P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:09

P4 - 09 des. 19 kl. 20:17

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge.
Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel.
Siden Babcock tok over beredskapen 1. juli er det registrert 286 avvik, og for tiden står fire av elleve ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.
Helse-Nord valgte i dag å sette kriseberedskap som følge av situasjonen..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord, Bent Høie, Lufttransport, Nord-Norge, TV2, Tromsø, Babcock, nord, Luftransport

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , leie, inn, flyfra , Luftransport
NRK - 06 okt. 19 kl. 02:41

Lar ugifte leie hotellrom

Saudiarabiske myndigheter åpner for å la ugifte utenlandske par leie hotellrom sammen. Det er en del av nye visumregler som innføres for å bidra til å øke turismen til landet. Også enslige kvinner får nå lov til å leie hotellrom, skriver BBC..

P4 - 06 mars 20 kl. 08:27

Leieprisene fortsetter oppover

Det koster nå, i snitt, nesten 10.000 kroner å leie en ett-roms leilighet i Oslo. I februar måtte folk i gjennomsnitt ut med 9.

P4 - 19 juli 20 kl. 15:15

Villige til å betale dobbel leie for hytte

Sørlandshytter ved sjøen topper nordmenns liste over hytter de ønsker å leie i sommer. I noen tilfeller har prisen fordoblet seg på grunn av den store etterspørselen, melder NRK Finn Reise opplyser til kanalen at antall besøkende på feriehusseksjonen på Finn.no har firedoblet seg i forhold til fjoråret.

NRK - 28 feb. 20 kl. 16:26

Virusfrykt gir netthandel-økning

Kapasiteten er sprengt hos Norges største dagligvarebutikk på nett. Antall bestillinger fredag ligger an til å bli 250 prosent mot samme dag i fjor. Kolonial.

P4 - 26 mai 20 kl. 07:25

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

Aftenposten - 11 mai 20 kl. 18:00

Ole Petter (40) og Charlotta (42) ble med på bobil-boomen. Her er de beste tipsene.

Vurderer du å kjøpe eller leie bobil i sommer? Da er du ikke alene. Norske forhandlere opplever «bobilbonanza»..

NRK - 24 okt. 19 kl. 06:32

Skal leie utvikling av beredskap

EU har bedt Noreg leie eit prosjekt som går ut på å styrke helseberedskapen i Europa ved eventuelle terrorangrep med kjemiske eller biologiske våpen, skriv NTB. Det er eit samarbeid mellom ulike sektorar i land i Europa, og vil bli finansiert av EU..

P4 - 09 juni 20 kl. 07:24

For sent å leie bobil til sommerferien

Dersom du ønsker å leie bobil til sommerferien i Norge er du mest sannsynlig for sent ute. Flere av firmaene som leier ut bobiler sier til P4 Nyhetene at de allerede er fullbooket, i alle fall i fellesferien..

NRK - 03 okt. 19 kl. 07:08

Vil leie 600 millioner billigere

Staten tar sikte på å spare 600 millioner kroner i reduserte leiekostnader til kontorlokaler neste år, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) til Nettavisen. Staten bruker 16,6 milliarder kroner i året på leie av kontorer..

Aftenposten - 28 feb. 20 kl. 07:54

Tester nytt prosjekt i Oslo: Nå kan du kjøpe halve boligen og leie resten

Har du ikke nok egenkapital til å kjøpe bolig i Oslo? Nå tilbyr Obos og Fredensborg Bolig leiligheter du kan leie i starten og bli heleier av etter noen år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Ny smittebølge i Finland

Det er en ny smittebølge på vei i Finland, advarer myndighetene i landet. Hver smittede person i Finland smitter nå mer enn en person, noe som betyr at smitten er på vei opp. Helsemyndighetene omtaler i dag situasjonen som ekstremt skjør, og de varsler nye tiltak neste uke..

P4 - 1 time siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 1 time siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 1 time siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 2 timer siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 1 time siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 1 time siden

NHO vil ha færre på hjemmekontor

Det bør legges til rette for at flere bedrifter kan ha folk fysisk på jobb, og færre i hjemmekontor. Det mener NHO. De er innkalt til møte med helseministeren om smitteverntiltak og bruk av munnbind i dag klokken 17.

P4 - 2 timer siden

- Må ikke gå på store private fester

Oslo-borgere må ikke delta eller arrangere store private fester. Det er den klare oppfordringen fra helsebyråd Robert Steen. Fire personer i Oslo vest er smittet etter fire private fester med mange deltakere i forrige uke.

P4 - 2 timer siden

Smitten øker i Indre Østfold

Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold Nå har til sammen 13 personer i kommunen fått påvist smitten. Kommuneoverlegen opplyser til Dagbladet at de så langt ikke har fått noen informasjon om hvor de seks personene har vært, eller hva som kan være smittekilden..

P4 - 2 timer siden

Ingen flere smittet på Viking Star

Det er ingen nye smittetilfeller på cruiseskipet Viking Star. Det opplyser Ålesund kommune i en pressemelding nå. Hele mannskapet på 105 personer er testet etter at en person om bord fikk påvist koronaviruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt