NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:38

NRK - 19 Oct 17 kl. 00:20

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Aftenposten, Trine Skei Grande, Bård Vegar Solhjell, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererny , Moskva-tur
NRK - 23 Mar 18 kl. 02:39

Flere EU-land vurderer sanksjoner

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater. Det kommer fram etter et møte mellom stats- og regjeringssjefene i EU som ble avsluttet i natt..

Hegnar.no - 05 Oct 17 kl. 05:45

Russland vurderer restrukturering av Venezuelas gjeld

President Nicolás Maduro ble onsdag tatt varmt imot i Moskva. Russland vurderer hvordan Venezuelas gjeld til landet kan restruktureres innen utgangen av året. .

Dagbladet - 23 Mar 18 kl. 03:07

EU hjemkaller Russland-ambassadøren 

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater. .

Aftenposten - 31 May 18 kl. 17:31

– Vi er veldig glade for å komme til Moskva, sa de norske politikerne. – Mycket trevligt, svarte Kremls mann på svensk.

MOSKVA (Aftenposten): For første gang på over syv år kom norske parlamentarikere til Moskva. En av de første de møtte, var generalen som ledet den russiske bombingen av Syria..

NRK - 27 Dec 17 kl. 09:42

Moskva: Avviser rykter om gisler

Politiet i Moskva avviser ryktene om at flere personer skal ha blitt tatt som gisler etter en skyteepisode i Moskva, skriver AP. Det skal være en tidligere fabrikkeier som åpnet ild og drepte en sikkerhetsvakt og skadet ytterligere tre personer..

Aftenposten - 19 Oct 17 kl. 00:39

Fikk ikke visum i februar – nå vurderer Stortinget ny tur til Moskva

To av utenrikskomiteens medlemmer ble nektet visum til Russland. Nå er det ny komité, og reisen østover står igjen på dagsorden..

Aftenposten - 23 Mar 18 kl. 06:03

EU hjemkaller Russland-ambassadøren

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater..

P4 - 14 Aug 17 kl. 17:09

Hevder å ha avverget terrorangrep i Moskva

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB sier den har avverget flere terrorangrep som IS planla å gjennomføre i Moskva. Flere personer med tilknytning til ekstremistgruppa har blitt pågrepet utenfor den russiske hovedstaden. IS-medlemmene skal ifølge FSB ha planlagt en rekke terrorangrep mot kollektivtransport og kjøpesentre og andre offentlige plasser der det er mye folk rundt om i Moskva..

P4 - 14 Jun 18 kl. 16:23

SAS vurderer drone-erstatning

SAS vurderer å saksøke dronepiloter som hindrer flytrafikken. I går førte to droner ved Oslo lufthavn til at flere fly måtte omdirigeres og mange passasjerer ble stående fast på flyplassen. SAS opplyser til NRK at dette skjer ofte og fører til problemer for passasjerene og økte kostnader for flyselskapet.

Dagbladet - 16 Jun 18 kl. 20:27

Sju skadd av løpsk taxi i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en drosje kjørte på fotgjengere på fortauet like ved Den røde plass i Moskva lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 45 minutter siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt