VG > Sport

Friday, 22 October, 18:47

VG - 20 sep 21 kl. 15:48

Vitner på Nav-kontoret: Gjerningsperson viftet med stor kniv

BERGEN (VG) De første meldingene varslet om en mann som gikk rundt og viftet med det som blir beskrevet som en kjøkkenkniv etter å ha knivstukket to personer. En kvinne i 50-årene døde av skadene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vitner, Nav-kontoret, Gjerningsperson, viftetmed , stor, kniv
NRK - 22 sep 21 kl. 11:04

Nav-kontor stenger etter trussel

Nav-kontoret i bydel Alna i Oslo har valgt å stenge ned etter en trussel, bekrefter operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet overfor VG. Politiet har fått en henvendelse fra kontoret etter at de fikk en truende telefon fra en bruker som ble oppfattet som truende. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 23 sep 21 kl. 10:38

Nav-kontorene i Bergen åpner igjen

Fire av de fem Nav-kontorene i Bergen åpner igjen i dag. Kontorene har vært stengt siden en Nav-tansatt ble drept på jobb på kontoret på Årstad mandag. Dette kontoret vil være stengt ut uka.

NRK - 21 sep 21 kl. 16:15

Truslar mot Nav tilsette i Skien

Politiet i Skien har arrestert mannen i 30-åra som skal ha kome med truslar mot tilsette på Nav kontoret i Skien. Operasjonsleiar Erik Gunderød ved Sør-Øst politidistrikt seier dei tilsette ikkje torde å forlate bygget, då mannen kom med verbale truslar over mobiltelefonen mens han stod utanfor Nav kontoret..

NRK - 11 jul 21 kl. 19:01

Mann viftet med øks og kniv

En etterlyst mann i 20-årene ble funnet av politiet under utrykkning til melding om innbrudd på en båt ved Dora i Trondheim søndag. Mannen var eieren av båten, og det viste seg at han var etterlyst av politiet for å ha brutt soningsvilkår. – Han viftet med øks til patruljen, så med kniv og skrumaskin mens det var forhandlinger på stedet.

NRK - 14 jun 21 kl. 11:50

Ordføreren beklager NAV-vedtak

Ordfører i Indre Østfold, Saxe Frøshaug, beklager at Nav Indre Østfold ba en sosialhjelpssøker klare seg uten strøm i én uke, fordi været var fint. – Dette er hverken faglig eller etisk forsvarlig. Saksbehandlingen som ligger til grunn for dette vedtaket holder rett og slett ikke mål, sier Frøshaug.

NRK - 22 sep 21 kl. 07:48

Nav-kontor i Bergen held stengt

Alle Nav-kontor i Bergen held stengt onsdag etter knivangrepet på Nav Årstad, der ei kvinne i 50-åra vart drepen og ei kvinne i 30-åra vart lettare skadd. Nav-kontoret på Årstad vil i fyrste omgang halde stengt til og med 24. september.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:34

Stenger Nav-kontoret ut dagen

Nav-kontoret på Danmarks plass blir stengt ut dagen. – Vi fryser åstedet og venter på kriminalteknikere som skal bistå på åstedet. Det har svært mange i sving her fra både politi, brann og helse, sier politiets innsatsleder Synnøve Malkenes.

VG - 20 sep 21 kl. 19:27

Nav-drapet i Bergen: Ansatte ved kontoret utsatt for drapstrusler i årevis

Flere ansatte på Nav-kontoret Årstad midt i Bergen sentrum har gjennom årene mottatt grove og alvorlige trusler fra brukere. Mandag ble en av de ansatte knivdrept på jobb..

NRK - 20 sep 21 kl. 12:25

Knivstukne er tilsette i Nav

Bergen kommune opplyser til NRK at dei to som er knivstukne er tilsette i Nav. Dei skal ha blitt angripe under ein samtale på kontoret. – Dei er tilsette i Bergen kommune og Nav, seier Jostein Hestnes, etatsdirektør for sosiale tenester..

VG - 21 sep 21 kl. 15:22

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Problemene stopper aldri for Solbakken

Den eneste fordelen landslagssjef Ståle Solbakken har nå, det er at han er blitt vant med at flere av de beste ikke er med. Men Erling Braut Haaland er den klart vanskeligste å erstatte – mot Nederland..

VG - 45 minutter siden

Einár-drapet: – Det føles veldig mørkt

STOCKHOLM/OSLO (VG) Beboerne i Hammarby sjöstad er rystet over drapet på den unge rapperen Einár (19) torsdag kveld – et drap som vitner har omtalt som «en ren henrettelse»..

VG - 1 time siden

Alec Baldwin: - Det finnes ikke ord

Alec Baldwin bryter tausheten etter de fatale skuddene som falt..

VG - 1 time siden

«Debatten» om Bodø/Glimts Roma-bragd: – Urettferdig å sammenligne med Rosenborg

Satt opp mot Rosenborgs historiske innsats på 90-tallet, er datidens RBK-ere uenige om gårsdagens Glimt-prestasjon er på høyde med det de selv gjorde..

VG - 2 timer siden

Arteta bekymret over netthetsen: – Det blir verre om vi ikke gjør noe

Arsenal-sjef Mikel Arteta (39) er bekymret for at hets på nettet kan skremme bort talentfulle trenere..

VG - 4 timer siden

To av pasientene i kreftstudie er døde: - Vi har det fryktelig

To av pasientene som deltok i en nasjonal kreftstudie er døde, og kirurgene på Haukeland universitetssjukehus er preget. Nå skal de gjennomgå all annen forskning de har deltatt i..

VG - 5 timer siden

Ny skade for Haaland – uaktuell for landskampene

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken og går glipp av de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

VG - 5 timer siden

Bråthen-saken splitter Ski-Norge: – En knekk for Skiforbundet

Kretsledere er glad for at Clas Brede Bråthen får fortsette med tittel som landslagssjef for hopperne, men er delte i tilliten til toppene i Norges Skiforbund..

VG - 5 timer siden

Klopp fnyser av Scholes-utsagn

Manchester United-helten Paul Scholes (46) mener Liverpool-manager Jürgen Klopp (54) koste seg da han så United slite mot Atalanta onsdag. Det avviser tyskeren..

VG - 5 timer siden

Kaudervelsk om Europa

Hva skjedde egentlig på Hurdal da temaet Europa dukket opp?.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt