NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:24

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:02

Wallin funnet skyldig

Cissi Wallin er funnet skyldig i å ha ærekrenket Fredrik Virtanen med voldtektsanklage i Sverige. Wallin ble dømt til å betale 90.000 kroner i oppreisning til Virtanen. Det melder Aftonbladet. Det melder Aftonbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wallin, Fredrik Virtanen, Sverige, Virtanen, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Wallin, funnet, skyldig
Dagbladet - 09 Dec 19 kl. 14:04

Funnet skyldig i ærekrenkelse

Cissi Wallin funnet skyldig i å ha ærekrenket medieprofilen Fredrik Virtanen..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:08

Aktor vil ha Cissi Wallin fengsla

Aktor i ærekrenkingssaka mot den svenske medieprofilen Cissi Wallin ber om fengsel på vilkår. Wallin har klaga ein journalist for valdtekt i 2017. Aktor meiner det ikkje var naudsynt å navngje han.

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:08

Aktor vil ha Cissi Wallin fengslet

Aktor i ærekrenkelsessaken mot den svenske medieprofilen Cissi Wallin ber om betinget fengsel. Wallin anklaget journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt i 2017. Aktor mener det var unødvendig å navngi ham.

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 16:13

Cissi Wallin: – Surrealistisk å sitte her som tiltalt når man er et offer

Aktor ber om at Cissi Wallin dømmes for ærekrenkelser etter #metoo-innlegg på Instagram. Den endelige dommen faller 9. desember..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 16:13

Cissi Wallin: – Surrealistisk å sitte her som tiltalt når man er et voldsoffer

Aktor ber om at Cissi Wallin dømmes for ærekrenkelser etter #metoo-innlegg på Instagram. Den endelige dommen faller 9. desember..

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 14:06

Både Wallin og Virtanen anker ærekrenkelsesdom

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin ble dømt for ærekrenkelser mot journalist Fredrik Virtanen for å ha anklaget ham for voldtekt. Begge anker dommen..

VG - 09 Dec 19 kl. 14:01

Cissi Wallin dømt etter voldtektsanklager mot journalist

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove ærekrenkelser etter at hun på Instagram beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt..

VG - 21 Nov 19 kl. 13:04

Wallin-støttespillere møtte opp i rettssaken etter Instagram-oppfordring

Medieprofilen Cissi Wallin møtte torsdag i retten, tiltalt for grove ærekrenkelser etter å ha navngitt og beskyldt journalist Fredrik Virtanen for voldtekt..

P4 - 26 Nov 19 kl. 09:41

Vedtar forvaringsstraff

Den 42 år gamle Trondheims-mannen som ble funnet skyldig i overgrep i Sør-Trøndelag tingrett, godtar dommen på 15 års forvaring. Det opplyser mannens forsvarer til TV 2. Mannen ble funnet skyldig i 72 overgrep mot 48 mindreårige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 45 minutter siden

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 2 timer siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 3 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 3 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 5 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 5 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 6 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt