E24 > Økonomi

Onsdag, 12 August, 03:32

E24 - 19 aug. 19 kl. 21:08

Walmart forbereder seg på blokkjederevolusjon i kampen mot Amazon

Walmart har i år søkt om patenter for blokkjedeteknologier for et eget droneleveransesystem samt sin egen kryptovaluta..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Amazon

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Walmart, forbereder, seg, blokkjederevolusjoni , kampenmot , Amazon
Aftenposten - 21 sep. 19 kl. 00:06

Walmart stopper salg av e-sigaretter etter flere dødsfall

På grunn av usikkerheten rundt e-sigarettene som selges i USA, har den amerikanske supermarkedskjeden Walmart bestemt seg for å stoppe å selge dem..

NRK - 21 sep. 19 kl. 00:03

Walmart stopper salg av e-sigarette

På grunn av usikkerheten rundt e-sigarettene som selges i USA, har den amerikanske supermarkedskjeden Walmart bestemt seg for å stoppe å selge dem. Rundt 530 personer har blitt diagnostisert med alvorlige lungeproblemer etter å ha brukt e-sigaretter..

E24 - 18 april 20 kl. 16:44

Walmart ansatte 150.000 på en måned – vil ha 50.000 til

I midten av mars kunngjorde den amerikanske varehusgiganten Walmart at de ville ansette rundt 150.000 medarbeidere innen utgangen av mai, for å ta unna den ekstra arbeidsmengden som selskapet har fått under coronakrisen..

NRK - 12 des. 19 kl. 03:35

Ber om erstatning fra Walmart

Colombia krever erstatning fra Walmart etter at butikkjeden reklamerte for en julegenser som knyttet landet til kokain. Genseren viser en julenisse som sitter foran et stuebord med tre hvite streker som ser ut som kokain, med teksten: «Let it snow»..

NRK - 20 sep. 19 kl. 20:22

Vil stanse salg av e-sigaretter

Varehuskjeden Walmart i USA planlegger å stanse salg av e-sigaretter ettersom antall dødsfall som knyttes til e-sigarettene øker, skriver CNN. Tidligere i år hevet Walmart aldersgrensen for å kjøpe tobakk til 21 år..

Aftenposten - 18 nov. 19 kl. 17:55

Tre personer er drept ved Walmart i Oklahoma

Tre personer er skutt og drept utenfor en Walmart-butikk i Duncan i den amerikanske delstaten Oklahoma. Gjerningspersonen er blant de døde, ifølge politiet..

P4 - 12 sep. 19 kl. 22:33

Vil ha dødsstraff for Walmart-skytteren

Den 21 år gamle mannen som skjøt og drepte 22 mennesker i en Walmart-butikk i Texas i august kan dømmes til døden. Påtalemyndigheten i Texas vil kreve at 21-åringen blir idømt dødsstraff når saken kommer opp for retten. Forsvarsadvokatene har foreløpig ikke uttalt seg om hvordan han stiller seg til tiltalen..

Aftenposten - 09 aug. 19 kl. 05:51

USA: Tungt bevæpnet mann pågrepet på Walmart

En bevæpnet mann i 20-årene ble torsdag ettermiddag lokal tid pågrepet i en Walmart-butikk i Springfield, Missouri..

Aftenposten - 09 aug. 19 kl. 05:51

Tungt bevæpnet mann pågrepet på Walmart

En bevæpnet mann i 20-årene ble torsdag ettermiddag lokal tid pågrepet på en Walmart-butikk i Springfield, Missouri..

NRK - 09 aug. 19 kl. 03:49

Bevæpnet mann pågrepet på Walmart

En mann i 20-årene gikk torsdag tungt bevæpnet og med skuddsikker vest inn på en Walmart-butikk i Springfield i Missouri i USA, skriver CNN. Mannen ble pågrepet uten at noen ble skadet eller skudd avfyrt. Politiet jobber nå med å få klarhet i saken..

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Fosen Yard-ansatt smittet av coronavirus

En ansatt ved Fosen Yard i Trøndelag fikk tirsdag påvist smitte av coronavirus..

E24 - 5 timer siden

Kamala Harris blir Bidens visepresidentkandidat

Senator Kamala Harris blir Joe Bidens visepresidentkandidat i høstens valg, melder NBC og flere andre amerikanske medier..

E24 - 6 timer siden

Juseksperter: Slik kan Jan Tore Sanner stoppe Nicolai Tangen-ansettelsen

Juseksperter stusser over en «misforståelse» om at Oljefondet er uavhengig av Finansdepartementet. De mener finansminister Jan Tore Sanner kan stoppe ansettelsen av Nicolai Tangen på målstreken..

E24 - 6 timer siden

Professorer: Slik kan Jan Tore Sanner stoppe Nicolai Tangen-ansettelsen

Jusprofessorer stusser over en «misforståelse» om at Oljefondet er uavhengig av Finansdepartementet. De mener finansminister Jan Tore Sanner kan stoppe ansettelsen av Nicolai Tangen på målstreken..

E24 - 7 timer siden

Har inngått norgeshistoriens største kobberkontrakt

Nussir har inngått en avtale verdt ti milliarder kroner med det tyske kobberkonsernet Aurubis om salg av all kobberkonsentrat fra Nussir-gruven utenfor Hammerfest i ti år fremover. Naturvernforbundet raser..

E24 - 7 timer siden

Bareiere frustrerte over nasjonal skjenkestopp: – Urettferdig

Selv om det hovedsakelig er Oslo og noen få andre byer hvor smitten øker, må alle landets barer stenge skjenkekranen ved midnatt. I byer med lave smittetall, møtes tiltaket med lite forståelse..

E24 - 8 timer siden

Kraftig fall i gullprisen

Gullprisen raser tirsdag 46 dollar per unse til 1954 dollar. Det er en nedgang på nær fire prosent etter at prisen har steget jevnt og trutt til nye rekordhøyder under coronapandemien..

E24 - 8 timer siden

Brodtkorb møter intern motstand om mulig lovbrudd

Representantskapets leder Julie Brodtkorb åpnet for at sentralbanksjefen kan ha brutt sentralbankloven i Tangen-prosessen, men møter motbør internt..

E24 - 8 timer siden

Sanner førte ikke referat fra bekymringssamtale med sentralbanksjefen om Tangen-ansettelsen

Det finnes kun «enkelte, interne nedtegnelser», som ifølge Finansdepartementet ikke nødvendigvis er dekkende for telefonsamtalen. Nå nekter de innsyn i innholdet..

E24 - 9 timer siden

Petroleumstilsynet bekymret for Castberg-feltet: – En situasjon vi ser alvorlig på

Petroleumstilsynet er bekymret for Castberg-prosjektet, som er rammet av sveiseproblemer og coronakrise. Tirsdag var tilsynet i sitt andre møte med Equinor om saken på en drøy måned..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt