NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:12

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:51

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rodrigo Duterte, Island, Islands, FNs, Filippinene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , bryte, bånd, til, Island
Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 16:36

Bryte-VM i 2021 til Oslo. Berge vurderer å forlenge karrieren.

Oslo blir arrangør for VM i bryting i 2021. 1000 utøvere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i gigantarrangementet..

NRK - 05 Aug 19 kl. 06:16

Mexico vurderer å be om utlevering

Mexico vurderer å be om å få den mistenkte bak skyteepisoden i El Paso utlevert, sier utenriksminister Marcelo Ebrard. Landet vurderer å be om å få gjerningsmannen utlevert fordi 6 av de 20 drepte var mexicanske..

Hegnar.no - 04 May 19 kl. 18:21

Trump tror ikke Kim vil bryte løfter

Nord-Koreas leder Kim Jong-un kommer ikke til å bryte sine løfter til USA, mener president Donald Trump etter at nordkoreanerne skjøt missiler ut i sjøen..

P4 - 23 Jun 19 kl. 20:29

267 eiendomsmeglere felt

Stadig flere klager på eiendomsmeglerne. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort. Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester fikk 101 saker i 2014, dette hadde økt til 159 saker i fjor.

NRK - 06 Jul 19 kl. 03:15

Trump vurderer presidentordre

President Donald Trump vurderer presidentordre for å presse inn spørsmål om statsborgerskap i folketellingen 2020. Kritikere sier det kan ramme innvandrere. – Jeg vurderer en presidentordre, sa presidenten til journalister utenfor Det hvite hus..

Hegnar.no - 06 May 19 kl. 10:28

Trump kommer til å prege klimaet hele uken

President Donald Trump øker presset på Kina før deadline for nye, økte tollsatser slår inn fredag. Handleskrigen og ordkrigen mellom USA og Kina kommer til å prege hele uken - og Kina vurderer å bryte kontakten..

P4 - 28 Jun 19 kl. 14:20

Vurderer tiltak ved Veslemannen

Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer nå flere sikringstiltak ved fjellpartiet Veslemannen i Rauma. Blant annet vurderer NVE å bygge en sikringsvoll, for å sikre beboerne under det ustabile fjellpartiet bedre. Tiltakene vil bli satt i verk neste år, dersom det ikke kommer et større ras i sommer eller i høst..

NRK - 17 Jun 19 kl. 12:09

Iran kan bryte atomavtalen

Iran sine lager av uran vil overstige grensa som er sett i atomavtalen innan ti dagar, seier ein talsmann for landet sitt atombyrå, skriv NTB. Kunngjeringa blir sett på som ei bekrefting om at Iran har bestemt seg for å bryte atomavtalen frå 2015..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:00

Vurderer å ta opp Frode Berg-saken

Statsminister Erna Solberg vurderer, etter det NRK erfarer, å ta opp Frode Berg-saken når hun møter Russlands president Vladimir Putin i morgen. Solberg vil gjøre dette dersom hun vurderer det som at det vil tjene den spiontiltalte nordmannens sak..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 10:58

Pareto Bank vurderer å hente penger

Vurderer utstedelse av fondsobligasjon og ansvarlig lån..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Fjerna organ med omstridd metode

Pasientar fekk organ fjerna med ny metode som ikkje var godkjent ved fleire norske sjukehus. Oslo universitetssjukehus sa metoden for organdonasjon var godkjent av helseministeren, men det var ikkje sant..

NRK - 30 minutter siden

Vil dekke til logoer på landsmøte

Volkswagen sier at de vil dekke til logoene sine, når det høyreorienterte partiet AfD skal ha landsmøte i Volkswagen Halle. – Vi tolererer ikke et AfD-møte i lokaler som synlig kan gjenkjennes som et Volkswagen-lokale, sier en ansattrepresentant..

NRK - 30 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 3 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 4 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 4 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt