NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:57

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:51

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rodrigo Duterte, Island, Islands, FNs, Filippinene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , bryte, bånd, til, Island
Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 16:36

Bryte-VM i 2021 til Oslo. Berge vurderer å forlenge karrieren.

Oslo blir arrangør for VM i bryting i 2021. 1000 utøvere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i gigantarrangementet..

NRK - 10 Sep 19 kl. 04:26

MDG truer med brudd i Trøndelag

Miljøpartiet de grønne truer med å bryte forhandlingene med de rødgrønne ifølge Trønder-Avisa. De sitter i forhandlinger i natt. Ifølge avisa håper MDG på et samarbeid med de rødgrønne, men vurderer å gå til høyre, for et blågrønt samarbeid uten Frp..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 05:42

Guatemala vil bryte med Venezuela

Den påtroppende presidenten i Guatemala, Alejandro Giammattei, sier han vil bryte de diplomatiske båndene til Venezuela når han tiltrer i januar..

NRK - 05 Nov 19 kl. 05:08

Vil bryte med Venezuela

Den påtroppende presidenten i Guatemala, Alejandro Giammattei, sier han vil bryte de diplomatiske båndene til Venezuela når han tiltrer 14. januar. Guatemala vil anerkjenne opposisjonsleder Juan Guaidó som leder av Venezuela, melder Reuters..

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:27

Én av tre vurderer elbil

Færre enn én av tre nordmenn vurderer å kjøpe elbil som sin neste bil, viser en ny undersøkelse. – Det er skuffende at ikke enda flere vurderer å velge elbil, sier kommunikasjonssjef Unni Berge i Norsk Elbilforening..

Hegnar.no - 04 May 19 kl. 18:21

Trump tror ikke Kim vil bryte løfter

Nord-Koreas leder Kim Jong-un kommer ikke til å bryte sine løfter til USA, mener president Donald Trump etter at nordkoreanerne skjøt missiler ut i sjøen..

NRK - 05 Aug 19 kl. 06:16

Mexico vurderer å be om utlevering

Mexico vurderer å be om å få den mistenkte bak skyteepisoden i El Paso utlevert, sier utenriksminister Marcelo Ebrard. Landet vurderer å be om å få gjerningsmannen utlevert fordi 6 av de 20 drepte var mexicanske..

P4 - 23 Jun 19 kl. 20:29

267 eiendomsmeglere felt

Stadig flere klager på eiendomsmeglerne. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort. Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester fikk 101 saker i 2014, dette hadde økt til 159 saker i fjor.

Hegnar.no - 06 May 19 kl. 10:28

Trump kommer til å prege klimaet hele uken

President Donald Trump øker presset på Kina før deadline for nye, økte tollsatser slår inn fredag. Handleskrigen og ordkrigen mellom USA og Kina kommer til å prege hele uken - og Kina vurderer å bryte kontakten..

NRK - 06 Jul 19 kl. 03:15

Trump vurderer presidentordre

President Donald Trump vurderer presidentordre for å presse inn spørsmål om statsborgerskap i folketellingen 2020. Kritikere sier det kan ramme innvandrere. – Jeg vurderer en presidentordre, sa presidenten til journalister utenfor Det hvite hus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To urinerte i hotellresepsjon

To personer urinerte i den samme hotellresepsjonen i Tromsø til forskjellig tid natt til søndag. Det melder Troms politidistrikt. Den første lot vannet gå rundt kvart over ett, mens den andre ventet en halvtime før han lot det stå til samme sted..

NRK - 30 minutter siden

Bil skled 80 meter, bulket to biler

Politiet Trondheim melder på Twitter at en bil har sklidd ned Blussuvollbakken. Bilen har sklidd rundt 80 meter og bulket to andre biler. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 1 time siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 2 timer siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 3 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 3 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 3 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 3 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt