NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 13:51

NRK - 26 jun 22 kl. 20:52

Widerøe gir ikke lenger ombooking ved innstilte avganger

Widerøe-kunder som får flyavgangen sin innstilt, vil ikke lenger få ombooking eller alternativ transport. De får heller ikke dekket mat og overnatting. Kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe, sier til Bergens Tidende at Widerøe-kunder nå kun har rett på refusjon av flybilletten. – Vi har ikke lenger anledning til å ombooke, tilby alternativ transport, måltid og overnatting, sier hun. Det betyr at reisende som får flyreisen innstilt, selv må finne et nytt reisealternativ og betale for kost og losji i mellomtiden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Catharina Solli, Widerøe, Bergens Tidende, NHO, Norsk Flytekniker Organisasjon, NFO, Widerøes, VG, Solli, BT, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Widerøe, gir, ikke, lenger, ombooking, ved, innstilte, avganger
NRK - 11 maj 22 kl. 11:52

Melder om kraftig trafikkvekst - Widerøe kjøper to nye fly

Widerøe melder om at antall reisende i april i år, er over tilsvarende måned før pandemien. – Vi er utrolig fornøyde over å være tilbake etter pandemien, sier Adm.Dir i Widerøe Stein Nilsen i ei pressemelding.

NRK - 25 jun 22 kl. 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flyginger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet. – Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser.

NRK - 19 jun 22 kl. 11:09

Widerøe kansellerer fire flygninger

Widerøe kansellerer fire flygninger søndag som en konsekvens av den pågående streiken blant flyteknikere. – Vi har fire tekniske kanselleringer i dag, sier Widerøes kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll til Dagbladet. Årsaken er at de mangler folk og at ting dermed tar lenger tid en normalt.

Klartale - 21 jun 22 kl. 14:45

Widerøe har avlyst 30 avganger

30 avganger er innstilt. Det opplyser Widerøe til kanalen NRK.– Dette lager utfordringer for passasjerene våre, det er vi smertelig klar over.

NRK - 23 jun 22 kl. 09:34

Widerøe avbryter reiser med mellomlandinger for barn som reiser åleine

Frå torsdag har flyselskapet Widerøe sett seg nøydd til å avbryta flyreiser for barn åleine og har ei flyging med ei eller fleire mellomlandingar. Det opplyser kommunikasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli til NRK. Selskapet har tatt kontakt med foreldra.

NRK - 23 jun 22 kl. 09:34

Widerøe avbryt reiser med mellomlandingar for barn som reiser åleine

Frå torsdag har flyselskapet Widerøe sett seg nøydd til å avbryta flyreiser for barn åleine og har ei flyging med ei eller fleire mellomlandingar. Det opplyser kommunikasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli til NRK. Selskapet har tatt kontakt med foreldra.

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian.

NRK - 12 jul 22 kl. 10:09

Widerøe og Norwegian inngår avtale om gjennomgående reiser

Widerøe og Norwegian inngår avtale om å tilby gjennomgående reiser for sine kunder slik at de kan fly med begge flyselskapene på en reise. Da vil flyselskapene ta ansvaret om du ikke kommer deg den ene strekningen sier flyselskapene. Widerøe sier samarbeidet ikke har noe med flystreiken i SAS å gjøre, men er følge av koronapandemien..

NRK - 23 mar 22 kl. 09:23

SAS og Widerøe vil ikke bygge ut flyplasser av elflytilsyn

SAS og Widerøe mener elfly og naturhensyn taler mot utbygging av flyplasser i Norge. – En av fordelene med elektrifiseringen av norsk luftfart er at vi kan bruke eksisterende infrastruktur og dermed kan spare miljøet for store naturinngripende tiltak, sier Silje Brandvoll, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe..

NRK - 30 jun 22 kl. 08:04

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 30 minutter siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt rekordlav fyllingsgrad i vannmagasinene i Øst- og Sørvest-Norge

Fyllingsgraden i Øst- og Sørvest-Norge var i uke 38 på sitt laveste de siste 20 årene. Nivået totalt i Norge sank 0,3 prosentpoeng fra uken før. I Øst- og Sørvest-Norge ble det satt ny rekord da fyllingsgraden nådde sitt laveste nivå på denne tiden av året de siste 20 årene.

NRK - 45 minutter siden

Bank of England kjøper britiske statsobligasjoner

Den britiske sentralbanken Bank of England starter kjøp av britiske statsobligasjoner for å styrke markedets tillit etter et kraftig valutafall denne uka. – Formålet med disse oppkjøpene blir å få på plass ryddige markedsforhold, heter det i en uttalelse fra banken. Det er snakk om et midlertidig oppkjøp av langsiktige statsobligasjoner.

NRK - 30 minutter siden

PST justerer ned terrortrusselen i Norge

PST endrer nå terrortrusselnivå fra 4-HØY til 3-MODERAT på PSTs terrortrusselskala, skriver PST i en pressemelding. Terrortrusselskalaen uttrykker den samlede trusselen for all type ideologisk, politisk og religiøst motivert vold i 2022. PSTs trusselvurdering er basert på den informasjonen PST til enhver tid besitter, og vil alltid være beheftet med en viss grad av usikkerhet.

NRK - 30 minutter siden

To drept i iransk droneangrep i Nord-Irak

Iran har startet en ny bombekampanje mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. To mennesker ble onsdag drept under et droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

USA ber statsborgere forlate Russland umiddelbart

USAs ambassade i Moskva oppfordrer amerikanske borgere som oppholder seg i Russland om å forlate landet umiddelbart i etterkant av mobiliseringsordren. – Russland kan nekte å anerkjenne det amerikanske statsborgerskapet til doble statsborgere, nekte dem adgang til amerikanske konsulærtjenester, hindre at de forlater Russland, og verve doble statsborgere til militærtjeneste, skriver ambassaden i meldingen. De legger til at det i øyeblikket er svært begrensede muligheter for å forlate landet gjennom kommersiell flytrafikk, særlig på kort varsel.

NRK - 1 time siden

Legger ned slakteri i Elverum

Nortura legger ned kyllingslakteriet i Elverum. Det vedtok styret i Nortura i dag. Slakteriet i Elverum har 127 ansatte.

NRK - 1 time siden

Politiet øker beredskap knyttet til petroleumsnæringen

Politiet har iverksatt flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Allerede etter invasjonen i Ukraina iverksatte politiet tiltak for å øke beredskapen knyttet til petroleumsnæringen. Tiltakene videreføres og forsterkes etter hendelser med eksplosjoner på gassledninger i Østersjøen, skriver politiet i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com