P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 00:28

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:06

Watford opp fra jumboplass

Det er spilt en kamp i Premier LEague i kveld.
Watford slo Norwich 2-0 på bortebane - og Alexander Tettey spilte hele kampen for vertene.
Med seieren i kveld klatret Watford opp fra sisteplassen på tabellen, der Norwich nå befinner seg..
Les mer på P4


Les mer om:
Premier LEague, Norwich, Alexander Tettey, Watford

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Watford, oppfra , jumboplass
P4 - 29 Feb 20 kl. 20:33

Watford knuste Liverpool

Liverpools seiersrekke ble i kveld brutalt stoppet av bunnlaget Watford i Premier League. Watford vant fortjent på hjemmebane 3 - 0. Liverpool gikk dermed på det første serietapet siden januar i fjor..

VG - 22 Dec 19 kl. 18:37

Kritisk Solskjær: – Det kunne lett vært min testimonial

WATFORD (VG) (Watford – Manchester United 2–0) Ole Gunnar Solskjær (46) er svært misfornøyd med måten laget hans startet kampen mot Watford på – og sender et stikk i retning motstanderens supportere..

NRK - 29 Feb 20 kl. 20:32

Liverpool knust av Watford

Watford nedkjempet serieleder Liverpool og vant 3-0 på hjemmebane i Premier League lørdag kveld..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 15:27

Tottenham starter uten Son mot Watford

Følg kampen mellom Tottenham og Watford her..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 15:31

Premier League direkte: City herjer med Watford

Følg Manchester City - Watford her..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 15:31

Premier League direkte: City herjet med Watford

Følg Manchester City - Watford her..

VG - 22 Dec 19 kl. 16:49

Pinlig skrell for Solskjær etter gigantisk brøler

WATFORD (VG) (Watford – Manchester United 2–0) Ole Gunnar Solskjær (46) må feire jul med bismak. For ikke å snakke om David de Gea (29)..

P4 - 22 Dec 19 kl. 16:06

United-tap mot bunnlaget

Manchester Untied gikk på en smell borte mot tabelljumbo Watford i ettermiddag. Det endte 2-0 til Watford, etter scoringer av Ismaila Sarr og Troy Deeney. Ole Gunnar Solskjærs United blir dermed liggende på 8.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 23:00

Watford sendte Tetteys Norwich til bunns i Premier League

Alexander Tettey og Norwich klarte ikke straffe Watford etter at hjemmelaget bortelaget fikk én mann utvist..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 19:32

Arsenal rotet det til for seg selv. Gikk på poengtap mot Watford.

Arsenal gikk til pause med 2–0 borte mot Watford, men en meget svak annenomgang gjorde at vertene kom tilbake..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 1 time siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 2 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 2 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 2 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 4 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 3 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 4 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 4 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt