NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 20:18

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:05

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Italia, Milano

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldelige, demonstrasjoneri , Italia
NRK - 24 nov. 20 kl. 13:31

Stadige demonstrasjoner i Uganda

45 personer er drept i voldelige demonstrasjoner i Uganda etter pågripelsen av opposisjonslederen og popstjernen Bobi Wine. Flere enn 800 er arrestert, melder nyhetsbyrået AP. Bobi Wine utfordrer president Yoweri Museveni i valget 14.

NRK - 31 okt. 20 kl. 21:40

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I Italia, Tyskland og Spania har det vært demonstrasjoner mot myndighetenes tiltak for å begrense koronasmitte. I blant annet Dresden, Roma og Barcelona kom det til håndgemeng mellom demonstranter og politi..

NRK - 02 nov. 20 kl. 05:52

Spikrer igjen vinduene i frykt

Butikker i flere byer i USA spikrer igjen dører og vinduer i frykt for voldelige demonstrasjoner og opptøyer etter valget 3. november.I tillegg er gjerdene rundt Det hvite hus forsterket, melder ABC News..

NRK - 07 nov. 20 kl. 22:09

Trump-tilhengere demonstrerer

Det har ikke kommet meldinger om voldelige demonstrasjoner, men i flere amerikanske byer demonstrerer Trump-tilhengere. Trump-tilhengerne gjentar mange av presidentens anklager, og hevder blant annet at valget er «stjålet»..

NRK - 22 okt. 20 kl. 17:14

Smitterekord i Italia

Italia har registrert 16.079 nye koronasmittede det siste døgnet, opplyser helsemyndighetene torsdag. Det er det høyeste antallet som er registrert på et døgn, melder Reuters.

P4 - 23 okt. 20 kl. 17:38

Smittekurven stiger i Italia

Antall nye koronoasmittede i Italia fortsetter å øke. Det siste døgnet har det blitt registrert over 19.000 tilfeller, en økning på 3000 fra i går, og det høyeste antallet som er registrert på et døgn i landet.

P4 - 25 okt. 20 kl. 12:10

Innfører nye restriksjoner i Italia

I Italia innfører myndighetene nye restriksjoner i et forsøk å slå ned den nye smittebølgen som har rammet landet. Kinoer, treningssentre og svømmehaller blir nå stengt, mens restauranter og barer kun får servere frem til klokken 18. Italia har registrert mellom 15 og 20 000 nye koronasmittede de tre siste dagene..

NRK - 31 okt. 20 kl. 17:46

Dyster smitterekord i Italia

For andre døgn på rad er et rekordantall nye tilfeller av koronasmitte registrert i Italia. Siden i går er 31.758 mennesker meldt smittet, og det er nesten 700 flere enn dagen før.

NRK - 17 nov. 20 kl. 17:38

Auke i koronatala i Italia

Italia har registrert 32.191 nye koronasmitta siste døgn, melder Reuters. Det er også registrert 731 nye koronarelaterte dødsfall i Italia dei siste 24 timane.

NRK - 23 nov. 20 kl. 17:18

Over 50.000 koronadøde i Italia

630 mennesker har dødd av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser helsedepartementet. Dermed har over 50.000 mennesker mistet livet av sykdommen i Italia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 15 minutter siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 15 minutter siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 30 minutter siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.

NRK - 45 minutter siden

Dramatisk auke i franske dødsfall

Helsestyresmaktene i Frankrike melder fredag om 957 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn, ifølge Reuters. Dette er opp frå 339 torsdag. I same periode blei 12.

NRK - 1 time siden

Kristoffersen på pallen

Henrik Kristoffersen tok seg hele veien til finalen i fredagens parallellslalåm i Lech. Den norske alpinstjernen overbeviste stort i veien frem mot finalen, men måtte til slutt gi tapt for Alexis Pinturault. I finalen skilte det elleve hundredeler..

NRK - 1 time siden

Narkonettverk-aksjon: 45 arresterte

Internasjonale etterforskarar har aksjonert mot eit narkonettverk og arrestert 45 personar i Brasil, Dei sameinte arabiske emirat og fleire europeiske land. Det er gjennomført 180 ransakingar, melder det europeiske politisamarbeidet Europol fredag..

NRK - 1 time siden

Inga løysing frå uformelle samtalar

Dei siste dagane har det vore uformell dialog mellom partane for å prøve å finne ei løysing på vektarstreiken. Desse har ikkje gitt resultat. Norsk Arbeidsmandsforbund varslar fredag eit nytt uttak på i alt 95 medlemmar, frå midnatt 1.

NRK - 1 time siden

Vil trappe opp støtte til viruskamp

Den norske regjeringa varslar fredag at den vil gi ytterlegare 2 milliardar kroner til vaksinearbeid og den internasjonale innsatsen mot covid-19. Noreg har frå før gitt om lag 10 milliardar kroner til den internasjonale innsatsen mot pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt