Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 16 July, 06:32

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 18:20

Wara nekter å gi Krekar returgaranti

Mulla Krekar krever garanti om å få reise tilbake dersom han skal delta i rettssaken i Italia. – Det er ikke aktuelt, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp)..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Krekar, Italia, Tor Mikkel Wara

Dele artikeln

50 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Wara, nekterå gi , Krekar, returgaranti
NRK - 05 Dec 18 kl. 23:47

Wara jobbar for Krekar-utreise

Justisminister Tor Mikkel Wara seier norske styresmakter «ikkje vil stå i vegen for» at mulla Krekar kan reise til Italia der han er tiltalt for terrorplanlegging, skriv ABC Nyheter. Krekar har kravd garanti for at han kan kome tilbake til Noreg..

NRK - 02 Mar 19 kl. 07:38

– Krekar vil aldri reise til Italia

Mulla Krekars advokat, Brynjar Meling, seier til NTB at Krekar aldri reiser til Italia om ikkje Kongen i statsråd godkjenner at Krekar kan utleverast. Krekar er tiltalt i ein terrorrettssak i Italia, men vil ikkje reise ut av Noreg utan returgaranti..

Klartale - 01 Feb 19 kl. 09:56

Krekar nekter å reise

Mulla Krekar er tiltalt for terror i Italia. Men han nekter å reise til rettssaken..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 09:54

Krekar nekter å reise til rettssak i Italia

Mandag starter rettssaken mot mulla Krekar i den italienske byen Bolzano, der han er terrortiltalt. Likevel har ikke Krekar noen plan om å reise til Italia..

NRK - 20 Feb 19 kl. 15:45

Wara avviser Huawei-bindinger

I Stortingets spørretime onsdag avviste justisminister Tor Mikikel Wara (Frp) at han er inhabil i spørsmål om telegiganten Huawei. Wara fikk spørsmål fra Sp-politiker Sigbjørn Gjelsvik om Huawei var kunde hos First House mens Wara jobbet der..

VG - 28 Mar 19 kl. 15:15

Tor Mikkel Wara går av

Tor Mikkel Wara går av som justisminister. Det opplyser Wara selv på en pressekonferanse med statsminister Erna Solberg torsdag..

NRK - 13 Mar 19 kl. 09:59

Solberg ut mot påstander om Wara

Statsministeren går hardt ut mot regissøren bak teaterstykket «Ways of Seeing» for å ha spekulert i VG om motivasjonen bak truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara.Teaterstykket hadde smugfilmet boligene til blant andre Wara..

NRK - 14 Mar 19 kl. 20:49

Wara hadde ikke mistanker

Tor Mikkel Wara har ikke hatt noen tanker om at hans samboer skal ha hatt noe med truslene å gjøre. Det opplyser advokat John Christian Elden til NRK. Han sier også at Wara var i utlandet på oppdrag da forholdet hun er siktet for skjedde.

NRK - 15 Mar 19 kl. 14:56

Jensen taus om mulig Wara-comeback

Frp-leiar Siv Jensen seiar det er for tidleg å spekulera i om Tor Mikkel Wara kan kome tilbake i tenesta som justisministar. Wara vart permittert torsdag etter at sambuaren hans vart sikta for å ha dikta opp eit falskt lovbrudd..

P4 - 29 Apr 19 kl. 14:29

Wara tilbake i First House

Tidligere justisminister Tor Mikkel Wara går tilbake til sin gamle jobb i PR-byrået First House. Det melder Dagens Næringsliv, som skriver at han først blir ilagt seks måneders karantene. Wara gikk av i slutten av mars, da samboeren hans ble mistenkt for trusler mot familien..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 15 minutter siden

Krakkaksje må vurdere strategiske alternativer

Ambershaw har besluttet å avbryte Advanced exploration-strategien.

Hegnar.no - 1 time siden

100 år siden stemmerett for alle ble innført

17. juli markerer at det er nøyaktig hundre år siden det i praksis ble gitt stemmerett til alle i Norge..

Hegnar.no - 1 time siden

Regjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta

Regjeringen vurderer å delta i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta, men er i strid med Ap om behovet for FN-mandat for å kunne delta..

Hegnar.no - 1 time siden

Boris Johnson: - Trumps utspill er totalt uakseptabelt

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterkt avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra..

Hegnar.no - 1 time siden

Mulla Krekar pågrepet av PST

Mulla Krekar, som er dømt til tolv års fengsel i Italia for terrorplanlegging, er pågrepet av PST etter en etterlysning fra italienske myndigheter..

Hegnar.no - 1 time siden

Trump vurderer å sparke handelsministeren

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

Hegnar.no - 1 time siden

Dette skjer i dag tirsdag

Hegnar.no - 1 time siden

Rushtidsultimatum fra Frp-kandidat

Fylkesordførerkandidat Margrete Dysjaland i Rogaland stiller et ultimatum overfor de andre partiene om å fjerne rushtidsavgiften dersom hun blir ordfører..

Hegnar.no - 7 timer siden

EUs utenriksministre vil ikke si at Iran har brutt atomavtalen

Atomavtalen med Iran fremdeles er i live, fremholder EUs utenriksministre etter den økte spenningen den siste tiden..

Hegnar.no - 7 timer siden

EU straffer Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt