P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:26

P4 - 09 Dec 19 kl. 11:54

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken.
Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet.
I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.
Fire av av ti ambulansefly står nå på bakken og er ute av drift..
Les mer på P4


Les mer om:
Flygerforbund, Luftartstilsynet, Norge, Flygerforbundet, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , sette, alle, fly, bakken
NRK - 09 Dec 19 kl. 11:52

Vurderer å sette alle fly på bakken

Det fremgår i en bekymringsmelding sendt fra Norsk Flygerforbund (NF) til Luftfartstilsynet søndag, skriver VG. Lørdag ble det klart at fem av ti ambulansefly i Bodø var satt på bakken på grunn av tekniske problemer. Situasjonen beskrives som kritisk..

P4 - 22 Oct 19 kl. 06:33

Utlendinger kan få plass på månen

Den første ikke-amerikaneren til å sette sine føtter på månen kan bli snart bli en realitet. Nasa vurderer nå å tilby internasjonale partnere en plass når de etter planen skal lande på månen i et bemannet oppdrag i 2024. Tolv personer, alle amerikanere har vært på månen, og den siste som besøkte planeten var Harrison Schmitt i 1972..

P4 - 09 Dec 19 kl. 20:17

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge. Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel. Siden Babcock tok over beredskapen 1.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 09:22

Tokyo-OL vurderer snødryss over varme tilskuere

Alle snakker om varmen som venter deltagerne i neste års sommer-OL. Nå vurderer arrangøren å bruke snøkanoner for å hindre overopphetede tilskuere..

P4 - 06 Sep 19 kl. 07:10

- Må sette drukning på agendaen

Redningsselskapet ber alle ordførere og kommuner sette drukning på agendaen. Deres statistikk viser at 40 mennesker druknet i sommer, og at drukningstallene dermed er like høye som i fjor. Nå må kommunene finne gode tiltak for å forebygge drukningsulykker lokalt, er oppfordringen.

NRK - I førrgår: 14:12

Trusler mot skoler

Det er fremmet trusler mot flere skoler i Trøndelag. Politiet vurderer ikke truslene som mer alvorlig enn at de ber alle skolene fortsette som vanlig. Politiet vurderer saken fortløpende.

NRK - 27 Sep 19 kl. 03:07

Ber verden sette press på Iran

Saudi-Arabia ber verden bruke alle mulige midler for å sette press på Iran. Det sa landets utenriksminister Ibrahim al-Assaf da han talte til FNs hovedforsamling. Assaf gjentok at Iran står bak droneangrepet mot en oljeinstallasjon i Saudi-Arabia..

P4 - 30 Aug 19 kl. 15:54

Beklager til Unge Venstre

Utdanningssjefen i Troms snur og beklager nå til Unge Venstre for at de ikke fikk sette opp en valgkampplakat på en skoledebatt på Breivang videregående skole i Tromsø i dag. Han sier at hans personlige vurdering av opplæringsloven er annerledes enn kunnskapsministerens vurdering og at de derfor ble nektet, skriver VG. Alle partiene boikottet skoledebatten etter at Unge venstre ble nektet å sette opp en plakat som tar til orde for legalisering av cannabis..

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:27

Én av tre vurderer elbil

Færre enn én av tre nordmenn vurderer å kjøpe elbil som sin neste bil, viser en ny undersøkelse. – Det er skuffende at ikke enda flere vurderer å velge elbil, sier kommunikasjonssjef Unni Berge i Norsk Elbilforening..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 09:17

Molde-treneren tvinges til å gjøre endringer – vurderer annen formasjon mot Lillestrøm

Skader og suspensjoner gjør at Erling Moe kanskje må tenke litt annerledes når han skal sette opp laget til søndagens kamp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 7 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 8 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 8 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 8 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 8 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 9 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 10 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 10 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 10 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt