NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:06

NRK - 19 Mar 19 kl. 09:43

Vold på skole i Oslo

Fire personer er sendt til legevakten med mindre skader etter en voldshendelse på Brynseng skole i Oslo. En elev skal ha truet en ansatt ved skolen med kniv, politiet skal ha kontroll på gjerningspersonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brynseng, Oslo

Dele artikeln

1131 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vold, skolei , Oslo
NRK - 12 Nov 18 kl. 06:53

Lærer dømt for vold mot åtteåring

En mannlig lærer ved en skole i Nordland er i Salten tingrett dømt til 15 dagers betinget fengsel for vold mot en åtte år gammel elev. Han skal ha tatt tak i eleven og ristet ham hardt i forbindelse med en juleavslutning på skolen, skriver Bodø Nu..

VG - 19 Mar 19 kl. 09:49

Fire skadet etter vold på Oslo-skole

Fire personer er sendt til legevakt etter at en elev truet en lærer med kniv, opplyser politiet..

Dagbladet - 03 Apr 19 kl. 07:12

Her blir Alliansen-lederen bortvist fra Oslo-skole

To lærere grep inn og ba Alliansens leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen fjerne seg da han samlet inn underskrifter på Kuben videregående skole i Oslo..

NRK - 29 Mar 19 kl. 12:49

Sjøvold ny PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold ble i dag presentert som ny PST-sjef. Han tar over for Benedicte Bjørnland som blir ny politidirektør. Sjøvold har vært politimester i Oslo siden 2012.

NRK - 29 Mar 19 kl. 08:55

Sjøvold blir ny PST-sjef

Politimester i Oslo, Hans Sverre Sjøvold, blir etter det NRK vet i dag utnevnt til ny PST-sjef. Sjøvold tar over jobben etter Benedicte Bjørnland som blir politidirektør 1. april.

Aftenposten - 18 May 19 kl. 12:27

To menn i retten etter sparkesykkel-vold i Oslo

To litauiske menn i slutten av 20-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for drapsforsøk og grov vold mot to andre menn i juli i fjor..

Dagbladet - 19 Mar 19 kl. 10:15

Fire ansatte skadd etter voldshendelse på Oslo-skole

Fire personer, deriblant en lærer, er sendt til sykehus med lettere skader etter at en elev skal ha truet med kniv på Brynseng skole i Oslo..

NRK - 18 May 19 kl. 12:07

To menn i retten etter vold i Oslo

To litauiske menn i slutten av 20-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for drapsforsøk og grov vold mot to andre menn i juli i fjor. Voldsepisoden fant sted rett før midnatt natt til onsdag 11. juli i fjor i Møllergata i Oslo sentrum..

Aftenposten - 26 Feb 19 kl. 14:49

En skole i sorg minnes elev som omkom i tunnelulykken i Oslo

Ruseløkka skole sto tirsdag sammen i sorgen over en medelev som omkom i tunnelulykken i Oslo..

NRK - 08 Jan 19 kl. 11:31

Fyrverkeri skutt opp inne på skole

Tirsdag ble det for andre dag på rad fyrt opp fyrverkeri inne på en skole i Oslo. Fyrverkerioppskytingen skjedde inne på Lofsrud ungdomsskole, sørøst i Oslo. Politiet forsøker å finne ut hvem som sto bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 1 time siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 3 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 3 timer siden

Kina får skyld for ozongass

En mystisk økning i klorfluorkarbon-gassen KFK-11, som skader ozonlaget, er blitt sporet til det nordøstlige Kina, ifølge ny forskning. Opptil 60 prosent av den globale økningen i KFK-11-utslippene siden 2013 skal stamme fra to provinser i Kina..

NRK - 4 timer siden

DNB: Feilen er fikset

Det er nå trygt å bruke betalingskort fra DNB igjen, sier banken. De siste dagene har DNB opplevd storm fra kunder som opplever å ha blitt belastet dobbelt for betalinger de har gjort med kortene sine. Banken sier det var en teknisk feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt