P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:12

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:51

Vurderer å droppe jordbærsesongen

Mange bærprodusenter vurderer nå å droppe årets bærsesong hvis de ikke får tak i utenlandsk arbeidskraft til å høste inn.
Dermed står innhøstingen av 15.000 tonn bær i fare, skriver Nationen.
Produsentene lurer nå på hva de skal gjøre, nå som de snart skal plante..
Les mer på P4


Les mer om:
Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , droppe, jordbærsesongen
P4 - 04 Mar 20 kl. 08:48

Vurderer å droppe femmila

Søndagens femmil i Holmenkollen kan være den siste. For nå vurderer det internasjonale skiforbundet, FIS, å droppe det tradisjonsrike rennet, som har gått i 118 år, skriver VG. Årsaken er at den norske dominansen er for stor, og lav deltakelse.

NRK - 27 Feb 20 kl. 11:57

Vurderer å droppe Brexit-samtalar

Boris Johnson seier han vil droppe Brexit-samtalane med EU i juni dersom det ikkje vert framgang i prosessen dei neste månadane, skriv AP. Både Storbritannia og EU ynskjer ein frihandelsavtale, men er usamde om korleis den skal verte gjennomført..

VG - 25 Feb 20 kl. 09:58

Sandvolleystjernene vurderer å droppe Tenerife-leir

Norges sandvolleyballstjerner Christian Sørum og Anders Mol kan komme til å droppe en planlagt treningsleir på Tenerife av frykt for å bli satt i coronavirus-karantene på øya..

P4 - 17 Feb 20 kl. 17:21

Vurderer å droppe BBC-lisens

Statsminister Boris Johnson vurderer nå å skrote tv-lisensen til BBC. Lisensavgiften skal erstattes med en ordning der BBCs brukere tegner abonnement, skriver The Guardian. Det kan føre til store kutt hos den britiske rikskringkastingen..

VG - 30 Dec 19 kl. 09:20

Vipers truer med å droppe NM: – Jeg støtter det

OSLO SPEKTRUM (VG) De vant sin tredje strake NM-tittel ved å slå Storhamar i cupfinalen. Men nå vurderer Vipers Kristiansand å droppe deltagelse i norgesmesterskapet neste sesong..

P4 - 18 Mar 20 kl. 05:33

Vurderer å droppe utbytte

De første børsnoterte selskapene holder nå tilbake planlagte utbytter, og flere ber områd om hvordan de kan droppe utbyttet, melder Dagens Næringsliv. Finanstilsynet har oppfordret banker og forsikringsselskaper til å revurdere utbetalingen av utbytte for å ha penger på bok i den kommende økonomiske krisen i norsk og internasjonal økonomi..

Aftenposten - 05 Feb 20 kl. 15:08

Vurderer et norsk «Final4» – kan gi Vipers en kjærkommen håndsrekning

Vipers vurderer å droppe NM neste sesong. Nå kan nye storstilte planer få klubben til legge trusselen død..

VG - 05 Jan 20 kl. 16:12

Johaug kritisk til Tour-planer: Kan droppe neste Tour de Ski

VAL DI FIEMME (VG) Therese Johaug (31) knuste konkurrentene i årets Tour de Ski, men vurderer å droppe neste års utgave. Hun er kritisk til hvor omfattende rennprogrammet er..

VG - 05 Jan 20 kl. 16:12

Johaug kritisk til Tour-planer: Vurderer å kutte neste års Tour de Ski

VAL DI FIEMME (VG) Therese Johaug (31) knuste konkurrentene i årets Tour de Ski, men vurderer å droppe neste års utgave. Hun er kritisk til hvor omfattende den er lagt opp til å være..

NRK - 06 Dec 19 kl. 06:58

Revurderer innsparinger

De nye flertallet i Stavanger vurderer å droppe kutt i bevilgninger til frivillige, idrettssekretærer og kunstnere på grunn av en stor skatteinngang i november, skriver RA. Skatteinngangen i november var på 180 millioner kroner mer enn budsjettert.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Umulig å kjøre til og fra Finnmark

Det er nå umulig å kjøre bil til og fra Finnmark. E6 over Kvænangsfjellet er nemlig stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Det vil ta tid å få biler ned av fjellet, og veien må ryddes før kolonnekjøringen kan gjenopptas, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 3 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 3 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt