VG > Økonomi

Friday, 17 January, 19:26

VG - 14 Dec 19 kl. 03:01

Voldtektsdømt ber om å slippe dødsstraff – mener han uansett vil dø av luftforurensning

«Livet kommer til å bli kort, så hvorfor dødsstraff?», spør den dødsdømte mannen i en forespørsel til Indias Høyesterett..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Indias Høyesterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldtektsdømt, berom å , slippe, dødsstraff, menerhan , uansett, vil dø av luftforurensning
Dagbladet - 15 Dec 19 kl. 08:57

Vil slippe dødsstraff - hevder lufta dreper ham

En mann dømt til døden for en brutal voldtekt i India, ber om å slippe dødsstraff..

NRK - 27 Aug 19 kl. 01:37

Risikerer dødsstraff

En høyreekstrem 46-åring risikerer dødsstraff for å ha skutt og drept elleve jøder i en synagoge i Pittsburgh i USA i fjor høst. Statsadvokatens kontor har mandag kunngjort at de ber om dødsstraff for 46 år gamle Robert Bowers..

VG - 29 Aug 19 kl. 17:00

Voldtektsdømt smugkikket på unge kvinner – dømt til ny forvaring

En tidligere voldtektsdømt 40-åring fra Trondheim er i Frostating lagmannsrett dømt til forvaring etter at han ble tatt for smugkikking på unge kvinne..

P4 - 29 Aug 19 kl. 19:05

Voldtektsdømt dømt til ny forvaring

En tidligere voldtektsdømt 40-åring fra Trondheim er i Frostating lagmannsrett dømt til forvaring etter at han ble tatt for å smugkikke og spionere på unge kvinner. Mannen er tidligere dømt til forvaring for flere voldtekter gjennom mange år, og ble prøveløslatt for to år siden. Hans forsvarer sier til VG at de vil anke dommen til Høyesterett..

P4 - 05 Dec 19 kl. 07:59

4 av 10 menn åpner for dødsstraff

Fire av ti norske menn stiller seg positive til dødsstraff. Det er dobbelt så mange sammenlignet med 2005, viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for Amnesty Norge. Tale Hungnes, samfunnsjef i Amnesty Norge, sier til Dagsavisen at det er skuffende og skremmende å se hvor høyt det tallet er.

Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 07:04

Drepte Kutchers date - risikerer dødsstraff

Michael Gargiulo (43) risikerer dødsstraff etter å ha blitt funnet skyldig i to drap og ett drapsforsøk. Advokaten hans mener derimot at seriemorderen er psykisk syk. - Det er ikke humant..

VG - 11 Oct 19 kl. 21:04

Ugandas regjering vil ha dødsstraff for homofile

Myndighetene i Uganda ønsker å innføre dødsstraff for homofile og vil legge fram et nytt lovforslag om dette i nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 05:53

Mann risikerer dødsstraff for synagoge-massakre i USA

En høyreekstrem 46-åring risikerer dødsstraff for å ha skutt og drept elleve jøder i en synagoge i Pittsburgh i USA i fjor høst..

P4 - 12 Sep 19 kl. 22:33

Vil ha dødsstraff for Walmart-skytteren

Den 21 år gamle mannen som skjøt og drepte 22 mennesker i en Walmart-butikk i Texas i august kan dømmes til døden. Påtalemyndigheten i Texas vil kreve at 21-åringen blir idømt dødsstraff når saken kommer opp for retten. Forsvarsadvokatene har foreløpig ikke uttalt seg om hvordan han stiller seg til tiltalen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:34

Vil innføre dødsstraff for homofile

Uganda vil innføre dødsstraff for homofile innen uker. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Loven ble opphevet som følge av en teknikalitet for fem år siden, men skal nå innføres hvis regjeringen får det som de vil.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Sejersted forslått, men uten alvorlige skader etter stygt fall

Adrian Smiseth Sejersted (25) slapp unna alvorlige skader da han kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen, men kan ha pådratt seg en lettere hjernerystelse..

VG - 2 timer siden

Filmanmeldelse «Jojo Rabbit»: Grønn var min barndoms Adolf

Nominert til seks Oscar-statuetter: En hjertevarmende komedie om nazisme..

VG - 3 timer siden

Asgeir Borgemoen ble pappa for første gang

Den kjente programlederen og barne-tv-verten har fått en liten jente. Nå viser paret fram sin datter..

VG - 3 timer siden

Historisk stafett-triumf da Eckhoff smadret feltet

Karoline Knotten tapte minuttet på første etappe og gjorde stafetten spennende, men en monsteretappe av Tiril Eckhoff sørget for en historisk norsk dag i Rupholding..

VG - 4 timer siden

Klopp om Solskjær-stilen: – Merkelig

MANCHESTER (VG) Jürgen Klopp (52) er forundret over at Ole Gunnar Solskjær (46) setter opp laget sitt så defensivt når erkerivalene møtes..

VG - 5 timer siden

Verdensmester-sønnen: – Helt fra jeg var liten, ville jeg gjerne være et midtpunkt

Hvem blir vårens store spiss-navn i Bundesliga? Robert Lewandowski (31), Timo Werner (23), Erling Braut Haaland (19) – eller kanskje Marcus Thuram (22)?.

VG - 5 timer siden

Ungarns norske trener: – Ungarerne glemmer ikke Karl Erik Bøhn

MALMÖ (VG) Takket være avdøde Karl Erik Bøhn kom Larvik-karen Tord Ellingsen (45) til ungarsk håndball. Nå forbereder han de ungarske spillerne til møtet med Norge fredag..

VG - 7 timer siden

Sejersted falt – fraktet bort med helikopter

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - 7 timer siden

Skadd Sejersted fraktet bort med helikopter

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - 9 timer siden

Unni Lindell forlater Aschehoug - går til Petter Stordalen-forlag

Petter Stordalens Strawberry Publishing fortsetter jakten på de store forfatternavnene og har nå sikret seg Norges ubestridte krimdronning, Unni Lindell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt