NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:24

NRK - 19 Oct 17 kl. 00:20

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Aftenposten, Trine Skei Grande, Bård Vegar Solhjell, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererny , Moskva-tur
NRK - 23 Mar 18 kl. 02:39

Flere EU-land vurderer sanksjoner

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater. Det kommer fram etter et møte mellom stats- og regjeringssjefene i EU som ble avsluttet i natt..

Hegnar.no - 05 Oct 17 kl. 05:45

Russland vurderer restrukturering av Venezuelas gjeld

President Nicolás Maduro ble onsdag tatt varmt imot i Moskva. Russland vurderer hvordan Venezuelas gjeld til landet kan restruktureres innen utgangen av året. .

Dagbladet - 23 Mar 18 kl. 03:07

EU hjemkaller Russland-ambassadøren 

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater. .

Aftenposten - 31 May 18 kl. 17:31

– Vi er veldig glade for å komme til Moskva, sa de norske politikerne. – Mycket trevligt, svarte Kremls mann på svensk.

MOSKVA (Aftenposten): For første gang på over syv år kom norske parlamentarikere til Moskva. En av de første de møtte, var generalen som ledet den russiske bombingen av Syria..

NRK - 27 Dec 17 kl. 09:42

Moskva: Avviser rykter om gisler

Politiet i Moskva avviser ryktene om at flere personer skal ha blitt tatt som gisler etter en skyteepisode i Moskva, skriver AP. Det skal være en tidligere fabrikkeier som åpnet ild og drepte en sikkerhetsvakt og skadet ytterligere tre personer..

VG - 20 Jul 18 kl. 15:35

Brækhus-innveiing i Moskva: Enormt sikkerhetsopplegg

MOSKVA (VG) Det var et voldsomt sikkerhetsoppbud da Cecilia Brækhus (36) fredag ble innveid til møtet med Inna Sagajdakovskaja (33) i Moskva..

Aftenposten - 19 Oct 17 kl. 00:39

Fikk ikke visum i februar – nå vurderer Stortinget ny tur til Moskva

To av utenrikskomiteens medlemmer ble nektet visum til Russland. Nå er det ny komité, og reisen østover står igjen på dagsorden..

Aftenposten - 23 Mar 18 kl. 06:03

EU hjemkaller Russland-ambassadøren

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater..

NRK - 27 Jul 18 kl. 17:22

Trump åpen for Moskva-besøk

Fredag uttalte Vladimir Putin at han inviterer Donald Trump Til Moskva. Det hvite hus opplyser at Trump er åpen for å besøke Moskva, gitt at han får en formell invitasjon, og at Trump ser frem til å få besøk av Putin i Washington på nyåret..

VG - 20 Jul 18 kl. 06:40

Brækhus: – Det er et lite pek til amerikanerne å bokse her i Moskva

MOSKVA (VG) Amerikanerne står i kø for å møte Cecilie Brækhus (36), men hun velger i stedet å dra til Moskva. – Jeg sender et ganske sterkt signal til dem, sier hun til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 3 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt