P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 05:59

P4 - 09 Dec 19 kl. 20:17

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge.
Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel.
Siden Babcock tok over beredskapen 1. juli er det registrert 286 avvik, og for tiden står fire av elleve ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.
Helse-Nord valgte i dag å sette kriseberedskap som følge av situasjonen..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord, Bent Høie, Lufttransport, Nord-Norge, TV2, Tromsø, Babcock, nord, Luftransport

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , leie, inn, flyfra , Luftransport
NRK - 06 Oct 19 kl. 02:41

Lar ugifte leie hotellrom

Saudiarabiske myndigheter åpner for å la ugifte utenlandske par leie hotellrom sammen. Det er en del av nye visumregler som innføres for å bidra til å øke turismen til landet. Også enslige kvinner får nå lov til å leie hotellrom, skriver BBC..

NRK - 24 Oct 19 kl. 06:32

Skal leie utvikling av beredskap

EU har bedt Noreg leie eit prosjekt som går ut på å styrke helseberedskapen i Europa ved eventuelle terrorangrep med kjemiske eller biologiske våpen, skriv NTB. Det er eit samarbeid mellom ulike sektorar i land i Europa, og vil bli finansiert av EU..

NRK - 03 Oct 19 kl. 07:08

Vil leie 600 millioner billigere

Staten tar sikte på å spare 600 millioner kroner i reduserte leiekostnader til kontorlokaler neste år, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) til Nettavisen. Staten bruker 16,6 milliarder kroner i året på leie av kontorer..

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:04

Norman skal leie demografiutvalg

Victor Norman frå Handelshøgskolen skal leie eit utval som skal kartlegge korleis samensetninga av befolkninga vil påvirke distrikta i framtida, skriv Regjeringa. Nordmenn lever stadig lengre, samtidig som vi føder færre og færre barn..

P4 - 22 Oct 19 kl. 08:45

Må betale leie for et bygg som er revet

Kriminalomsorgsdirektoratet må betale leie for en fengselsbrakke i Tromsø, som ble revet i 2014. Direktoratet betaler 700.000 kroner per år for bygget.

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:27

Én av tre vurderer elbil

Færre enn én av tre nordmenn vurderer å kjøpe elbil som sin neste bil, viser en ny undersøkelse. – Det er skuffende at ikke enda flere vurderer å velge elbil, sier kommunikasjonssjef Unni Berge i Norsk Elbilforening..

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 10:43

Vurderer å gi seg på Stortinget

Bård Hoksrud har vært en av Frps mest profilerte politikere i en årrekke. Nå vurderer han å gi seg..

NRK - 19 Oct 19 kl. 09:13

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 15 Nov 19 kl. 20:53

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

P4 - 22 Sep 19 kl. 22:44

Vurderer flyforbud ved oljeanlegg

Justisminister Jøran Kallmyr vurderer å innføre flyforbudsssoner ved norske oljeanlegg. I går sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske installasjoner er for ubeskyttet, og lette å angripe. Kallmyr sier norske installasjoner i dag er godt sikret men vurderer sikkerhetstiltak som flyforbudssoner.

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 7 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 8 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.

P4 - 8 timer siden

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

P4 - 9 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.

P4 - 9 timer siden

Flertall for mistillit i Bergen

Det er politisk krise i Bergen etter at mistilitsforslaget mot skolebyråd Linn Kristin Engø har fått flertall etter Vigilo-skandalen. Byrådet har varslet at de vil gå av, dersom forslaget gikk gjennom. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo.

P4 - 22 timer siden

Ferdinand skuffet over Solskjær

Det går ikke helt veien for Ole Gunnar Solskjær om dagen - og gamle kjente har nå snudd i synet på om nordmannen er riktig mann for Manchester United. I går kveld tapte United 2-0 hjemme mot Burnley. Klubblegende Rio Ferdidand sa for et års tid siden at Solskjær burde få jobben, koste hva det koste vil.

P4 - 9 timer siden

Ber nordmenn følge helseråd

Utenriksdepartementet har nå oppdatert sine reiseråd til Kina og ber nordmenn følge helserådene fra Folkehelseinstituttet. Rådene innebærer blant annet å unngå kontakt med syke personer, dyr, og sørge for god hygiene. Instituttet har tidligere uttalt at smittefaren i Norge er lav, men har bedt helsepersonell være på vakt etter virussymptomer..

P4 - 9 timer siden

23 mistenkt for menneskesmugling

23 personer er pågrepet og mistenkt for å være del av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia. Nettverket er mistenkt for å ha tjent rundt 700 millioner kroner, ved å organisere ulovlige reiser for migranter fra Afghanistan, Syria, Irak og Iran, opplyser Europol..

P4 - 9 timer siden

Tre partier ikke tillit til skolebyråd

I Bergen stiller SV seg bak mistillitsforslaget til Høyre og FrP mot skolebyråd Linn kristin Engø etter Vigilo-skandalen i Bergen kommune. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo. Byrådsleder Roger Valhammer har varslet at hele byrådet vil gå av, dersom mistillitsforslaget får flertall.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt