NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 08:16

NRK - 26 apr 22 kl. 15:14

Vraker bompengeavtale

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) opphever Solberg-regjeringens omstridte bompengeavtale. Avtalen innebar at staten økte støtten til store kollektivprosjekter i storbyene fra 50 til 66 prosent. Forutsetningen var at halve økningen gikk til å subsidiere senkede bompengetakster. Nygård sier at byene heretter kan bruke hele økningen til kollektivprosjekter og trekker spesielt fram Fornebubanen. I Oslo-området vil dette betyr 2,6 milliarder kroner mer til kollektivtrafikk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jon-Ivar Nygård, Solberg, Fornebubanen, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vraker, bompengeavtale
Aftenposten - 20 okt 21 kl. 19:46

Solskjær vraker Pogba

Følg Champions League-kampen mellom Manchester United og Atalanta direkte klokken 21..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 08:04

Vraker boligtårn på verneverdig fabrikk: – Vil beskytte Akerselva

Det startet med et høyhus på toppen av den gamle fabrikken. Nå vil byrådet stanse all utvidelse av bygningen i Nydalen..

VG - 23 feb 22 kl. 01:26

En mørk dag for Europa

Vladimir Putins tale er mørk og illevarslende. Russlands inngripen er en grov krenkelse av Ukrainas suverenitet. Men det stanser ikke der.

E24 - 28 feb 22 kl. 14:00

Vraker kjøpsanbefaling på Fredriksens Golden Ocean

Etter et kraftig kursbyks den siste måneden, mener Sparebank 1 Markets at Golden Ocean-aksjen ikke har mer å gå på..

E24 - 17 mar 22 kl. 22:28

Amerikanske oljeselskaper vraker prissikring: – Robust nok til å takle kraftige svingninger

Oljeanalytiker Helge André Martinsen mener de store USA-selskapene gjør rett i å se forbi prisveddemålene som redder dem ved et kraftig fall..

VG - 04 maj 22 kl. 14:04

Bonsaksen vraker Vålerenga – er klar for rivalen

Alexander Bonsaksen gjør retur til Fjordkraft-ligaen etter nesten åtte år i utlandet. Men han droppet muligheten for å spille for Oslo-klubben i sitt hjerte..

Aftenposten - 04 maj 22 kl. 14:04

Bonsaksen vraker Vålerenga – er klar for rivalen

Alexander Bonsaksen gjør retur til Fjordkraft-ligaen etter nesten åtte år i utlandet..

Dagbladet - 11 maj 22 kl. 19:39

Fikk 30 år for drap etter spontanabort

Amerikanske kvinner advares om hva som kan bli følgene dersom høyesterett vraker Roe v. Wade, beslutningen som sikrer retten til selvbestemt abort..

Aftenposten - 30 maj 22 kl. 19:28

Karlsson og Dahlqvist reagerer på fremstilling etter Sverige-brudd

Skistjernene Frida Karlsson (22) og Maja Dahlqvist (28) vraker Sveriges landslag foran VM-sesongen i Planica..

VG - 30 maj 22 kl. 19:28

Karlsson og Dahlqvist reagerer på fremstilling etter Sverige-brudd

Skistjernene Frida Karlsson (22) og Maja Dahlqvist (28) vraker Sveriges landslag foran VM-sesongen i Planica. Forbundet uttaler at de ikke kunne møte deres økonomiske interesser, mens duoen avviser at det handler om penger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Forsterker sikkerhet rundt Pride-arrangement i Grimstad

Politiet i Agder vil være til stede med ekstra mannskap under arrangementet Grimstad Pride til helgen. Det sier leder Åge Bjelland i Fri Agder. Han roser politiets involvering med trusselvurderinger på arrangementer bevegelsen skal ha fremover..

NRK - 15 minutter siden

Kommunen som vokser mest i Norge setter på bremsen

Politikerne i Lørenskog vil bremse utbygginga i kommunen, skriver Romerikes Blad. Lørenskog har i flere år vært kommunen i Norge med størst befolkningsvekst. Men nå holder det, mener politikerne.

NRK - 10 minutter siden

Kontroll på brann i Eidsvoll

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen i Eidsvoll. Ingen ble skadd i brannen, og beboerne er gjort rede for. Brannvesenet vil bli og gjøre etterslokking i noen timer framover.

NRK - 45 minutter siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 45 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 1 time siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com