P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:14

P4 - 05 april 20 kl. 14:37

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte.
Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor.
WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..
Les mer på P4


Les mer om:
WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHO, rapporterom , mer, voldi , hjemmet
P4 - 14 april 20 kl. 06:27

Kraftig økning i vold i franske hjem

I Frankrike har det vært en kraftig vekst i antall saker med vold i hjemmet siden koronakrisen begynte. Ifølge Reuters har det vært en økning på 32 prosent, og hele 36 prosent i hovedstaden Paris. Franske myndigheter har blant annet innført et kodeord voldsutsatte kan si på apotek for å få hjelp, og vil betale for hotellrom for de som er utsatt for vold.

NRK - 05 mai 20 kl. 19:14

Vold i hjemmet øker i Russland

Meldinger om vold i russiske hjem er mer enn fordoblet under de strenge korona-restriksjonene. Det sier landets menneskerettsombud til nyhetsbyrået AP. Rapporter fra ulike organisasjoner gir et annet bilde enn nedgangen russisk politi hevder skjer..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 21:15

Regjeringen unntar flere korona-rapporter

En rekke sentrale rapporter, notater og brev om koronakrisen er stemplet unntatt offentlighet de siste ukene. Den vanligste begrunnelsen er «hensynet til intern saksbehandling»..

Aftenposten - 03 april 20 kl. 22:47

Sentrale rapporter holdes hemmelig av regjeringen. Valget stemples som uholdbart og grunnlovsstridig.

Tre rapporter blir viktige for regjeringens beslutning om videre koronatiltak. Men de får du ikke se før etter at valget er tatt..

NRK - 13 jan. 20 kl. 09:19

Feil i dataverktøy hos Vegvesenet

Feil i et dataverktøy hos Vegvesenet kan ha ført til at politi og påtalemyndighet har mottatt rapporter med feilaktig innhold i trafikksaker. Riksadvokaten har gitt pålegg om at rapporter fra verktøyet ikke skal brukes som bevis, skriver TV 2..

E24 - 26 juni 20 kl. 13:10

Rapporter: Klimakutt krever svært mye kraft

Det vil kreve mye strøm å dempe utslippene på norsk sokkel og i industrien, viser to ferske rapporter. Det kan kreve nye investeringer i kraftsektoren, sier olje- og energiminister Tina Bru (H)..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 15:13

Rapporter: Klimakutt krever svært mye kraft, og kan gi dyrere strøm

Det vil kreve svært mye strøm å kutte utslipp på norsk sokkel og i industrien, viser to ferske rapporter. – Det kan også bety at vi må investere mer i den norske kraftforsyningen, sier olje- og energiminister Tina Bru (H)..

Aftenposten - I førrgår: 12:57

Tilsyn spredte sensitive opplysninger om Norwegian – nå nekter selskapet å sende over rapporter

Da Luftfartstilsynet brukte konfidensielle Norwegian-dokumenter som kursmateriell i Luftfartstilsynet, svarte selskapet med å nekte å utlevere rapporter til tilsynets inspektører..

NRK - 06 feb. 20 kl. 14:14

Ingen avklaring i Sjøvold-saken

Spesialenheten har ennå ikke konkludert i saken der PST-sjef Hans Sverre Sjøvold etterforskes for ulovlig våpenoppbevaring. Sjøvold ser fram mot en avklaring. Det var VG som i Oktober i fjor avslørte at Sjøvold i i flere år oppbevart våpen ulovlig..

P4 - 05 mai 20 kl. 09:44

Kritiserer hemmelighold av koronarapporter

Regjeringen må heretter legge frem eventuelle korona-rapporter for offentligheten. Det krever opposisjonen som kritiserer det de kaller regjeringens korona-hemmelighold. De er lei av å få polerte versjoner av korona-rapporter etter at den politiske beslutningen uansett er tatt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 30 minutter siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 45 minutter siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 1 time siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..

P4 - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Ferjekaos på Helgeland

Storinnrykk av turister skaper kaos i fergekøene på Helgeland. Mange blir stående igjen når fergene går, og køene og ventetidene blir lange. Flere har måtte overnatte i bilene sine skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Hvert femte koronadødsfall fordelt på tre sykehjem

Nesten hvert femte koronadødsfall i Norge har skjedd på tre sykehjem. Metodisthjemmet i Bergen er det sykehjemmet som ble hardest rammet i hele Norge, med 18 dødsfall før 1. juli.

P4 - 1 time siden

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere. Det sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ingrid Trømborg. I går veltet to campingvogner på hver sin bro på Vestlandet på grunn av kraftig vind.

P4 - 2 timer siden

Flere uhell med Plumbo

Giftinformasjonen har mottatt dobbelt så mange henvendelser fra folk som har hatt uhell med avløpsånere som Plumbo. Fra januar til mai har de mottatt 388 henvendelser som er en økning på 50 prosent. Folkehelseinstituttet er bekymret for utviklingen, de vet ikke årskaen til den ekstra økningen i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt