NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:19

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vurderer å styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København, melder DR..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Mette Frederiksen, København, DR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , styrke, grensesikkerheten
NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vil styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag, melder DR. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København..

NRK - 08 Jun 19 kl. 06:58

Vurderer å selge seg ned i Renault

Den franske stat vurderer å kvitte seg med noen av sine aksjer i Renault dersom det kan styrke alliansen mellom Nissan og Renault. Det sier den franske finansministeren Bruno Le Maire lørdag. Frankrike eier 15 prosent av Renault..

NRK - 16 May 19 kl. 21:41

Trump vil ha bedre grensesikkerhet

President Donald Trump annonserte torsdag at han vil bedre grensesikkerheten og en innvandringsplan som setter jobb, lønn og sikkerhet for amerikanere først, skriver CNN..

NRK - 05 Aug 19 kl. 06:16

Mexico vurderer å be om utlevering

Mexico vurderer å be om å få den mistenkte bak skyteepisoden i El Paso utlevert, sier utenriksminister Marcelo Ebrard. Landet vurderer å be om å få gjerningsmannen utlevert fordi 6 av de 20 drepte var mexicanske..

NRK - 06 Jul 19 kl. 03:15

Trump vurderer presidentordre

President Donald Trump vurderer presidentordre for å presse inn spørsmål om statsborgerskap i folketellingen 2020. Kritikere sier det kan ramme innvandrere. – Jeg vurderer en presidentordre, sa presidenten til journalister utenfor Det hvite hus..

P4 - 28 Jun 19 kl. 14:20

Vurderer tiltak ved Veslemannen

Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer nå flere sikringstiltak ved fjellpartiet Veslemannen i Rauma. Blant annet vurderer NVE å bygge en sikringsvoll, for å sikre beboerne under det ustabile fjellpartiet bedre. Tiltakene vil bli satt i verk neste år, dersom det ikke kommer et større ras i sommer eller i høst..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 10:58

Pareto Bank vurderer å hente penger

Vurderer utstedelse av fondsobligasjon og ansvarlig lån..

Hegnar.no - 08 Jun 19 kl. 08:00

Vurderer å redusere eierskap i Renault

Frankrike vurderer å kvitte seg med aksjer..

Hegnar.no - 14 May 19 kl. 09:13

Aker Solutions vurderer å hente penger

Vurderer et usikret obligasjonslån..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:46

Jordskjelv på Kreta

Det ble i natt registrert et jordskjelv med styrke 5,3 på den greske øya Kreta. Skjelv med styrke under 5,4 regnes av seismologer som mindre kraftige. De kan ofte merkes, men forårsaker gjerne minimalt med ødeleggelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt