NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 04:27

NRK - 19 Nov 19 kl. 23:30

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinkjer, Trøndelag, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vogntog, veltetpå E6
P4 - 19 Nov 19 kl. 23:33

Vogntog med radioaktivt materiale veltet

Et vogntog fylt med radioaktivt materiale har veltet på E6 nord for Steinkjer. Politiet opplyser at det er opprettet sikkerhetssone rundt stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen lekkasje.

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 00:04

Vogntog med radioaktivt materiale veltet i Trøndelag – E6 sperret

Politiet har sperret E6 ved Steinkjer i Trøndelag etter at et vogntog med radioaktivt materiale har veltet..

P4 - 04 Nov 19 kl. 19:06

Frykter utenlandske vogntog

Mange nordmenn frykter utenlandske vogntog i trafikken. 55 prosent svarer i en undersøkelse YouGov har utført for Frende Forsikring at vogntog registrert i utlandet er deres største frykt når de er ute og kjører..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:17

Buss veltet i Sørum

En passasjerbuss har veltet i Sørum kommune i Akershus. – Nødetatene er på vei til stedet. Uvisst om det er personskade, skriver politiet på Twitter.

P4 - 14 Nov 19 kl. 09:25

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:48

Motorsyklist til legevakt

Motorsyklisten som veltet på Grimsrudveien i Røyken blir fraktet til legevakten av ambulanse. Vedkommende skal ha fått det ene beinet under sykkelen, opplyser politiet. Veltet skjedde i forbindelse med en kraftig oppbremsing..

NRK - 22 Nov 19 kl. 23:33

Vogntog kjørte mot kjøreretningen

Føreren av et utenlandsk vogntog har fått førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt flere kilometer i motsatt kjørefelt på E6 i Stange i Hedmark fredag kveld. Det er ikke mistanke om rus, melder Innlandet politidistrikt..

P4 - 23 Aug 19 kl. 15:20

Vogntog kjørt over armen til et barn

Et vogntog har kjørt over armen til et barn på Vikeså i Rogaland i ettermiddag. Barnet kjøres til sykehus med mulig brudd i hånden. Politiet er på stedet..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:04

Flere vogntog står fast

Flere vogntog som står fast i snøføret på Østlandet fører til redusert fremkommelighet på E6. Politiet oppfordrer alle til å ha gode dekk og være tålmodige..

Dagbladet - 20 timer siden

Bil truffet av gjenstand fra vogntog - person omkom

En person er bekreftet omkommet etter at et vogntog mistet en gjenstand som traff en bil på Stordabrua..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus ved Hønefoss

En enebolig i Hallingby nord for Hønefoss i Buskerud var helt overtent da brannvesenet ankom ved 03-tiden. Det skal ikke være folk inne i huset. En beboer har fått i seg røyk og får hjelp av ambulansepersonell, opplyser Politiet i Sør-Øst.

NRK - 45 minutter siden

Evakuert fra boligblokk i Larvik

Beboere i en oppgang i en boligblokk på Fritzøe Brygge i Larvik sentrum ble evakuert ved 02.30-tiden i natt da det begynte å brenne i en leilighet. Beboerne ble kjørt til Farris Bad hotell.

NRK - 1 time siden

Putin håper på nedrustningsavtale

Russlands president Vladimir Putin håper USA vil gå med på å fornye atomnedrustningsavtalen New START før nyttår. Avtalen er en av få gjenværende nedrustningsavtaler mellom USA og Russland, og løper ut i 2021..

NRK - 1 time siden

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..

NRK - 1 time siden

Vaksinemotstander pågrepet på Samoa

Myndighetene på Samoa har arrestert en profilert vaksinemotstander de mener hindrer det pågående arbeidet med vaksinere hele befolkningen mot meslinger. 63 mennesker, de fleste små barn, er døde som følge av meslingsmitte på noen få uker..

NRK - 1 time siden

Skadd i knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har pågrepet tre menn som de mistenker kan ha forbindelse med en voldsepisode i byen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader..

NRK - 2 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Uber: 6000 overgrep på 2 år i USA

Taxitjenesten Uber melder om at de fikk rapport om nesten 6000 seksuelle overgrep, hvorav mer enn 450 voldtekter, for virksomheten i USA i 2017 og 2018. Tallene er hentet fra en rapport som Uber selv offentliggjorde torsdag..

NRK - 2 timer siden

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen skal bekjempes..

NRK - 3 timer siden

Jakter på gjerningsmann i Trondheim

Politiet i Trondheim leter med hunder i Ila-området der en mann ble skutt og alvorlig skadet torsdag kveld. Kriminalteknikere jobber på åstedet med bevissikring. Gjerningsmannen kom seg unna i bil, ifølge vitner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt