VG > Økonomi

Saturday, 25 January, 07:20

VG - 09 Dec 19 kl. 11:05

WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Forrige gang Russland og Sergej Ustjugov ble utestengt fra OL endte det i tårer. Russernes landslagstrener Marcus Cramer frykter reaksjonen til den russiske langrennsstjernen foran WADAs dom i dag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lillehammer, Russland, Sergej Ustjugov, OL, Marcus Cramer, WADAs, WADA, Ustjugov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WADA-dommen, Treneren, frykter, Ustjugov, vil, bryte, sammen, igjen
VG - 09 Dec 19 kl. 11:05

Venter på WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Landslagstreneren til russerne tør ikke tenke på at Sergej Ustjugov i dag kan bli utestengt fra idretten nok en gang. Forrige gang endte det i tårer..

VG - 05 Jan 20 kl. 08:41

Treneren frykter stjerne-exit: Løfshus synes ikke synd på Ustjugov

VAL DI FIEMME (VG) Russlands trener Markus Cramer er redd for at Tour-favoritt Sergej Ustjugov (27) avslutter karrieren på grunn av dopingstraffen mot Russland. Det får ingen sympati fra tidligere landslagssjef Vidar Løfshus..

NRK - 09 Dec 19 kl. 11:11

Wada utestenger Russland

Wada har besluttet å utestenge Russland fra de største idrettskonkurransene de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte mandag. Dermed følger Wada anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland..

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:43

WADA-komité vil utestenge Russland

En WADA-komité vil utestenge Russland fra all idrett i fire år, skriver Dagbladet. Ifølge New York Times er ventet at styret i WADA vil støtte komitéens anbefalinger. Det er kjent at WADA mistenker at Russland har tuklet med dopingprøver..

P4 - 09 Dec 19 kl. 11:14

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

VG - 08 Nov 19 kl. 11:17

Langer ut mot IOC og WADA etter lobby-avsløring

Både Linda Hofstad Helleland og en amerikansk Wada-delegat reagerer kraftig etter avsløringer om at Wada og IOC bruker lobbyister for å stanse en ny antidopinglov i Washington DC..

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:45

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:41

Ustjugov knuste alle: – Dette er kritisk for Klæbo

Ingen kunne tukte Sergei Ustjugov på tirsdagens 15-kilometer i Tour de Ski..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 19:07

Treneren misliker russerens «Klæbo-klyv»

På andrerunden i den klassiske fellesstarten oppdaget Johannes Høsflot Klæbo at Sergej Ustjugov tok i bruk hans eget varemerke: «Klæbo-klyvet»..

P4 - 14 Nov 19 kl. 14:56

– Wada mer opptatt av makt enn ren idrett

Verdens antidopingbyrå Wada gjør ikke den jobben det er forventet at de skal gjøre. Det sier tidligere kulturminister og Høyre-politiker Linda Hofstad Helleland som i dag lanserte en bok der hun tar et kraftig oppgjør med en organisasjon som hun opplever som dysfunksjonell og antidemokratisk. Maktspill og penger betyr mer enn å kjempe for en ren idrett, og WADA fungerer ikke slik det skal, sier hun..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

John Arne Riise om bruddryktene: – Folk lurer på hvorfor jeg ikke har på gifteringen

Den tidligere fotballspilleren er fullt klar over spekulasjonene som raser på nettet om dagen, men sier han tar alt med knusende ro..

VG - 3 timer siden

Vintermagiske innsjøer på intagramtoppen

Dette er noen av verdens mest instagrammede innsjøer, slik de ser ut om vinteren. Omgitt av snø og is blir landskapet gjerne enda mer fotogent enn om sommeren..

VG - 8 timer siden

Skuffet over Astrid S-avlysning: – Kjipt og vanskelig

Astrid Smeplass’ plutselige turnéavlysning kort tid før den skulle starte, skaper trøbbel for konsertarrangører og fans..

VG - 8 timer siden

Haaland skjermes fra pressen etter ny oppvisning

DORTMUND/OSLO (VG) (Borussia Dortmund - Köln 5–1) Alle vil snakke med Erling Braut Haaland etter fem scoringer på to kamper. Når har klubben besluttet å skjerme ham..

VG - 9 timer siden

Minst 14 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Så langt er 14 mennesker funnet døde mens over 300 er skadd, opplyser tyrkiske myndigheter..

VG - 9 timer siden

Slått ut av «Mesternes mester»: – Godt med en tur hjem

Mens de andre deltagerne flyttet ut av huset og rett inn på deltagerhotellet etter hvert som de ble slått ut, fikk Emil Hegle Svendsen lov til å reise hjem til Norge for å hilse på sønnen Magnus (1)..

VG - 10 timer siden

Sagosen langt nede: – Dette er et slag i trynet

STOCKHOLM (VG) Sander Sagosen (24) hadde et tomt blikk da han gikk rundt i intervjusonen etter semifinaletapet mot Kroatia. Skuffelsen var enorm..

VG - 11 timer siden

Norge tapte etter vanvittig EM-drama

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29 etter fire ekstraomganger) Norge misser EM-finalen i håndball etter et vanvittig semifinale-drama i Stockholm fredag kveld..

VG - 11 timer siden

Folkebørsen: Sander Sagosen på godt og vondt

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29, etter fire ekstraomganger) I tidenes drama klarte ikke Sander Sagosen å løfte Norge til EM-finalen..

VG - 11 timer siden

«Verdens verste katt» kan nå adopteres

Dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA søker en eier til det de kaller for «verdens verste katt».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt