NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 19:01

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:34

WHO ber land ta umiddelbare grep

Sju nye land har meldt om koronasmitte det siste døgnet, deriblant Norge. Verdens helseorganisasjon (WHO) ber landene om å ta umiddelbare grep. – Vi befinner oss nå ved et avgjørende punkt, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHO, ber, landta , umiddelbare, grep
P4 - 16 Mar 20 kl. 20:42

Schengen-land stenger grensene

Alle Schengen-land stenger grensene fra klokken 12 i morgen. Det opplyste Frankrikes president i kveld. Det innebærer at alle ikke-essensielle reiser til Europeiske land og EU vil bli stoppet.

E24 - 07 Feb 20 kl. 15:12

XXL gir Østerrike «et par år» før de skrur igjen pengekranen

Dersom XXL ikke ser umiddelbare effekter av å skalere opp i Østerrike, vil ikke sportskjeden fortsette å satse penger i landet..

P4 - 14 Feb 20 kl. 05:43

Cruisepassasjerer fikk gå i land

Passasjerene om bord på cruiseskipet «Westerdam »som ble nektet å legge til kai i flere land, av virusfrykt, har endelig fått gå i land i Kambodsja. Skipet ble nektet opphold både i Thailand, Japan, Taiwan, Filippinene og Guam, selv om rederiet garantertt at det ikke var noen tilfeller av koronavirus om bord. Etter å ha vært til sjøs i to uker, fikk de 1455 passasjerene gå i land nå i morgentimene..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 14:35

I sommer avslo Start bud på Sigurdarson. Derfor valgte klubben å takke ja nå.

Start har ingen umiddelbare planer om å erstatte Aron Sigurdarson, men får en trolig en pen økonomisk gevinst av salget..

NRK - 29 Mar 20 kl. 17:54

Mæland oppfordrar til noregsferie

Justisminister Monica Mæland trur ikkje det kjem mange utanlandske turistar til Noreg i sommar og oppfordrar nordmenn til å feriere i eige land. Ho understreka likevel at det er vanskeleg å vite korleis situasjonen er om eit par månadar..

E24 - 10 Mar 20 kl. 10:00

Møter næringsministeren nå: Her er bedriftenes corona-krav til regjeringen

Oljeprisen har falt dramatisk, flyselskapene kanseller avganger og hoteller permitterer ansatte. Nå krever et samlet næringsliv umiddelbare tiltak for å dempe et sjokk på norsk økonomi..

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:52

Mæland bekymret for sårbare barn

Når skoler og barnehager er stengt, får barn som er utsatt for vold hjemme det enda verre, sier justisminister Monica Mæland (H), som ber alle voksne følge med. – Alle vi voksenpersoner må følge litt med, sa Mæland under pressekonferansen tirsdag..

NRK - 06 Nov 19 kl. 02:48

Mange land manipulerer valg

Stadig flere land bruker sosiale medier til å påvirke og manipulere valg, viser en ny undersøkelse. Organisasjonen Freedom House skriver i sin årlige rapport at blant 65 land er det avdekket at det i minst 40 er brukt overvåkingsprogrammer..

NRK - 14 Feb 20 kl. 03:59

Passasjerer får forlate cruiseskip

1455 passasjerer om bord på cruiseskipet «Westerdam »som fikk legge til land i Kambodsja etter å ha blitt avvist av flere land, fikk omsider gå i land. Skipet ble nektet anløp selv om rederiet sa at det ikke var noen tilfeller av koronavirus om bord..

P4 - 11 Mar 20 kl. 08:57

Norwegian ber om hjelp

Norwegian ber om hjelp fra myndighetene på grunn av koronakrisen. Det melder Finansavisen. Flyselskapet har den siste uken opplevd redusert etterspørsel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Likkledet i Torino skal trøste

Tøystykket som hevdes å være Jesu likklede skal vises fram i Torino påskeaften. Troende over hele verden kan se det på nett, melder Reuters, og be for korona-ofre. Kledet stammer trolig fra senmiddelalderen, selv om noen hevder det er ekte..

NRK - 30 minutter siden

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - 45 minutter siden

Forsvarer avskjedigelse av kaptein

USAs forsvarsminister Mark Esper forsvarer at fartøysjefen på et hangarskip fikk sparken etter å ha bedt om hjelp til sin koronasmittede besetning. Kaptein Brett Crozier fikk kritikk for ikke å ha gått tjenestevei. 155 på skipet er bekreftet smittet..

NRK - 1 time siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 1 time siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 2 timer siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 2 timer siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt