

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Worldometers, Flest, smittedei , USA
NRK - 22 juni 20 kl. 16:55

Ni millioner smittet i verden

Ni millioner mennesker har vært smittet koronaviruset til nå, ifølge worldometers tall. Av disse er nesten 4,9 millioner friskmeldt. USA har flest smittede, med godt over 2,3 millioner smittede.

NRK - 09 juli 20 kl. 15:38

Over tre millioner smittet i USA

I USA har det blitt oppdaget over tre millioner smittede siden begynnelsen av utbruddet av koronaviruset i landet. Det viser tall fra både Johns Hopkins University og Worldometers. USA har registrert flest smittede og dødsfall i verden..

NRK - 08 juli 20 kl. 17:54

12 millioner smittede i verden

Antallet påviste smittetilfeller av covid-19 i verden har passert 12 millioner, viser Worldometers oversikt. Det er registrert nesten 550.000 koronadødsfall.

NRK - 01 sep. 20 kl. 06:52

Over seks millioner smittet i USA

USA har passert seks millioner koronavirus-tilfeller, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet og nettstedet Worldometers. USA har registrert flest smittede og døde i verden under pandemien. Nesten 190.

NRK - 18 mars 20 kl. 12:38

Flest smittede i Oslo og Viken

Oslo og Viken har flest bekreftede smittetilfeller i Norge. Det er 410 smittede i Viken og 348 smittede i Oslo. FHI opplyste i dag at det til sammen er 1.

P4 - 10 aug. 20 kl. 08:51

20 millioner koronasmittede i verden

Over 20 millioner personer i verden har nå fått påvist koronasmitte. Det viser oversikt fra nettstedet Worldometers. USA har registrert flest smittede og døde, foran Mexico og Brasil..

NRK - 07 sep. 20 kl. 07:40

Indias koronatall overgår Brasil

India har passert Brasil og er med sine 4,2 millioner bekreftede tilfeller det landet med nest flest koronasmittede i verden, ifølge Worldometers tall mandag. Kun USA, med over 6,4 millioner smittede, har flere tilfeller..

NRK - 02 april 20 kl. 07:37

Over 5.000 koronadødsfall i USA

Over 215.000 har fått på vist koronasmitte i USA. Tallet på døde har passert 5.

P4 - 31 juli 20 kl. 16:34

- USA stengte ned for sent og ikke nok

- USA er hardere rammet av koronaviruset enn mange land i Europa fordi vi stengte ned samfunnet for sent og med for lite inngripende tiltak. Det sier USAs ledende ekspert på smittevern, Anthony Fauci, i en kongresshøring om koronaresponsen til USA. Ifølge en oversikt fra Worldometers ble det i går rapportert 68.

NRK - 23 juli 20 kl. 04:35

California har flest smittede

California har gått forbi New York og er nå delstaten med flest koronasmittede i USA. Økningen var på 12.807 smittede siste døgn, opplyste delstatsmyndighetene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

En million til 10.august-stiftelse

Stiftelsen 10. august, opprettet etter angrepet på Al-Noor-moskeen, får 1 million kroner i forslaget til neste års statsbudsjett, melder Budstikka. Stiftelsen skal informere om angrepet på moskeen, samt forebygge hatytringer og hatefulle handlinger..

NRK - 10 minutter siden

Macron vil samtale med Erdogan

Frankrikes president Emmanuel Macron skal ha telefonsamtaler med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Ifølge franske myndigheter vil et viktig tema være uenigheten mellom Tyrkia og Hellas om rettighetene til olje og gass, øst i Middelhavet..

NRK - 30 minutter siden

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

NRK - 45 minutter siden

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

NRK - 45 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster..

NRK - 1 time siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på det mørke nettet, opplyser det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

NRK - 1 time siden

Svenske Nobelpris-seremonier avlyst

Den tradisjonelle Nobel-seremonien i Konserthuset i Stockholm er avlyst, og i stedet vil prisvinnerne få diplom og medaljer hjemme. Også den tradisjonsrike Nobelbanketten er avlyst på grunn av frykt for koronasmitte..

NRK - 9 timer siden

Lavere dødelighet for sykdommer

Det er ingen tegn til flere døde de tre første månedene av koronapandemien, enn samme periode tidligere år, ifølge FHI. Dødsårsakregisteret viser færre dødsfall av hjerte- og karsykdommer og lungesykdommer..

NRK - 1 time siden

Korona stopper teaterstykke

Nationaltheatret må avlyse to forestillinger av «Et dukkehjem» på Torshovteatret etter at en i publikum testet positivt på covid-19. De som satt nært vedkommende er informert og smittesporing er igangsatt. Resten av publikum vil få SMS fra teateret..

NRK - 1 time siden

Savnet person i Rørvik antatt død

Den savnede Amanuel Tewelde Tela er trolig død. Det konkluderer politiet i Trøndelag etter omfattende søk. Mannen ble sist sett ved et utested i Rørvik 5.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt