NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:33

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:45

Worldometers: Flest smittede i USA

USA har nå fleste registrerte smittetilfeller av korona i verden, viser en oversikt fra Worldometers..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Worldometers

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Worldometers, Flest, smittedei , USA
NRK - 18 Mar 20 kl. 12:38

Flest smittede i Oslo og Viken

Oslo og Viken har flest bekreftede smittetilfeller i Norge. Det er 410 smittede i Viken og 348 smittede i Oslo. FHI opplyste i dag at det til sammen er 1.

NRK - 16 timer siden

Over 5.000 koronadødsfall i USA

Over 215.000 har fått på vist koronasmitte i USA. Tallet på døde har passert 5.

NRK - 09 Mar 20 kl. 04:41

Smittetallet i Sør-Korea går ned

Sør-Korea rapporterte mandag om den minste økningen i tallet på nye smittede på to uker. Landet har flest virussmittede utenfor Kina, og 248 nye tilfeller ble bekreftet på søndag. Det bringer tallet på smittede opp i 7382 personer..

Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 10:26

Tysk virolog snakket med hundre korona-smittede. Han mener å ha funnet et nytt symptom.

Professor Hendrik Streeck er antagelig den i Tyskland som har møtt flest korona-smittede..

P4 - 26 Mar 20 kl. 22:51

USA har flest smittede

USA har nå passert Kina og har flest registrerte tilfeller av koronasmitte i verden. Det skriver New York Times. Over 80.

P4 - 09 Mar 20 kl. 05:48

Smittetallet i Sør-Korea ned

Sør-Korea rapporterer i morgentimene om den laveste økningen i tallet på nye smittede på to uker. Og dette er fjerde dag på rad med nedgang. Landet har fortsatt flest virussmittede utenfor Kina, og 248 nye tilfeller ble bekreftet i går.

P4 - 16 Mar 20 kl. 04:48

Flere smittede av koronavirus utenfor Kina

Antall smittede av koronaviruset er nå høyere utenfor Kina. Så langt har Kina vært stedet som har hatt flest smittede og døde, men i natt har disse tallene snudd. I verden er nå over 169.

P4 - 26 Mar 20 kl. 14:52

3156 smittede i Norge

3156 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. Det viser tall fra den daglige oppdateringen til Folkehelseinstituttet. 266 personer er innlagt på sykehus, og 93 personer av disse får intensivbehandling.

Klartale - Igår: 17:01

Flest somaliere smittet blant utlendinger i Norge

4.655 personer er bekreftet smittet med korona-virus i Norge. Av smittede utlendinger er det flest fra Somalia..

Klartale - 18 Mar 20 kl. 13:01

Flest smitte-tilfeller i Oslo og Viken

Oslo og Viken har flest av de korona-smittede i Norge. Nå er minst 1.423 smittet av viruset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt