E24 > Økonomi

Tuesday, 02 June, 15:36

E24 - 03 Apr 20 kl. 20:25

Widerøe er eneste selskap som flyr fra Norge til Storbritannia

Fra lørdag har du bare et valg hvis du må komme deg mellom Norge og Storbritannia – Widerøes rute mellom Bergen og Aberdeen i Skottland..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Storbritannia, Bergen, Aberdeen, Skottland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Widerøeer , eneste, selskapsom , flyrfra , Norge, til, Storbritannia
Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 20:25

Widerøe er eneste selskap som flyr fra Norge til Storbritannia

Fra lørdag har du bare et valg hvis du må komme deg mellom Norge og Storbritannia – Widerøes rute mellom Bergen og Aberdeen i Skottland..

NRK - 11 Feb 20 kl. 14:32

Widerøe flyr som normalt igjen

Widerøe har fått flydriften i gang igjen i Troms og Finnmark etter at lavtrykket over Nord-Norge har gitt seg. På det meste var 26 avganger innstilt i dag. Lavtrykket påvirker høydemålere, og i Widerøes små fly er det ikke mulig å korrigere..

NRK - 10 Feb 20 kl. 05:45

Widerøe varsler innstillinger

Widerøe melder at det kan komme en del innstillinger i dag. Det skyldes at lufttrykket i deler av Nord-Norge er for lavt til at de kan ta av. Problemet rammer ifølge Widerøe trafikken fra Trondheim og nordover..

NRK - 18 Feb 20 kl. 18:39

Vil ikke ha Widerøe-ruter

Det danske flyselskapet Danish Air Transport vil ikke overta flyrutene som Widerøe kutter. Mandag ble det kjent at Widerøe skal kutte 4.000 avganger..

NRK - 29 May 20 kl. 10:16

Widerøe gjenopptar flytilbud

Antall flyavganger normaliseres på anbudsrutene til Widerøe i sommer. Antall seter tilgjengelig for salg er imidlertid 50 prosent lavere enn normalt på grunn av smitteverntiltak, opplyser Widerøe..

NRK - 11 Feb 20 kl. 08:08

Lavtrykkproblemer for Widerøe

Widerøe har tirsdag innstilt 21 avganger i Troms og Finnmark på grunn av lavtrykket som ligger over Nord-Norge. Ifølge Meteorologisk institutt skal lavtrykket lette utover formiddagen. Widerøe håper å få all trafikk i gang igjen løpet av dagen..

P4 - 18 Feb 20 kl. 08:21

-Widerøe-kutt et veldig godt PR-utspill

-Widerøe-kuttene er lite dramatisk. Det mener fly- og PR-ekspert Christian Kamhaug. Widerøe kutter 4000 avganger i ruteprogrammet som utgjør 15 prosent av de kommersielle kortbanerutene.

P4 - 17 Mar 20 kl. 17:17

Stemte for å permittere seg selv

Pilotene i Widerøe har stemt for å permittere seg selv. Samtlige Widerøe-piloter permitteres delvis dene uken, på grunn av kraftig passasjernedgang. Leder i Widerøes flygerforening, Sindre Haanshuus, sier til NRK at de ønsker en slik løsning for å fordele byrden mest mulig..

P4 - 29 Apr 20 kl. 15:17

Tror på dyrere flybilletter

Widerøe tror de nye smittevernreglene for flybransjen vil gjøre billetene dyrere. Blant annet krever veilederen, som kom i går, at det skal være et tomt sette mellom passasjerene, som gjør at Widerøe mister halvparten av kapasiteten på sine fly. - Det vil bety dyrere billetter og færre avganger, skriver Widerøe i en pressemelding..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:16

Fortsatt problemer for Widerøe

Widerøe har fortsatt problemer med trykket. 21 avganger i Troms og Finnmark er innstilt nå på grunn av lavtrykket som ligger over Nord-Norge. Ifølge Meteorologisk institutt skal lavtrykket lette utover formiddagen, så Widerøe håper å få all trafikk i gang igjen i løpet av dagen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Dressmann konkurs i Østerrike – stenger 31 butikker

Flere av Varners kleskjeder har det siste året gått konkurs ute i Europa, hvor siste i rekken er Dressmann som stenger dørene i Østerrike..

E24 - 4 timer siden

Prisene på Obos-boliger i Oslo steg 1,1 prosent i mai

Saken oppdateres....

E24 - 4 timer siden

Nordea-direktør mener kontantstøtten burde vært lån

Investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, har selv fått kontantstøtte av staten. Han mener tilskuddet burde vært lån som kan ettergis ved årsslutt..

E24 - 4 timer siden

Prisene på Obos-boliger steg i mai

I Oslo gikk prisene opp 1,1 prosent, mens oppgangen var 1,9 prosent på landsbasis. – Prisoppgangen i mai er større enn normalt, sier sjeføkonom Sissel Monsvold i Obos..

E24 - 5 timer siden

Base Gruppen med sterk vekst

Alfred Ydstebø sitt selskap Base Gruppen kan fikk et resultat før skatt på 76,5 millioner kroner i fjor, opp fra 1,1 millioner kroner i 2018..

E24 - 5 timer siden

NHST selger Morgenbladet til Mentor Medier

Dagens Næringsliv-eier NHST selger andelen sin i Morgenbladet for 40 millioner kroner..

E24 - 5 timer siden

Norsk PMI fortsetter opp til 45,9 poeng i mai, men signaliserer fortsatt at industribunnen ikke er nådd

Til tross for oppgang i den norske innkjøpssjefsindeksen i mai, er nivået fortsatt lavt og tyder på ytterligere fall i industrien fremover. Men det er stor usikkerhet knyttet til tallene..

E24 - 6 timer siden

Trump i tale til folket: Vil «løse problemet» for guvernører som nekter å samarbeide

USAs president har fått massiv kritikk for å hisse opp stemningen i USA. I en tale mandag kveld svarer han med å kalle opptøyene for innenlands terrorisme, og lover å gjenopprette lov og orden..

E24 - 6 timer siden

Finansdirektøren i Aker Solutions går av

Ole Martin Grimsrud går av som finansdirektør i Aker Solutions 1. september i år, for å «forfølge andre muligheter», går det frem av en børsmelding..

E24 - 6 timer siden

Subaru fikk 766.306 i kontantstøtte selv om omsetningen økte med 19,5 mill.

Sesongvariasjoner og tilfeldigheter gir store forskjeller - blant vinnerne finner man bilimportører, mens taperne er i sportsbransjen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt