NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 11:28

NRK - 12 okt. 20 kl. 18:47

WHO ut mot flokkimmunitet-strategi

Å la koronaviruset få herje fritt med mål om å oppnå flokkimmunitet er ein uetisk strategi, seier direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdas helseorganisasjon måndag. Ifylgje Tedros har denne strategien vorte føreslege av enkelte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tedros Adhanom Ghebreyesus, Verdas, Tedros, WHO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHOut mot , flokkimmunitet-strategi
NRK - 26 jan. 21 kl. 04:11

Biden tror på flokkimmunitet

President Joe Biden sier USA kan oppnå flokkimmunitet mot koronaviruset innen sommeren når massevaksinasjonen starter for fullt til våren. – Jeg er trygg på at vi innen sommeren kommer til å være godt på vei mot flokkimmunitet, sa han til pressen..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 05:30

Aftenposten mener: Ja til gratis koronavaksine

Så mange som mulig må vaksinere seg for å gi samfunnet flokkimmunitet..

NRK - 17 okt. 20 kl. 14:16

Nakstad kritiserer omstridt opprop

Flere norske leger har signert et internasjonalt opprop som tar til orde for å la koronasmitten spre seg fritt blant unge og friske mennesker. - Det er uetisk å satse på naturlig flokkimmunitet, sier fungerende helsedirektør Espen Nakstad..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 20:00

Et uansvarlig hasardspill med liv og helse som innsats

Inntil vaksiner gir effektiv flokkimmunitet, må vi begrense spredning på bred front..

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:16

Farage relanserer brexitparti

Politikaren Nigel Farage i Storbritannia relanserer brexitpartiet sitt under namnet Reform UK for å kjempe mot koronanedstenging, skriv Reuters. Det nye partiet seier det vil konsentrere seg om å berre verne risikogrupper og jobbe mot flokkimmunitet..

NRK - 06 nov. 20 kl. 14:45

Brundtland kritiserer Sverige

Norges tidligere statsminister og WHO-sjef Gro Harlem Brundtland sier på Skavlan at hun ikke forstår hvorfor Sverige begynte med den strategien landet gjorde, og antyder at man forsøkte å skape flokkimmunitet på et sviktende vitenskapelig grunnlag..

NRK - 30 nov. 20 kl. 15:57

Henla sak mot elever i Sverige

Videregåendeelever i Östersund anklages for å ville spre koronasmitte for å skaffe seg flokkimmunitet i tide til å kunne delta i avgangsfestene før sommeren. Politiet mottok en anmeldelse i helgen, men henla saken mandag..

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 05:31

Han spådde at Stockholm ville oppnå flokkimmunitet i mai. Nå advarer den svenske professoren mot skråsikkerhet.

Den svenske matematikkprofessoren ble en toneangivende stemme i den svenske koronadebatten. Nå mener han at den har utviklet seg til en skyttergravskrig..

VG - 14 des. 20 kl. 12:35

Vaksinetopp håper på flokkimmunitet i USA før neste sommer

Sjefsrådgiveren for USAs vaksineprogram sier 100 millioner amerikanere bør være vaksinert mot corona innen utgangen av første kvartal..

VG - 20 feb. 21 kl. 21:24

Dramatisk fall av smitte i India

Eksperter tror flokkimmunitet eller en pre-eksisterende beskyttelse mot viruset grunnet tidligere sykdommer kan være en av flere mulige årsaker til den plutselige nedgangen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Savnet mann funnet

Reineieren i 20-årene som har vært savnet siden torsdag ettermiddag er funnet i god behold. Mannen var savnet nord for Utsjok, oppe på snaufjellet i retning Ifjord i Finnmark..

NRK - 4 minutter siden

Same kvote for makrellstørjefisket

Noreg har fått godkjend årets makrellstørjefiske. Kvoten vert på 315 tonn, same nivå som i 2020, melder Nærings- og fiskeridepartementet i ei pressemelding..

NRK - nu

Arbeidsulukke på Straume

Ein arbeidar har falt frå eit stillas på Straume, melder politiet. Det er ikkje kjend om årsaka til hendinga er helserelatert eller arbeidsrelatert. Politi og helsevesen er på staden.

NRK - 30 minutter siden

Verdas eldste fugl har klekt egg

Verdas eldste fugl, albatrossen Wisdom, har klekt egg. Den minst 70 år gamle albatrossen bur på Hawaii, og ynskja sin nye fugleunge velkomen 1. februar, melder biologar på øya, som trur Wisdom har klekt mellom 30 og 36 fugleungar i løpet av livet..

NRK - 30 minutter siden

Trur trugselbrevforfattar er norsk

Trugselbrevet i Lørenskog-saka er skrive på gebrokkent norsk med svenske og engelske innslag. No opplyser politiet til NRK at brevskrivaren truleg har norsk som fyrstespråk..

NRK - 30 minutter siden

Stenger politistasjonar

Publikumsmottaket ved politistasjonane i Drammen og Hønefoss er stengt inntil vidare på grunn av trugslar, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Nye smittede i Bastøy fengsel

Nå er totalt 10 smittede knyttet til koronautbruddet i fengselet etter at fire nye smittetilfeller ble oppdaget i går, opplyser Horten kommune. En av dem var nærkontakt til en allerede smittet person..

NRK - 45 minutter siden

Stengjer byggjeplass etter korona

Byggjeplassen Kronstad oppveksttun er stengt då ein tilsett på har fått påvist korona. Byggjeplassen har mellom 60 og 70 tilsette. Alle som har vore der dei siste ti dagane, er bedde om å testa seg..

NRK - 45 minutter siden

2497 bøtelagde for mobilbruk

I alt 2497 personar vart bøtelagde for mobilbruk i januar og februar 2021, melder Ung i Trafikken. Det er ein reduksjon på 16 prosent samanlikna med same tid i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Åpner opp for mer idrett og kultur

På grunn av lite smitte åpner Trondheim kommune opp for innendørs kultur- og idrett for voksne. Dermed er det mulig for blant annet korps og kor å ove, dersom avstandskravet om to meter opprettholdes. Det er kunn tillat med 20 deltakere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt