NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:46

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem kvinnelige skrik før politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafikken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien. Andre vitner forteller at de så en mann med kniv som jaget en kvinne. – Han så helt gal ut i blikket.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Bislett, Oslo, Iben Louise Borgeteien, Simen Lønning, Nettavisen, Tore Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vitne, Hørte, fem, kvinnelige, skrik
NRK - 14 okt 21 kl. 22:16

Bannon nekter å vitne i Kongressen

Donald Trumps tidligere sjefstrategen Steve Bannon risikerer å bli tiltalt for å ha vist forakt for Kongressen i USA fordi han nekter å vitne om stormingen av Kongressen. Bannon skulle vitne om angrepet mot kongressbygningen 6. januar under høringen i den amerikanske kongresskomité torsdag.

NRK - 24 aug 21 kl. 09:50

Kvinnelige idrettsutøvere evakuert

Australia har evakuert mer enn 50 kvinnelige idrettsutøvere og deres familier fra Afghanistan. Det melder australske ABC tirsdag. Blant de evakuerte er flere kvinnelige parautøvere.

NRK - 13 sep 21 kl. 14:23

Nye tips i Tengs-saka

Politiet har fått inn fleire nye tips i Birgitte Tengs- og Tina Jørgensen-saka. Nye vitne blir avhøyrde denne veka. – Det dreier seg om vitne som har informasjon som går tilbake i tid, men også vitne med informasjon i nyare tid, seier politiadvokat Fredrik Marin Soma til NTB.

NRK - 22 aug 21 kl. 01:44

Fifa: Redd ut kvinnelige spillere

Det internasjonale fotballforbundet Fifa har skrevet til et stort antall regjeringer og bedt dem redde ut kvinnelige afghanske fotballspillere. Mange kvinnelige spillere frykter for sine liv etter Talibans maktovertakelse, sier Fifa ifølge BBC..

NRK - 01 sep 21 kl. 16:58

Få kvinnelige journalister igjen

Etter at Taliban tok makta, har antallet kvinnelige journalister som jobber i Kabul, stupt fra rundt 700 til under 100, ifølge en journalistorganisasjon. Reportere uten grenser varsler om at kvinnelige journalister i Kabul blir bedt om å holde seg hjemme, trakassert og hindret i å utføre jobben sin. Enkelte blir utsatt for vold, ifølge organisasjonen.

NRK - 12 sep 21 kl. 14:36

Taliban: Forelesere bak forheng

I en pressekonferanse søndag bekreftet Talibans nye udanningsminister Abdul Baqi Haqqani at det blir kjønnsdelt undervisning også på universitetene i Afghanistan. – Folket er muslimer og vil akseptere det, fastslo Haqqani. I utgangspunktet skal kvinnelige studenter få kvinnelige forelesere, men Haqqani erkjenner at det kan bli nødvendig å gjøre unntak.

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:03

Gjerningsmannen ikke funnet

En mann ble skutt på Mortensrud i Oslo torsdag kveld. Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for hendelsen.Mannen som ble skutt havnet i kritisk tilstand.

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 09:29

Hansen kan bli årets kvinnelige fotballspiller

Som én av kun fem spillere, kjemper Caroline Graham Hansen (26) om BBCs pris som årets kvinnelige fotballspiller..

NRK - 23 aug 21 kl. 17:05

Ølen Betong får ikke føre hysjvitne

Ølen Betong nektes å føre en mann med tilknytning til E-tjenesten som vitne i saken mot staten. Også utenriksminister Ine Eriksen Søreide slipper å vitne. – Vitnet med tilknytning til Etterretningstjenesten framstår som svært sentral i saken, men lagmannsretten har lagt til grunn at han var ansatt i Etterretningstjenesten og derfor har taushetsplikt, sier advokat Hanne Kristin Skaarberg Holen..

Klartale - 03 sep 21 kl. 12:53

– Siktede har vært avhørt som vitne i begge sakene

Politiet har gjort avhør av mannen de har pågrepet. Men det er ikke første gang. Han har også blitt avhørt i begge sakene som vitne tidligere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt