P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:09

P4 - 09 Dec 19 kl. 12:01

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020.
Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag.
Vy har tidligere tapt to anbud..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergensbanen, Vossebanen, Jernbanedirektoratet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vy får kjøre, tog, Bergensbanen
Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 17:28

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er inntil videre stengt mellom Myrdal og Mjølfjell på grunn av vanskelige værforhold, melder Bane Nor..

NRK - 29 Dec 19 kl. 17:47

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet mellom Mjølfjell og Myrdal etter å ha blitt undersøkt på grunn av mye nedbør, melder Bane Nor..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 12:01

Vy vant Bergensbanen – jernbanen som går med overskudd

Vy vant kampen om Bergensbanen..

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:01

Vy vant kampen om Bergensbanen

Vy vant om å få lov til å kjøre persontrafikk på på Bergensbanen og Vossebanen de neste 11 årene. Selskapet ungikk dermed å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad..

NRK - 08 Jan 20 kl. 09:51

Bergensbanen stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:32

Vil ha Vy-penger til Bergensbanen

Vy må betale 2,2 milliarder kroner til staten for å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen de neste 10 årene. Rødt mener pengene må investeres i den samme strekningen. Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) vil ikke øremerke midlene..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 08:00

Togvogner på Bergensbanen er i ferd med å sprekke opp

Mange av vognene som brukes på Bergensbanen har bare en levetid på fem år til. 79 nye vogner vil koste 2,5 milliarder kroner..

P4 - 09 Dec 19 kl. 07:50

- Bergensbanen kan bli tysk eller svensk

Ifølge NRK har striden om å få drifte Bergensbanen stått mellom Vy, SJ Norge og tyske Arriva i samarbeid med Tide. Det er opplysninger Jernbanedirektoratet verken vil bekrefte eller avkrefte..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 10:20

Bergensbanen er stengt

Bergensbanen er stengt mellom Gol og Ål på grunn av strømproblemer..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 17:28

Bergensbanen er åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Myrdal og Mjølfjell på grunn av vanskelige værforhold..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 7 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 8 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 8 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 9 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 9 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 10 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 11 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 10 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt