NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:03

NRK - 07 mars 21 kl. 20:04

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovedredningssentralen, Grimstad, Kjetil Hagen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurderer, helikopter
NRK - 26 feb. 21 kl. 10:11

Vurderer munnbind på skoler

Helsedirektoratet vurderer nå om de skal anbefale strengere smitteverntiltak på skolene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4. – Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier han..

NRK - 01 mars 21 kl. 21:05

Vurderer AstraZeneca til eldre

FHI vurderer å tilby AstraZeneca-vaksinen til eldre over 65, melder VG. Den vaksinen vert no ikkje tilbode dei over 65 på grunn av manglande dokumentasjon frå dei kliniske studia. – Me vurderer det, og har ikkje konkludert endå, seier smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm, til VG..

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:45

Helikopter inn i letingen

Et helikopter er satt inn i letingen etter mannen som er savna på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet undersøker også om de skal sette inn en hund i letingen, sier operasjonsleder i politiet i Innlandet, Sissel Svarstad..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 21:48

Trump får helikopter-nekt

Verken helikopter eller landingsplass er tillatt i Palm Beach, men byen gjorde et unntak da Donald Trump var president. Nå skal den rives..

NRK - 28 feb. 21 kl. 09:52

Reuters: Russisk helikopter krasjet

Et russisk helikopter skal ha krasjet nordøst i Syria, ifølge syriske medier, melder Reuters..

NRK - 10 mars 21 kl. 15:10

Fløy helikopter til hytta i Sverige

Tre menn er siktet for brudd på covid-19-forskriften etter at de fløy helikopter til hytta i Sverige, skriver SA. Piloten er også siktet for brudd på tollforskriften og luftfartsloven, opplyser politiet. Tolletaten observerte helikopteret da det krysset grensa og varslet politiet.

NRK - 26 mars 21 kl. 18:49

Sendt ut helikopter på leiteaksjon

Sysselmannen har sendt ut helikopter for å leite etter ein bortkommen person på Svalbard. Mannen skal ha kome vekk frå skuterfølgje sitt mellom Herodden og Kapp Laila. Følgje var på tre skuterar..

NRK - 30 mars 21 kl. 10:02

Vil leie inn helikopter

Regjeringa vil undersøke muligheta til å leie inn helikopter til Forsvaret. Det skriver Forsvarets Forum. Tanken er at dette skal være et supplement til NH90-helikoptrene og skal dekke deler av Forsvarets behov for maritim helikopterkapasitet..

NRK - 07 jan. 21 kl. 04:32

CNN: Flere vurderer å trekke seg

Flere av president Donald Trumps nære hjelpere, deriblant sikkerhetsrådgiver Robert O'Brian, vurderer å trekke seg etter voldshendelsen mot kongressen onsdag , skriver CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 4 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 15 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 15 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 15 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..

NRK - 30 minutter siden

Skal i møte med FHI

Ledelsen i Kristiansand kommune skal onsdag kveld i møte med FHI angående smittesituasjonen i kommunen, skriver Fædrelandsvennen. Et mulig utfall av møte er at det blir foreslått nye lokale regler sier kommunedirektøren..

NRK - 45 minutter siden

8 smitta etter gravferd

8 personar er koronasmitta etter å ha vore i same gravferd i Gjøvik. Smitteutbrotet har også ført til at ein heil skuleklasse ved Biri ungdomsskule er i karantene..

NRK - 45 minutter siden

Kristiansen får truleg snart svar

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen får truleg svar i løpet av neste veke om han blir sleppt fri eller ikkje. Det melder TV2. Kristiansen krever å bli sleppt fri, etter at Gjenopptakingskommisjonen slo fast at han skal få saka si gjenopna..

NRK - 1 time siden

Buskerudværinger sier nei til Viken

68 prosent av folk i Buskerud vil oppløse Viken fylke og ha tilbake de tre gamle fylkene Buskerud, Akershus og Østfold. Det viser en undersøkelse InFact har gjort for Lokalsamfunnsforeningen. 19,7 prosent av de spurte vil beholde Viken som ett fylke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt