Dagbladet > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:35

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 17:55

Voldsgåte i Horten: Politiet jakter svar

Tre menn ble funnet hardt skadd i Horten natt til lørdag. Politiet har ingen mistenkte i saken..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Horten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldsgåtei , Horten, Politiet, jakter, svar
VG - 27 Aug 19 kl. 21:16

Jakter maskerte personer etter voldshendelsen i Horten

Politiet leter fortsatt etter gjerningspersonene etter at tre menn ble funnet skadet i Horten natt til lørdag..

VG - 25 Aug 19 kl. 18:46

Jakter fortsatt gjerningspersoner etter voldshendelsen i Horten

Politiet leter fortsatt etter gjerningspersoner etter at tre menn ble funnet skadet i Horten natt til lørdag. En av dem er livstruende skadd..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 14:59

Mann livstruende skadd etter voldshendelse i Horten

Politiet ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd i Horten natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 14:59

Mann livstruende skadet etter voldshendelse i Horten

Politiet ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadet i Horten natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold..

P4 - 26 Aug 19 kl. 10:54

Søker flere gjerningsmenn i Horten

Politiet tror flere gjerningsmenn sto bak, men har ennå ingen mistenkte etter at tre tenåringsgutter ble funnet skadd utenfor en bygård i Horten, lørdag. For en av de tre er tilstanden livstruende, for en annen er den alvorlig. Politiet har hatt et møte i morgentimene i dag der de la planer for den videre etterforskningen, melder NTB..

NRK - 27 Aug 19 kl. 20:16

Horten: Etterlyser maskerte menn

Politiet etterlyser maskerte menn med slagvåpen etter voldsepisoden i Horten natt til lørdag, skriver Dagbladet. Politiet bekrefter at gjerningsmennene var sortkledde og maskerte, og avisen får opplyst at de hadde med seg en for for batong..

NRK - 06 Sep 19 kl. 03:27

Fire menn pågrepet i Horten

Fire menn er natt til fredag pågrepet sør for Sandefjord, mistenkt for trusler med skytevåpen på en adresse i Horten. Politiet har gjort funn av et håndvåpen i bilen til de fire. Ifølge politiet dreier det seg om et oppgjør i et kriminelt miljø..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 08:30

To menn alvorlig skadd i Horten – politiet mistenker grov vold

Politiet tror to menn som ble funnet alvorlig skadet i Horten sentrum tidlig lørdag morgen, er blitt utsatt for grov vold. Begge er brakt til Ullevål sykehus..

P4 - 24 Aug 19 kl. 07:03

To alvorlig skadd i Horten

To menn ble funnet alvorlig skadet på bakken i sentrum av Horten i Vestfold i natt. De to fikk først behandling av helsepersonell på stedet før de ble fløyet til sykehus i luftambulanse. Politiet vet ikke hva som har skjedd, og de ber eventuelle vitner om å ta kontakt..

P4 - 14 May 19 kl. 17:23

Død person funnet i Horten

Det er funnet en død person på Universitetet i Sør-Øst i Horten. Dødsfallet har status som mistenkelig fordi dødsårsaken og omstendighetene rundt er uklare, opplyser politiet til VG..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt