NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:55

NRK - 12 Sep 19 kl. 07:12

Voldsom brann i Nordland

Det brenner i hovedbygninga på Orrhaugen gård ved Hemnes i Nordland. – Det er en voldsom brann, opplyser operasjonsleder Mads Bernhoft til NRK. Bygningen det brenner i inneholder et bakeri og restaurant, som er kjent for å servere lokal mat..
Les mer på NRK


Les mer om:
Orrhaugen, Hemnes, Nordland, Mads Bernhoft, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldsom, branni , Nordland
NRK - 19 Sep 19 kl. 01:01

Brann i gruve i Nordland

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en maskin i i Rana Gruber-gruven i Nordland natt til torsdag. Brannen oppsto cirka 1700 meter inne i fjellet. Arbeiderne i gruven er evakuert.

VG - 17 Aug 19 kl. 08:39

Voldsom brann i bolig i Holmestrand

Brannvesenet har nå slukket en kraftig brann i Holtungveien i Holmestrand i natt..

P4 - 12 Sep 19 kl. 06:54

Brann på gård i Nordland

Det brenner kraftig i Orrhaugen gård i Hemnes i Nordland. Gården driver et bakeri og restaurantlokale som har gått med i brannen, ifølge politiet. Det jobbes nå med å berge bygninger som ligger like ved.

P4 - 21 May 19 kl. 11:25

Melding om brann i gassflaske

Nødetatene har rykket ut i Svolvær i Nordland etter melding om brann i en gassflaske. Gassflasken er inne i et verkstedbygg og politiet ber folk holde seg unna. Alle ble evakuert før brannvesenet kom til stedet.

NRK - 07 Sep 19 kl. 13:53

Hund i Nordland syk

En av de fem-seks hundene som ble syke i natt er fra Nordland, det bekrefter Mattilsynet til Avisa Nordland lørdag formiddag. Det er mistanke om at hundene lider av det samme som har tatt livet av hunder på Østlandet den siste uka..

VG - 12 Sep 19 kl. 07:14

Gård totalskadet i brann

Det brenner kraftig i Orrhaugen gård i Hemnes i Nordland tidlig torsdag morgen..

P4 - 13 Jul 19 kl. 19:34

Vogntog i full fyr ved Åsta

Et vogntog som fraktet åtte nye biler er totalskadd etter en voldsom brann under transport på riksvei 3 ved Åsta i Åmot i Hedmark. Politiet sier det oppsto så mye varme at asfalten ved brannstedet har smeltet. Ingen kom til skade i hendelsen.

NRK - 07 Sep 19 kl. 05:27

Voldsom fluesvermer i Karachi

Fluesvermer har inntatt Pakistans hovedstad Karachi etter måneder med nedbør. Ifølge innbyggerne har det aldri vært verre. – Jeg har aldri vært borti en så voldsom tilstedeværelse av fluer i hele mitt liv, sier innbygger Abdul Aziz til AFP..

NRK - 10 Jul 19 kl. 11:50

Brann i rekkehus

Det brenner i et rekkehus ved Trollmyra i Bodø, melder Politiet i Nordland på Twitter. En person skal ha pustet inn røyk og får behandling på stedet..

P4 - 27 Jul 19 kl. 16:53

Varmerekord i Nordland

Det er satt varmerekord i Nordland i dag. Det nye fylkesrekorden ligger nå på 34,6 grader og ble satt i Mosjøen og Saltdal. I Bodø ble det målt 33,8 grader som er rekord for byen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt