P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:37

P4 - 09 Dec 19 kl. 13:39

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen.
Det sier konserndirektør Arne Fosen.
I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.
Fosen sier de har jobbet hardt for å vinne..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergensbanen, Arne Fosen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vy-sjef, Veldig, godtmed en , seier
NRK - 03 Dec 19 kl. 10:40

– Vi vil skattlegge franske selskap

Det seier USAs president Donald Trump, som møter presse på FNs klimatoppmøte i Madrid. Han seier i tillegg det er veldig farleg når Frankrike seier dei vil innføre toll på IT-gigantar, som for eksempel Google og Facebook..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:48

Fornærma over Nato-kritikk

USAs president Donald Trump seier at kritikken som den franske presidenten har kome med om Nato er veldig fornærmande. Trump kallar kritikken for «veldig, veldig stygg». Han legg til at Nato har eit stort formål..

VG - 06 Dec 19 kl. 08:35

Lagerbäck forlenger med landslaget: – Veldig godt likt

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig..

VG - 06 Dec 19 kl. 08:35

Lagerbäck forlenger med landslaget: – Veldig godt likt av spillerne

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig..

P4 - 26 Dec 19 kl. 07:29

- Utvilsomt godt likt

- En fargeklatt, som hadde et veldig godt forhold til kongefamilien. Slik beskriver historiker og kongehusekspert, Trond Norén Isaksen, Ari Behn. I går kveld ble det kjent at forfatteren er død, 47 år gammel.

VG - 10 Oct 19 kl. 18:36

Ari Behn til VG: – Märtha og jeg har et raust og godt forhold

Ari Behn (47) har lagt helseproblemene bak seg, har det «veldig fint» med kjæresten Ebba Rysst Heilmann (34) og gjør det godt som kunstner. Til helgen er han aktuell med en ny utstilling i Trondheim sammen med Mikael Persbrandt..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 11:50

Her er Yttergård Jenssen på plass i Tromsø: Håper at hans TIL-retur kan ta vekk presset til de yngste på laget

– Det føles veldig godt å komme hjem igjen. Det er alltid godt å lande på Langnes, sier Ruben Yttergård Jenssen..

NRK - 30 Oct 19 kl. 18:14

PST-sjef hadde ulovlege våpen

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold hadde i fleire år to handvåpen i huset sitt utan å ha løyve til det, melder VG. Sjøvold seier til avisa at han oppbevarte dei for ei enke, og at han leverte våpena inn under eit våpenamnesti nokre år seinare..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 18:24

Presset Oilers slet seg til seier mot MS

Topp mot bunn da Oilers gjestet MS, men det var ikke lett å se. Seier til tross, for Oilers sin del var det veldig langt mellom høydepunktene..

VG - 06 Nov 19 kl. 22:54

Son med følelsesladd feiring i Tottenham-seier: - Jeg er fortsatt veldig lei meg

(Røde Stjerne - Tottenham 0–4) Heung-min Son (27) scoret to og unnskyldte seg til Evertons André Gomes i Tottenhams 4–0-seier i Beograd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 9 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 9 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 9 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 10 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 10 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 11 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 11 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt