NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:45

NRK - 19 Oct 17 kl. 00:20

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Aftenposten, Trine Skei Grande, Bård Vegar Solhjell, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererny , Moskva-tur
Hegnar.no - 05 Oct 17 kl. 05:45

Russland vurderer restrukturering av Venezuelas gjeld

President Nicolás Maduro ble onsdag tatt varmt imot i Moskva. Russland vurderer hvordan Venezuelas gjeld til landet kan restruktureres innen utgangen av året. .

NRK - 27 Dec 17 kl. 09:42

Moskva: Avviser rykter om gisler

Politiet i Moskva avviser ryktene om at flere personer skal ha blitt tatt som gisler etter en skyteepisode i Moskva, skriver AP. Det skal være en tidligere fabrikkeier som åpnet ild og drepte en sikkerhetsvakt og skadet ytterligere tre personer..

Aftenposten - 19 Oct 17 kl. 00:39

Fikk ikke visum i februar – nå vurderer Stortinget ny tur til Moskva

To av utenrikskomiteens medlemmer ble nektet visum til Russland. Nå er det ny komité, og reisen østover står igjen på dagsorden..

P4 - 14 Aug 17 kl. 17:09

Hevder å ha avverget terrorangrep i Moskva

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB sier den har avverget flere terrorangrep som IS planla å gjennomføre i Moskva. Flere personer med tilknytning til ekstremistgruppa har blitt pågrepet utenfor den russiske hovedstaden. IS-medlemmene skal ifølge FSB ha planlagt en rekke terrorangrep mot kollektivtransport og kjøpesentre og andre offentlige plasser der det er mye folk rundt om i Moskva..

P4 - 02 Sep 17 kl. 18:27

To døde under flystyrt utenfor Moskva

To piloter døde da et fly styrtet i forbindelse med et flyshow utenfor Moskva i dag. En video fra ulykken viser at flyet stuper mot bakken før det eksploderte et stykke unna tilskuerne..

P4 - 02 Sep 17 kl. 18:27

To døde i flystyrt utenfor Moskva

To piloter døde da et fly styrtet i forbindelse med et flyshow utenfor Moskva i Russland i dag. En video fra ulykken viser at flyet stupte mot bakken før det eksploderte et stykke unna tilskuerne..

NRK - 05 Oct 17 kl. 19:19

Saudi-Arabias konge i Moskva

Med et følge på om lag tusen personer, kom kong Salman til Moskva torsdag. Der ble han tatt imot av president Putin. De undertegnet en avtale om kjøp av russiske raketter og våpen.

VG - 25 Dec 17 kl. 13:27

Et barn blant de drepte i bussulykke i  Moskva

En buss kjørte ned en fotgjengernedgang til en metrostasjon i  Moskva. Fire personer har mistet livet..

Aftenposten - 02 Feb 18 kl. 19:00

Første forsvarsmøte mellom Norge og Russland på fem år

MOSKVA (Aftenposten): Det norske forsvarsdepartementet gjenopptar i dag møter med Russland i Moskva på høyt militært nivå..

NRK - 11 Jul 17 kl. 01:12

Voldsom brann i Moskva

Over 200 brannfolk og 60 brannbiler kjempet mot flammene da det brøt ut en voldsom brann i et kjøpesenter i Moskva mandag kveld. 14 personer er sendt til sykehus, ifølge NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt