NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 23:02

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:01

Widerøe innstiller flyvninger

Flyvningene fra Bodø lufthavn til Brønnøysund 17:25, Trondheim 17:25 og Mosjøen kl 21:55 er innstilt. I tillegg er flyvningene fra Sandnessjøen, Mo i Rana og Trondheim til Bodø også innstilt. Alle skulle lande 21:25, står det på Avinor..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bodø, Brønnøysund, Mosjøen, Sandnessjøen, Rana, Trondheim, Avinor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Widerøe, innstiller, flyvninger
VG - 14 jan. 21 kl. 20:05

Wizz Air kutter kraftig i antall flyvninger

Wizz Air har midlertidig kuttet kraftig i antall flyvninger i Norge på grunn av covid-19. Noen destinasjoner er lagt på is til februar og mars..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 20:06

Wizz Air kutter kraftig i antall flyvninger

Wizz Air har midlertidig kuttet kraftig i antall flyvninger i Norge på grunn av covid-19..

E24 - 14 jan. 21 kl. 20:06

Wizz Air kutter kraftig i antall flyvninger

Wizz Air har midlertidig kuttet kraftig i antall flyvninger i Norge på grunn av covid-19. Noen destinasjoner er lagt på is til februar og mars..

NRK - 22 feb. 21 kl. 01:08

United Airlines stanser flyvninger

United Airlines opplyste sent søndag at de stanser alle flyvninger med Boeing-777 fly, som har samme type motor som flyet som fikk motorproblemer i lufta og måtte nødlande i Denver. Underveis mistet flyet flere deler over et boligområdet i Broomfield.

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:09

Problemer i flytrafikken

Alle Widerøes flyvninger til og fra Bodø lufthavn er utsatt på grunn av dårlig vær. Det jobbes nå med å brøyte rullebanen og avgangene er i første omgang utsatt til 16.30..

NRK - 21 feb. 21 kl. 18:23

Flere flyavganger innstilt

Flere flyavganger i Hammerfest er innstilt på grunn av uvær. Til iFinnmark sier pressekontakt i Widerøe, Silje Brandvoll, at det ikke ser bra ut for flyvninger utover kvelden..

VG - 08 jan. 21 kl. 19:49

Widerøe-sjefen: Økt C02-avgift truer rutenettet vårt

Regjeringens planer om å firedoble CO₂-avgiften de neste 10 årene truer Widerøes rutenett, sier toppsjefen i flyselskapet..

E24 - 08 jan. 21 kl. 19:54

Widerøe-sjefen: Økt C02-avgift truer rutenettet vårt

Regjeringens planer om å firedoble CO₂-avgiften de neste 10 årene truer Widerøes rutenett, sier toppsjefen i flyselskapet..

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 21:34

Danmark forbyr flyvninger fra Dubai

Minst 33 dansker som har besøkt Dubai, og som testet negativt for covid-19 før de fløy hjem, har testet positivt etter hjemkomst, bekrefter helsepolitikere..

NRK - 26 jan. 21 kl. 14:26

Tyskland vurderer flystans

Tyskland vurderer om de skal stanse nesten alle flyvninger inn i landet for å hindre at muterte koronavarianter får fotfeste i landet. Det sier landets innenriksminister til avisa Bild..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 45 minutter siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..

NRK - 45 minutter siden

Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN. Tilstanden er alvorlig for over 90 av de overlevende, og dødstallet kan økte kraftig..

NRK - 1 time siden

Flere vaskebjørn-angrep i Toronto

I Toronto i Canada har antallet angrepet fra vaskebjørn økt med 62 prosent det siste året, melder The Guardian. Årsaken er trolig at folk tilbringer mer tid ute i naturen som følge av koronanedstegning, og ikke at vaskebjørnene er blitt mer aggressive..

NRK - 1 time siden

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 1 time siden

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 3 timer siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 2 timer siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 2 timer siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt