NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 20:18

NRK - 19 nov. 19 kl. 23:30

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinkjer, Trøndelag, E6

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vogntog, veltetpå E6
P4 - 20 mai 20 kl. 06:20

Vogntog har veltet i Østedalen

Et vogntog har veltet på riksvei 3 i Nord-Østerdalen. Nødetater er på vei, opplyser politiet. Personene som var i vogntoget har kommet seg uskadet fra hendelsen..

NRK - 20 mai 20 kl. 05:36

Vogntog veltet i Nord-Østerdalen

Et vogntog har veltet på riksvei 3 i Nord-Østerdalen. Personene som befant seg i vogntoget har kommet seg uskadet fra hendelsen. Nødetater er på vei, melder politiet Innlandet på Twitter.

P4 - 19 nov. 19 kl. 23:33

Vogntog med radioaktivt materiale veltet

Et vogntog fylt med radioaktivt materiale har veltet på E6 nord for Steinkjer. Politiet opplyser at det er opprettet sikkerhetssone rundt stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen lekkasje.

VG - 07 jan. 20 kl. 14:50

Vogntog veltet på Maløybrua

Maløybrua er stengt etter at et vogntog veltet på brua tirsdag formiddag. Det er sterk vind i området..

NRK - 07 jan. 20 kl. 14:03

Kraftig uvær - vogntog veltet

Det ventes kraftig vind flere steder i landet. På Vestlandet kan det enkelte steder bli orkan. I Kinn i Vestland ble Måløybrua stengt tirsdag på grunn av sterk vind.

Aftenposten - 20 nov. 19 kl. 00:04

Vogntog med radioaktivt materiale veltet i Trøndelag – E6 sperret

Politiet har sperret E6 ved Steinkjer i Trøndelag etter at et vogntog med radioaktivt materiale har veltet..

NRK - 24 mars 20 kl. 09:12

To vogntog tatt av vinden

To vogntog veltet av den kraftige vinden på Strynefjellet i Vestland mandag. Statsmeteorolog Kristin Seter sier at det ikke bare er på Strynefjellet det har vært kraftig vind det siste døgnet..

P4 - 07 jan. 20 kl. 14:33

Semitrailer veltet på bru

Et vogntog har veltet i den kraftige vinden på Måløybrua på riksvei 15 i Vestland fylke. Ingen skal være skadd. Vogntoget ble slept av en bergingsbil da hendelsen skjedde.

P4 - 04 nov. 19 kl. 19:06

Frykter utenlandske vogntog

Mange nordmenn frykter utenlandske vogntog i trafikken. 55 prosent svarer i en undersøkelse YouGov har utført for Frende Forsikring at vogntog registrert i utlandet er deres største frykt når de er ute og kjører..

NRK - 11 nov. 19 kl. 08:17

Buss veltet i Sørum

En passasjerbuss har veltet i Sørum kommune i Akershus. – Nødetatene er på vei til stedet. Uvisst om det er personskade, skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

31 personer funnet i kjølebil

I Tyskland er 31 menn funnet gjemt i kjølerommet på en lastebil rett over grensa fra Tsjekkia, ifølge tysk politi. Fem menn er skadd. Den 57 år gamle tyrkiske sjåføren er pågrepet og mistenkes for menneskesmugling..

NRK - 15 minutter siden

Skal publisere vaksinedata

Det medisinske tidsskriftet The Lancet skal publisere prøvedata fra de første testene av en potensiell covid-19-vaksine som utarbeides av selskapet AstraZeneca og universitetet Oxford. Publikasjonen er forventet 20. juli, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist som var involvert i en ulykke på Vestvågøya i Lofoten i Nordland i formiddag er alvorlig skadd, opplyser kommunikasjonssjef Hilde Pettersen Kvalvik ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Syklisten ble fløyet til Tromsø for behandling..

NRK - 1 time siden

Iran: 140 helsearbeidere døde

I Iran er 140 helsearbeidere døde med covid-19 siden de første koronautbruddene i midten av mars. Det opplyser myndighetene i landet. Iran er et av de landene i Midtøsten som er blitt hardest rammet av pandemien..

NRK - 1 time siden

Skal revurdere én-metersregelen

Helsedirektoratet har fått i oppdrag å vurdere hvordan avstandsreglene skal praktiseres på teatre, kinoer og konsertsaler. Blant annet skal det vurderes om meteren skal beregnes fra ansikt til ansikt, eller skulder til skulder når man sitter i en sal..

NRK - 2 timer siden

Dramatisk nedgang i fisketurismen

Tall fra Fiskeridirektoratet viser enorme forskjeller fra fjorårets fisketurisme sammenlignet med i år. I 2019 ble det registrert 111.740 turer med fisketuristbedrifter.

NRK - 3 timer siden

Gutten kommer fra Larvik

Den 22 måneder gamle gutten som druknet i Geiranger i går kommer fra Larvik. Det bekrefter ordfører Erik Bringedal overfor Østlands-Posten. Kommunen er nå i ferd med å opprette et psykososialt kriseteam.

NRK - 2 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndigheter har bestemt at butikker, barer og restauranter i noen av Mallorcas mest populære utelivsområder skal stenges, skriver Aftonbladet. Dette skjer etter mye festbråk og turister som ikke følger smitteverntiltakene..

NRK - 2 timer siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 2 timer siden

Laksevirus i Troms

Den alvorlige og smittsomme virussykdommen infeksiøs lakseanemi er oppdaget ved to oppdrettsanlegg i Ibestad kommune i Troms, melder NTB. Slakting av fisken er allerede begynt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt