Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 17 October, 08:02

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 18:20

Wara nekter å gi Krekar returgaranti

Mulla Krekar krever garanti om å få reise tilbake dersom han skal delta i rettssaken i Italia. – Det er ikke aktuelt, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp)..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Krekar, Italia, Tor Mikkel Wara

Dele artikeln

50 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Wara, nekterå gi , Krekar, returgaranti
NRK - 05 Dec 18 kl. 23:47

Wara jobbar for Krekar-utreise

Justisminister Tor Mikkel Wara seier norske styresmakter «ikkje vil stå i vegen for» at mulla Krekar kan reise til Italia der han er tiltalt for terrorplanlegging, skriv ABC Nyheter. Krekar har kravd garanti for at han kan kome tilbake til Noreg..

NRK - 02 Mar 19 kl. 07:38

– Krekar vil aldri reise til Italia

Mulla Krekars advokat, Brynjar Meling, seier til NTB at Krekar aldri reiser til Italia om ikkje Kongen i statsråd godkjenner at Krekar kan utleverast. Krekar er tiltalt i ein terrorrettssak i Italia, men vil ikkje reise ut av Noreg utan returgaranti..

Klartale - 01 Feb 19 kl. 09:56

Krekar nekter å reise

Mulla Krekar er tiltalt for terror i Italia. Men han nekter å reise til rettssaken..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 09:54

Krekar nekter å reise til rettssak i Italia

Mandag starter rettssaken mot mulla Krekar i den italienske byen Bolzano, der han er terrortiltalt. Likevel har ikke Krekar noen plan om å reise til Italia..

NRK - 20 Feb 19 kl. 15:45

Wara avviser Huawei-bindinger

I Stortingets spørretime onsdag avviste justisminister Tor Mikikel Wara (Frp) at han er inhabil i spørsmål om telegiganten Huawei. Wara fikk spørsmål fra Sp-politiker Sigbjørn Gjelsvik om Huawei var kunde hos First House mens Wara jobbet der..

NRK - 28 Sep 19 kl. 18:32

Wara klaga på tryggleiken heime

Tor Mikkel Wara klaga på tryggleiken heime, før han trekte seg som justisminister. Det skriv VG, som har lest eit brev frå Wara til Oslopolitiet og PST. Wara var også redd for at opplysningar tryggingsselskapet hans hadde, skulle lekke ut til media..

VG - 28 Mar 19 kl. 15:15

Tor Mikkel Wara går av

Tor Mikkel Wara går av som justisminister. Det opplyser Wara selv på en pressekonferanse med statsminister Erna Solberg torsdag..

NRK - 13 Mar 19 kl. 09:59

Solberg ut mot påstander om Wara

Statsministeren går hardt ut mot regissøren bak teaterstykket «Ways of Seeing» for å ha spekulert i VG om motivasjonen bak truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara.Teaterstykket hadde smugfilmet boligene til blant andre Wara..

NRK - 14 Mar 19 kl. 20:49

Wara hadde ikke mistanker

Tor Mikkel Wara har ikke hatt noen tanker om at hans samboer skal ha hatt noe med truslene å gjøre. Det opplyser advokat John Christian Elden til NRK. Han sier også at Wara var i utlandet på oppdrag da forholdet hun er siktet for skjedde.

NRK - 15 Mar 19 kl. 14:56

Jensen taus om mulig Wara-comeback

Frp-leiar Siv Jensen seiar det er for tidleg å spekulera i om Tor Mikkel Wara kan kome tilbake i tenesta som justisministar. Wara vart permittert torsdag etter at sambuaren hans vart sikta for å ha dikta opp eit falskt lovbrudd..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt