NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 00:22

NRK - 14 jan. 21 kl. 04:59

WHOs eksperter har ankommet Kina

Eksperter fra Verdens helseorganisasjon (WHO) har ankommet Wuhan, den kinesiske byen der koronaviruset først ble oppdaget sent i 2019. WHO-oppdraget er ansett som viktig for å komme til bunns i årsaken til utbruddet av covid-19..
Les mer på NRK


Les mer om:
Verdens, WHO, Wuhan, WHOs, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHOs, eksperterhar , ankommet, Kina
VG - 14 jan. 21 kl. 10:24

WHOs eksperter har ankommet Kina

Eksperter fra Verdens helseorganisasjon (WHO) har ankommet Wuhan, den kinesiske byen der coronaviruset først ble oppdaget sent i 2019..

NRK - 31 mars 21 kl. 04:46

Kritiserer WHOs korona-rapport

Storbritannia og USA kritiserer WHOs korona-rapport om starten av pandemien i Wuhan, og anklager Kina for å holde tilbake data. Uttalelsen er undertegnet av 12 andre land, deriblant Australia og Canada, skriver The Guardian. Rapporten fra eksperter fra WHO, som dro til Wuhan for å undersøke opphavet til viruset, viste at det er høyst usannsynlig at koronaviruset stammet fra et laboratorium, og at det sannsynligvis kom fra dyr til menneske..

NRK - 30 mars 21 kl. 19:28

Etterlyser større Kina-tilgang

14 land, blant dem Norge, ber Kina gi full tilgang til WHOs eksperter som undersøker koronavirusets opprinnelse. – Det er helt avgjørende at uavhengige eksperter får full tilgang til alle relevante data, forskning og personell som var involvert i første stadium av utbruddet, for å kunne finne svar på hvordan denne pandemien oppsto, heter det i uttalelsen..

NRK - 19 mars 21 kl. 17:53

WHOs anbefaling får ingen betydning

WHOs anbefaling om fortsatt bruk av AstraZeneca-vaksinen vil ikke ha noen betydning for fortsatt bruk i Norge, sier legemiddelverket og FHI til NTB. Folkehelseinstituttet understreker at de gjør egne vurderinger basert på rapporter og vurderinger..

NRK - 13 feb. 21 kl. 18:30

WHO ber Kina om mer informasjon

Verdens helseorganisasjon WHO har bedt Kina om mer informasjon i jakten på opphavet til koronaviruset. Peter Embarek, som ledet WHOs ekspertgruppe i Wuhan, er frustrert over mangelen på tilgang til rådata under det fire uker lange oppholdet i Wuhan..

Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 20:57

Trump har ankommet grensemuren

President Donald Trump har nettopp ankommet grensemuren mot Mexico ved byen Alamo i Texas..

Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 20:57

Trump har ankommet grensemuren

President Donald Trump har nettopp ankommet grensemuren mot Mexico ved byen Alamo i Texas..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:49

Biden har ankommet kongressen

USAs påtroppende president Joe Biden har ankommet Kongressen hvor innsettelseseremonien skal være kl 18, norsk tid. Tidligere president Barack Obama og Michele Obama og tidligere president Bill Clinton og Hillary Clinton har også kommet..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 17:15

Trump har ankommet Mar-a-Lago

Avtroppende president Donald Trump og avtroppende førstedame Melania Trump har ankommet prakteiendommen sin i Palm Beach i Florida..

NRK - 03 feb. 21 kl. 11:55

Sender vaksiner til utviklingsland

Kina lover å bistå med 10 millioner vaksinedoser til utviklingsland gjennom WHOs Covax-program, ifølge en talsperson for landets utenriksdepartement. Covax-programmet til WHO har som mål å sikre utviklingsland tilgang til koronavaksiner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt