P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:10

P4 - 09 des. 19 kl. 11:54

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken.
Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet.
I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.
Fire av av ti ambulansefly står nå på bakken og er ute av drift..
Les mer på P4


Les mer om:
Flygerforbund, Luftartstilsynet, Norge, Flygerforbundet, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , sette, alle, fly, bakken
NRK - 02 april 20 kl. 18:03

Vurderer å sette inn Sivilforsvaret

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er bekymret for smittespredning siden mange i år må feire påske i hovedstaden. Han vurderer nå å sette inn Sivilforsvaret for å sørge for at folk i Oslo holder avstand til hverandre, skriver Dagbladet..

P4 - 02 april 20 kl. 17:53

Vurderer å sette inn sivilforsvaret

Byrådet i Oslo vurderer å sette inn Sivilforsvaret i byen i påsken. Byrådsleder Raymond Johansen sier til Dagbladet at de er bekymret for smittespredning siden langt flere enn vanlig i år må feire påske i hovedstaden. Ifølge retningslinjene fra myndighetene skal maks fem personer være sammen, og folk skal holde god avstand til hverandre.

NRK - 09 des. 19 kl. 11:52

Vurderer å sette alle fly på bakken

Det fremgår i en bekymringsmelding sendt fra Norsk Flygerforbund (NF) til Luftfartstilsynet søndag, skriver VG. Lørdag ble det klart at fem av ti ambulansefly i Bodø var satt på bakken på grunn av tekniske problemer. Situasjonen beskrives som kritisk..

NRK - 28 feb. 20 kl. 22:18

Stavanger vurderer korona-legevakt

Helsesjefen i Stavanger vurderer å sette opp en egen korona-legevakt hvis pågangen fortsetter å øke hos den ordinære legevakten. Årsaken er en økning i antall henvendelser..

Aftenposten - 18 mars 20 kl. 06:05

USA vurderer å avvise alle ved grensa til Mexico

Trump-administrasjonen vurderer en plan å avvise alle som kommer ulovlig over grensa fra Mexico på grunn av koronaviruset..

P4 - 22 okt. 19 kl. 06:33

Utlendinger kan få plass på månen

Den første ikke-amerikaneren til å sette sine føtter på månen kan bli snart bli en realitet. Nasa vurderer nå å tilby internasjonale partnere en plass når de etter planen skal lande på månen i et bemannet oppdrag i 2024. Tolv personer, alle amerikanere har vært på månen, og den siste som besøkte planeten var Harrison Schmitt i 1972..

NRK - 18 mars 20 kl. 04:32

Vurderer å avvise ved Mexico

Trump-administrasjonen vurderer en plan å avvise alle som kommer ulovlig over grensen fra Mexico på grunn av koronaviruset. Den nye planen vil innebære at alle som krysser grensa ulovlig, ikke bare asylsøkere, blir avvist..

P4 - 11 april 20 kl. 22:37

Sør-Korea vil spore karantenebrytere

Myndighetene i Sør-Korea vurderer å sette sporingsarmbånd på personer som bryter karantenebestemmelsene. Det melder nyhetsbyrået AP. Det finnes allerede en sporings-app, men landet vurderer nå strengere tiltak etter flere tilfeller av at personer ilagt karantene har lagt igjen telefonen hjemme, for så å gå ut..

NRK - 11 mars 20 kl. 20:13

USA vurderer reisenekt fra Europa

Sikkerhetsdepartementet i USA vurderer innreiseforbud for alle reisende fra hele Europa. Et innreiseforbud er ment å hindre spredning av koronasmitte. Fungerende viseminister Ken Cuccinelli sier ifølge AFP at USA vurderer hele Europa under ett..

P4 - 28 feb. 20 kl. 23:06

Vurderer korona-legevakt

Helsesjefen i Stavanger vurderer å sette opp en egen korona-legevakt dersom pågangen fortsetter å øke hos den ordinære legevakten. Det melder NRK. Årsaken er en økning i antall henvendelser.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Ny smittebølge i Finland

Det er en ny smittebølge på vei i Finland, advarer myndighetene i landet. Hver smittede person i Finland smitter nå mer enn en person, noe som betyr at smitten er på vei opp. Helsemyndighetene omtaler i dag situasjonen som ekstremt skjør, og de varsler nye tiltak neste uke..

P4 - 1 time siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 1 time siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 1 time siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 2 timer siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 1 time siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 1 time siden

NHO vil ha færre på hjemmekontor

Det bør legges til rette for at flere bedrifter kan ha folk fysisk på jobb, og færre i hjemmekontor. Det mener NHO. De er innkalt til møte med helseministeren om smitteverntiltak og bruk av munnbind i dag klokken 17.

P4 - 2 timer siden

- Må ikke gå på store private fester

Oslo-borgere må ikke delta eller arrangere store private fester. Det er den klare oppfordringen fra helsebyråd Robert Steen. Fire personer i Oslo vest er smittet etter fire private fester med mange deltakere i forrige uke.

P4 - 2 timer siden

Smitten øker i Indre Østfold

Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold Nå har til sammen 13 personer i kommunen fått påvist smitten. Kommuneoverlegen opplyser til Dagbladet at de så langt ikke har fått noen informasjon om hvor de seks personene har vært, eller hva som kan være smittekilden..

P4 - 2 timer siden

Ingen flere smittet på Viking Star

Det er ingen nye smittetilfeller på cruiseskipet Viking Star. Det opplyser Ålesund kommune i en pressemelding nå. Hele mannskapet på 105 personer er testet etter at en person om bord fikk påvist koronaviruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt