NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:57

NRK - 11 Jul 17 kl. 01:12

Voldsom brann i Moskva

Over 200 brannfolk og 60 brannbiler kjempet mot flammene da det brøt ut en voldsom brann i et kjøpesenter i Moskva mandag kveld. 14 personer er sendt til sykehus, ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moskva, NTB

Dele artikeln

15 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldsom, branni , Moskva
NRK - 11 Jul 17 kl. 01:12

Voldsom brann i Moska

Over 200 brannfolk og 60 brannbiler kjempet mot flammene da det brøt ut en voldsom brann i et kjøpesenter i Moskva mandag kveld. 14 personer er sendt til sykehus..

NRK - 29 Jul 17 kl. 23:30

Voldsom brann på festival i Spania

20 000 mennesker er evakuert etter at det brøt ut en voldsom brann på Tomorrowland-festibvalen på Can Zam i Barcelona i kveld. Ingen personer er meldt skadd, skriver den spanske avisa El Pais. Fotballspilleren Alex Lopez har lagt en video på Twitter..

Aftenposten - 26 Oct 17 kl. 12:16

Nær 50 døde etter brann i fyrverkerifabrikk

Minst 47 mennesker omkom og titalls arbeidere ble såret i en voldsom brann på en fyrverkerifabrikk i Indonesia, opplyser politiet..

Aftenposten - 26 Oct 17 kl. 12:16

47 døde etter brann fyrverkerifabrikk

Minst 47 mennesker omkom og titalls arbeidere ble såret i en voldsom brann på en fyrverkerifabrikk i Indonesia, opplyser politiet..

P4 - 17 Apr 17 kl. 06:56

Bolig totalskadet i brann på Vågsøy

Et hus er totalskadet etter en voldsom brann på Vågsøy i Sogn og Fjordane i natt. Politiet fikk melding like før halv fire, og da brannvesenet kom fra var boligen overtent. Ingen kom til skade, men brannvesenet så seg nødt til å kutte strømmen i området og slet en stund med vanntilgang.

VG - 10 Jul 17 kl. 02:12

Brann på Camden Market i London

En voldsom brann har brutt ut på Camden Market i London..

Aftenposten - 11 Apr 17 kl. 15:02

Beskyldningene hagler mellom USA og Russland før morgendagens møte i Moskva

President Vladimir Putin sier at Moskva kommer til å be FN om å granske gassangrepet i Syria. USAs utenriksminister er på vei til Moskva, men om han får møte Putin er uklart..

Aftenposten - 26 Oct 17 kl. 12:16

47 døde i fabrikkbrann i Indonesia

Minst 47 mennesker omkom og titalls arbeidere ble såret i en voldsom brann på en fyrverkerifabrikk i Indonesia, opplyser politiet..

NRK - 11 Apr 17 kl. 12:23

– Putin møter Tillerson i Moskva

Russlands president Vladimir Putin kommer til å møte USAs utenriksminister Rex Tillerson under besøket i Moskva, skriver russiske medier. Tillerson drar til Moskva tirsdag kveld for samtaler med sin russiske kollega Sergej Lavrov angående Syria..

NRK - 11 Apr 17 kl. 15:35

Rex Tillerson til Moskva

Rex Tillersen lander i Moskva i ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt