E24 > Økonomi

Sunday, 19 January, 08:51

E24 - 14 Dec 19 kl. 16:27

WSJ: Live Nation undersøkes for å ha tvunget til seg kunder

Det amerikanske justisdepartementet forbereder rettslige skritt mot Live Nation, etter at de skal ha tvunget kunder til å bruke Ticketmaster, ifølge kilder til Wall Street Journal..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Live Nation, Ticketmaster, Wall Street Journal, WSJ, Nation

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WSJ, Live, Nation, undersøkes, forå ha , tvunget, til, seg kunder
NRK - 09 Sep 19 kl. 17:01

Fire sakna er i live etter skipvelt

Alle dei fire besetningsmedlemmane som var sakna etter eit lasteskip velta og tok fyr utanfor kysten ved Georgia i USA er i live. Det melder nyheitsbyrået AP. Kystvakta har bora hol i skipet og fant då alle dei fire i live..

P4 - 23 Oct 19 kl. 19:37

Ni migranter funnet i lastebil

Politiet i Storbritannia har funnet ni migranter i en lastebil nær Kent i kveld. Alle ni er i live og blir undersøkt av helsepersonell, melder Sky News. I natt fant politiet 39 mennesker døde i en lastebil i Essex i England.

NRK - 30 Nov 19 kl. 01:33

Én funnet i live etter havari

En person er funnet i live etter at en båt kantret på ved Lurøy på Helgeland fredag. Vedkommende er fraktet til sykehus i Bodø, og tilstanden er stabil. Søket pågår fortsatt etter den andre personen.

E24 - 14 Jan 20 kl. 14:17

Tysk konsertgigant tar over store deler av Nordic Live

Gründerne selger seg ned to år etter at de startet bookingbyrået Nordic Live, som representerer Alan Walker og over 60 andre nordiske artister..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 19:32

Mann erklært død i Oslo - var i live

En mann ble først erklært død av politiet etter å ha blitt hentet opp fra vannet ved Tjuvholmen i Oslo, men det skulle vise seg at han var i live. - Vi beklager feilinformasjonen..

NRK - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 menn funnet i live i container

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters. Sjåføren skulle frakte frukt og grønnsaker, men oppdaget en gruppe menn i lasten..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 09:16

Vi sender live fra siste Start-trening før skjebnekampen

Fredag gjør Start siste forberedelser før den første kampen mot Lillestrøm søndag. Vi sender live her fra klokken 11.00..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 20:19

Sky News: Ni migranter funnet i live i en lastebil i Kent

Britisk politi har funnet ni migranter i live i en lastebil ble stanset på en motorvei i Kent sørøst for London, melder britiske medier..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:25

Skal undersøke fjellet nå

Geologer fra NVE er akkurat nå på vei til Veslemannen i Rauma, der de skal undersøke omfanget av det store raset i går kveld. Det må gjøres undersøkelser før det kan gjøres en ny vurdering av rasfaren, og om de evakuerte eventuelt kan flytte hjem, sier sjefgeolog Lars Harald Blikra i NVE..

P4 - 19 Dec 19 kl. 09:50

Nye undersøkelser i Hagens hus

Politiet gjennomfører nå i formiddag nye undersøkelser i boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen og hennes ektemann på Lørenskog. Ved 09.30-tiden kjørte flere etterforskere inn på eiendommen, melder VG.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Cutters nekter å innrette seg etter Forbrukertilsynets krav – forblir kontantfrie

Forbrukertilsynet ga Cutters før jul pålegg om å ta imot kontanter, men frisørkjeden rikker seg ikke, og mener dagens lov ikke tvinger dem til å tilby betaling med kontanter..

E24 - 45 minutter siden

Australsk reiseliv får millioner i skogbrannhjelp

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene..

E24 - 45 minutter siden

Trumps advokater kaller riksrettstiltalen farlig

President Donald Trumps advokater er klare med sitt forsvar i riksrettssaken i Senatet. Advokatene kaller prosessen ukonstitusjonell og farlig..

E24 - 12 timer siden

World Economic Forum: Global maktkamp er «superrisikoen» i klimautfordringene

I forkant av World Economic Forums møte i Davos, skriver organisasjonen i en rapport at maktrivalisering og internasjonalt samarbeid blir de største risikoene mot å takle klimautfordringene..

E24 - 12 timer siden

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper

Spilloperatører som ikke har tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelig i Apples norske App store..

E24 - 14 timer siden

Javid avviser britisk tilpasning til EU-regler

Storbritannias finansminister Sajid Javid ber britisk næringsliv droppe ønsket om å tilpasse britiske regler til EU-regler i etterkant av brexit..

E24 - 14 timer siden

Nektet for å være sjef i pyramidespill – så kom nyttårshilsenen

Svenske Johan Staël von Holstein mener Lotteritilsynets brev til pyramidenettverket Crowd1 inneholder «flere misoppfatninger»..

E24 - 15 timer siden

Nokia-melding etterforskes av finsk finanstilsyn

Det finske finanstilsynet skal ifølge finsk avis etterforske telegiganten Nokias børsmelding fra oktober, som sendte aksjen ned 24 prosent..

E24 - 17 timer siden

Klimapodcaster, lobbyarbeid og kulturstøtte: Du tar mesteparten av kostnaden for oljebransjens reklamer

78 prosent av oljeselskapenes utgifter til PR, reklame, kulturstøtte og lobbyarbeid tas av skattebetalerne. – Billigere for oljeselskapene enn andre, sier WWF. – Sammenligner epler og pærer, mener oljebransjen..

E24 - 19 timer siden

Her vil Oslo kommune ha ny fyllestasjon for biogass og hydrogen

Oslo kommune har lyst ut konkurranse for bygging av ny energistasjon i Ryenkrysset. Samtidig er fem hydrogenstasjoner stengt av myndighetene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt