Dagbladet > Utenriks

Onsdag, 23 September, 10:29

Dagbladet - 09 des. 19 kl. 03:44

Vulkanutbrudd på New Zealand

Flere skal være skadd i et pågående vulkanutbrudd på øya White Island..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
White Island, New Zealand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vulkanutbrudd, New, Zealand
P4 - 07 juli 20 kl. 07:39

New Zealand slipper ikke inn sine egne

New Zealand vil ikke slippe alle sine egne borgere inn i landet. Det er ikke registrert koronasmitte på New Zealand på over to måneder, og slik vil myndighetene at det skal fortsette. Derfor har de satt et tak på hvor mange som får lov til å komme hjem.

VG - 09 des. 19 kl. 04:23

Vulkanutbrudd på New Zealand: Minst én omkommet - flere ikke gjort rede for

Flere personer er ikke gjort rede for etter et vulkanutbrudd på øya White Island på New Zealand. Politiet opplyser at minst én person er omkommet..

VG - 09 des. 19 kl. 04:23

Vulkanutbrudd på New Zealand: Minst fem personer omkommet – flere ikke gjort rede for

Flere personer er ikke gjort rede for etter et vulkanutbrudd på øya White Island på New Zealand. Politiet opplyser at fem personer er bekreftet omkommet..

NRK - 16 des. 19 kl. 05:39

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 19 feb. 20 kl. 01:43

Elton John avlyser i New Zealand

Elton John kansellerer to konserter i New Zealand. Verdensstjernen sliter fortsatt med atypisk lungebetennelse. Søndag måtte poplegenden avbryte en konsert i Auckland på New Zealand halvveis ut i de tre timene hver konsert varer..

P4 - 11 aug. 20 kl. 11:53

Koronasmitte på New Zealand

New Zealand feiret for to dager siden 100 dager uten ett eneste smittetilfelle, men nå har fire personer i samme familie fått påvist koronaviruset. Det opplyser New Zealand Herald. Myndighetene vet ikke hvor smitten kommer fra, og Auckland der smitten er oppdaget, må stenge ned i tre dager..

NRK - 13 aug. 20 kl. 05:32

Flere smittede på New Zealand

New Zealand rapporterte torsdag om 13 nye tilfeller av koronasmitte, alle knyttet til en familie i Auckland. Byen er stengt fram til fredag, men stengingen kan bli forlenget. Til sammen er det 36 aktive smittetilfeller på New Zealand..

P4 - 27 aug. 20 kl. 05:01

New Zealand-terrorist dømt til livstid

Brenton Tarrant, som sto bak moskéangrepene på New Zealand i fjor, er dømt til livstid i fengsel uten mulighet til prøveløslatelse. 29-åringen ble dermed idømt den strengest mulige straffen på i praksis 29 år, og det er første gang det skjer på New Zealand Tarrant sa seg skyldig i tiltalen som omfatter 51 drap og 40 drapsforsøk, motivert av rasistisk ideologi..

VG - 09 des. 19 kl. 04:23

Vulkanutbrudd på New Zealand: Flere ikke gjort rede for

En vulkan på White Island har brutt ut på New Zealand, melder myndighetene i landet. Statsminister Jacinda Ardern opplyser at rundt flere mennesker var på den ubebodde øya, og at flere ikke er gjort rede for..

NRK - 09 des. 19 kl. 04:33

Vulkanutbrudd på New Zealand

En vulkan på øya White Island på New Zealand har hatt utbrudd. Det melder NTB. Øya er i utgangspunktet ikke bebodd, men det skal ha vært rundt 100 personer på øya de utbruddet skjedde.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 13 timer siden

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Dagbladet - 20 timer siden

Har blitt tidenes eldste i Japan

Kane Tanaka (117) feiret med ei flaske cola..

Dagbladet - Igår: 13:28

Dekket i lim og forlatt

Grusom mishandling av valp ryster Kina..

Dagbladet - Igår: 12:40

Født på 10 000 meters høyde

Den lille jenta hadde det travelt og ble født i lufta på vei til sykehuset. Fødselsgaven fra flyselskapet er en gratisbillett resten av livet..

Dagbladet - I førrgår: 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

Fullt FN-bråk om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 03:13

Avviser Syden-håp

Administrerende direktør i hotellgiganten Lopesan frykter for framtida..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 12:22

Ber folk stemme ut «rævhullene»

Klesmerket som er kjent for sosialaktivisme, overrasker igjen..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 02:11

- Slipper å håndhilse på ekle personer

«Kanskje denne COVID-greia er en bra ting», skal presidenten ha sagt i et møte, ifølge en tidligere ansatt i Det hvite hus..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i New York føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen New York slår sprekker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt