NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:56

NRK - 12 Sep 19 kl. 07:12

Voldsom brann i Nordland

Det brenner i hovedbygninga på Orrhaugen gård ved Hemnes i Nordland. – Det er en voldsom brann, opplyser operasjonsleder Mads Bernhoft til NRK. Bygningen det brenner i inneholder et bakeri og restaurant, som er kjent for å servere lokal mat..
Les mer på NRK


Les mer om:
Orrhaugen, Hemnes, Nordland, Mads Bernhoft, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldsom, branni , Nordland
NRK - 27 Jan 20 kl. 22:04

Åtte mennesker døde i båtbrann

Åtte menensker omkom da det brøt ut en voldsom brann som rammet 35 husbåter i Scottsboro i Alabama i USA, melder Reuters. Brannen startet rett etter midnatt natt til mandag, og spredte seg med voldsom fart..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 05:57

Sju evakuerte får flytte hjem etter brann i Nordland

Sju personer fra to boliger får flytte hjem igjen. De har vært evakuert på grunn av en brann i et bygg på Sortland i Nordland natt til torsdag..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 05:57

Syv evakuerte får flytte hjem etter brann i Nordland

Syv personer fra to boliger får flytte hjem igjen. De har vært evakuert på grunn av en brann i et bygg på Sortland i Nordland natt til torsdag..

NRK - 02 Jan 20 kl. 01:44

Advarer om brann i Nordland

Politiet i Nordland advarer natt til torsdag om giftig røyk fra en brann i en lagerbygning i Reipå i Meløy. Kjemikalier er lagret i bygningen. Politiet oppfordrer folk i området til å lukke vinduer og stenge ventiler.

NRK - 19 Sep 19 kl. 01:01

Brann i gruve i Nordland

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en maskin i i Rana Gruber-gruven i Nordland natt til torsdag. Brannen oppsto cirka 1700 meter inne i fjellet. Arbeiderne i gruven er evakuert.

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 13:34

Massiv brann stengte Østfoldbanen

En voldsom brann i et forretningsbygg i Fredrikstad sentrum førte til omfattende skader, stengte veier og full stopp i togtrafikken..

VG - 17 Aug 19 kl. 08:39

Voldsom brann i bolig i Holmestrand

Brannvesenet har nå slukket en kraftig brann i Holtungveien i Holmestrand i natt..

NRK - 19 Jan 20 kl. 04:11

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 19 Jan 20 kl. 04:11

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

P4 - 12 Sep 19 kl. 06:54

Brann på gård i Nordland

Det brenner kraftig i Orrhaugen gård i Hemnes i Nordland. Gården driver et bakeri og restaurantlokale som har gått med i brannen, ifølge politiet. Det jobbes nå med å berge bygninger som ligger like ved.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 30 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 45 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 2 timer siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt