NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 01:00

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:34

Vurderer kortere langrennssesong

Det internasjonale skiforbundet (FIS) åpner for at hele sesongen neste vinter kan ryke, skriver VG. Hvis reiseforbudet gjelder blir det umulig å ha en normal sesong. FIS vurderer også færre renn og om man kan holde flere renn i samme land..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FIS, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurderer, kortere, langrennssesong
Klartale - 20 Apr 20 kl. 08:25

Barnehager holder åpent i kortere tid enn før

Barnehagene åpner i dag (mandag). Mange av dem har kortere åpningstid..

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 10:05

Væråret 2019: Vått og variert

2019 bød på variert vær, og varmerekorder og styrtregn viser at klimaendringene påvirker, ifølge Meteorologisk institutt. Vintrene blir kortere og kortere..

P4 - 16 Mar 20 kl. 11:10

Vurderer å løslate innsatte med korte dommer

Kriminalomsorgen vurderer nå å løslate innsatte med kortere dommer i forbindelse med det pågående koronautbruddet. Målet er å minimere smitteutbrudd i fengselene blant innsatte og ansatte. Dette skal i følge VG gjelde i alle fengsler, og de med dommer under 90 dager, som kan løslates 10 dager før de normalt ville blitt løslatt.

NRK - 16 Mar 20 kl. 12:00

VG: Vil løslate folk med kort dom

Kriminalomsorgen vurderer å løslate folk som sitter på kortere dommer for å hindre spredning av koronavirus i norske fengsler. Det går fram av et rundskriv som Kriminalomsorgen har sendt ut, skriver VG..

Klartale - 12 Feb 20 kl. 09:03

Sier vi kan glemme kortere arbeidstid

Finansministeren har en klar beskjed til de som vil ha kortere arbeidstid: – Glem det, sier han..

VG - 05 May 20 kl. 10:54

Spiller-sjefen åpner for kortere omganger i Premier League

Den mektige direktøren i de engelske fotballspillernes forening åpner for at hver omgang kan bli kortere enn 45 minutter – og at lagene kan ha flere innbyttere..

E24 - 12 Feb 20 kl. 06:07

Sanner om kortere arbeidstid: – Glem det!

Jan Tore Sanner (H) har en klar beskjed til alle som kjemper for kortere arbeidstid. – Glem det, sier finansministeren..

NRK - 12 Feb 20 kl. 08:25

Sier kortere arbeidstid er uaktuelt

Jan Tore Sanner (H) har en klar beskjed til alle som kjemper for kortere arbeidstid. – Glem det, sier finansministeren. Finansministeren viser til at dersom normalarbeidstida kuttes fra 37,5 til 34 timer i uka, vil det redusere nasjonalformuen..

VG - 06 Feb 20 kl. 09:27

Tønseths sykt tunge sesong: – Jeg angrer på at jeg løp EM

KONNERUD (VG) Didrik Tønseth kan ha ødelagt en hel langrennssesong på grunn av 10,2 kilometer med joggesko på beina 8. desember..

VG - 16 Mar 20 kl. 11:12

Kriminalomsorgen: Vil løslate innsatte med kortere dommer

Kriminalomsorgen vil løslate innsatte med kortere dommer før soningstiden utløper - på grunn av virusutbruddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 15 minutter siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 30 minutter siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 1 time siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 1 time siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 1 time siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..

NRK - 1 time siden

Munnbind påbode på buss i England

Frå 15. juni vert det påbode med munnbind for alle som reiser med offentleg transport i England, seier transportminister Grant Shapps. Dei nye reglane gjeld berre for England, og førebels ikkje for Wales, Skottland eller Nord-Irland..

NRK - 2 timer siden

Fallende koronatall i Frankrike

For 7. uke på rad faller tallet på pasienter som er innlagt med kornasmitte på franske sykehus. Nå er 13.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt