NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:06

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:29

Voldsutsatt på institusjoner

Ansatte i pleie- og omsorgssektoren er mer utsatt for vold og trusler enn ansatte i politi og fengsler, skriver Aftenposten. Over 31 prosent av pleie- og omsorgsarbeidere har rapportert at de har vært utsatt for vold og trusler det siste året..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldsutsatt, institusjoner
NRK - 08 Nov 19 kl. 10:05

Flere i private institusjoner

Rundt 56 prosent av alle oppholdsdager i barnevernsinstitusjoner, omsorgssentre og sentre for foreldre og barn var i fjor institusjoner som var eid av private, viser tall fra Statistisk sentralbyrå..

P4 - 22 Oct 19 kl. 14:22

Vedum raser mot kjøtt-halvering

Trygve Slagsvold Vedum raser mot Oslobyrådets vedtak om å halvere kjøttforbruket ved kommunens institusjoner. - Å ta fra bestemor kjøttkakene er rent hysteri, sier Senterpartilederen til TV2. Han mener det er et større samfunnsproblem at mange eldre ikke får i seg nok næring i det hele tatt.

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 09:59

Politikere undergraver folkets ombudsmann

Vi trenger en sivilombudsmann som er faglig sterk, uredd og som ikke har for sterke bånd til politiske institusjoner og offentlig forvaltning..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 13:38

Forsker: – Flere enn Filharmonien bør granske sin krigshistorie

Kulturhistorikere har ulike syn på om institusjoner som Oslo-Filharmonien bør ta et oppgjør med krigshistorien..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 15:04

Det Orban faktisk har gjort med Ungarn | Anders Ravik Jupskås

Utviklingen handler ikke bare om nasjonalkonservative verdier, men en systematisk nedbygging av demokratiske institusjoner..

NRK - 12 Aug 19 kl. 15:43

Lager oversikt over avdøde nordmenn

Flere institusjoner går sammen om å lage en omfattende historisk database over alle som har levd i Norge siden begynnelsen av 1800-tallet. Det betyr at man vil kunne følge folk tilbake i seks til sju generasjoner, skriver forskningsmagasinet Apollon..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 11:18

Idet jeg gikk inn døren til institusjonen, innså jeg at jeg hadde tatt feil

Jeg hadde mange fordommer mot institusjoner og «drittungene» som bodde der. Det føltes som jeg skulle i fengsel..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 12:48

Arbeidstilsynet om sykehjemsvolden: – «Litt vold» er ikke greit. Det skal være nulltoleranse.

Pleie- og omsorgsarbeidere på institusjoner er mer utsatt for vold og trusler enn noen andre yrkesgrupper. Inklusive politi og fengselsansatte..

VG - 16 Aug 19 kl. 04:42

Trump etter masseskytingene: Vil ikke gjøre det vanskeligere å beskytte seg selv

Under et valgkamparrangement natt til fredag lanserte Donald Trump sin strategi mot våpenvold i USA: Gjenåpne psykiatriske institusjoner..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 21:30

Realpolitikk er minst like viktig som politiske erklæringer | Anders Ravik Jupskås

En ting er hva Orbán sier han vil med det ungarske samfunnet, noe annet er hva han gjør med Ungarns politiske institusjoner og landets politiske kultur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 45 minutter siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 1 time siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsparti klar med kandidat

Det polske opposisjonspartiet Borgarplattformen har valt Malgorzata Kidawa-Blonska til sin kandidat til presidentvalet i vår. Dei måtte velje ny kandidat etter at tidlegare statsminister og EU-president Donald Tusk sa han ikkje ville stille..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for grov voldtekt

En mann i 50-årene fra Øst-Finnmark er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt, og siktet for menneskehandel og dokumentforfalskning, melder Sagat..

NRK - 3 timer siden

Olsbu Røiseland sikret seieren

Marte Olsbu Røiseland fra Froland sikret Norge seieren i dagens stafett i skiskyting for kvinner. Det er andre helgen på rad at Norge vinner. Russland kom på andreplass..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar i Bangkok

Fleire tusen har samla seg i Thailands hovudstad Bangkok, i protest mot styresmaktene sitt forsøk på å forby opposisjonspartiet Framtid. Partiet fekk over 6 millionar stemmer ved valet i mars..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt