NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 12:57

NRK - 30 okt. 20 kl. 02:40

Walmart-butikker fjerner skytevåpen

Den amerikanske butikkjeden Walmart har fjernet skytevåpen og ammunisjon fra sine butikker for å beskytte ansatte og kunder, melder Reuters. Kjeden gjør dette i forkant av valget 3. november i frykt for voldelige handlinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Walmart, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Walmart-butikker, fjerner, skytevåpen
NRK - 31 okt. 20 kl. 02:35

Skytevåpen tilbake på Walmart

Butikkjeden Walmart i USA stiller igjen ut skytevåpen i butikkene, melder AP. Torsdag varslet kjeden at de hadde fjernet våpen og ammunisjon fra hyllene på grunn av uro i flere byer. Nå er våpnene tilbake fordi Walmart mener at uroen ikke har økt..

NRK - 30 okt. 20 kl. 22:44

Skytevåpen tilbake på Walmart

Butikkjeden Walmart i USA henter skytevåpnene tilbake i butikk, melder AP. Torsdag meldte kjeden at den ville fjerne skytevåpen fra salgsgulvet på grunn av sivil ulydighet. Nå er våpnene tilbake, fordi uroen har holdt seg isolert..

NRK - 09 nov. 20 kl. 08:49

Truet politiet med skytevåpen

Politiet ble truet med skytevåpen da de oppsøkte en adresse i Fredrikstad etter brudd på kontaktforbud. Den mistenkte ble tatt kontroll over med elektrosjokkvåpen, opplyser politiet. Våpenet viste seg å være et luftvåpen.

E24 - 30 okt. 20 kl. 15:43

Walmart fjerner våpen fra hyllene før presidentvalget

Men fortsatt vil kundene få muligheten til å kjøpe pistoler og ammunisjon..

NRK - 27 okt. 20 kl. 23:38

Strid om skytevåpen i stemmelokaler

En dommer i Michigan har gitt våpenforkjempere medhold i at de kan bære skytevåpen i stemmelokaler. Statsadvokat Dana Nessel har ønsket å forby dette fordi det kan virke truende på velgere, og varsler at kjennelsen vil bli anket, ifølge Reuters..

NRK - 27 okt. 20 kl. 23:38

Tillater skytevåpen i stemmelokaler

En dommer i Michigan har gitt våpenforkjempere medhold i at de kan bære skytevåpen i stemmelokaler. Statsadvokat Dana Nessel har ønsket å forby dette fordi det kan virke truende på velgere, og varsler at kjennelsen vil bli anket, ifølge Reuters..

NRK - 07 nov. 20 kl. 21:36

To pågrepet etter våpenfunn i Oslo

Skytevåpen er funnet og to personer er pågrepet etter at store politistyrker rykket ut til et område sør i Oslo lørdag kveld. – Vi har funnet to skytevåpen og har pågrepet to personer som kan settes i sammenheng med hendelsen, melder politiet..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 14:24

Skåne oppfordrer alle til å unngå butikker

I Skåne er det nå vedtatt strengere koronarestriksjoner enn i resten av Sverige. Alle i fylket oppfordres nå til å unngå både kollektivtrafikk og butikker..

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:36

Frykter uro valgdagen

Flere butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

NRK - 30 okt. 20 kl. 23:04

Belgia stenger butikker

I Belgia må alle butikker som ikke selger livsnødvendige varer stenges. Det er nå rekordmange koronapasienter på belgiske sykehus, og helsevesenet er i ferd med å bryte sammen. Belgia er det landet i Europa med flest døde i forhold til folketallet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ambulansearbeidere smittet

Tre ansatte ved ambulansestasjonen i Larvik er smittet av koronaviruset. Ifølge Sykehuset i Vestfold er det ingenting som tyder på at smitten har kommet fra pasient til ansatte, og heller ingen pasienter som har blitt utsatt for smitte fra ansatte..

NRK - 30 minutter siden

Flere pasienter med covid-19

Det er 123 pasienter med covid-19 innnlagt på norske sykehus i dag, ifølge Helsedirektoratets oversikt. Det er 7 flere enn i går..

NRK - 1 time siden

Nossums kontrolltest negativ

Kontrolltesten til landslagstrener i langrenn, Eirik Myhr Nossum er neghativ. Det bekrefter renndirektøren i FIS. Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Vikingtreneren må slutte

Viking-trener Bjarne Berntsen får ikkje fornya tillit, skriv Aftenbladet. Han skal trene laget ut denne sesongen, men får ikkje fullføre kontrakten som går ut om eitt år. Det er eit samrøystes styre som står bak avgjerda..

NRK - 1 time siden

CIA-offiser drept i Somalia

En offiser i CIAs topphemmelige kampenhet Special Activities Center (SAC) er drept i Somalia, skriver New York Times. USA har rundt 700 soldater og et ukjent antall etterretningsoffiserer stasjonert i landet..

NRK - 16 timer siden

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 1 time siden

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..

NRK - 1 time siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 2 timer siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 2 timer siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt