NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 16:01

NRK - 07 Nov 19 kl. 01:27

Visste ikke om SFO-overnatting

Barn og unge overnatter i lokalene til det tyrkiske trossamfunnet Det Islamske Kultursenter i Oslo, Drammen og Nedre Eiker, skriver Aftenposten. Fylkesmannen i Oslo og Viken visste ikke at barn overnatter og har ikke ført tilsyn med SFO..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det Islamske Kultursenter, Oslo, Nedre Eiker, Aftenposten, Viken, SFO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Visste, ikkeom , SFO-overnatting
Aftenposten - 1 time siden

Politikerbefaring på Romsås: Skeptiske til overnatting og kjønnsdeling

Oslo-politikerne var mest opptatt av kjønnssegregering og overnatting under befaring der Det Islamske Kultursenter vil åpne omdiskutert SFO-tilbud..

Dagbladet - 20 Sep 19 kl. 18:45

Eg visste at når kvelden kom, måtte eg ta livet mitt

Me møttest på Torshov på fotballpub, til ein siste kamp med gutta. Eg visste at desse karane var dei siste som ville sjå meg i live..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 07:12

De kaller det en SFO. Med overnatting.

Aftenposten dokumenterer.

VG - 08 Nov 19 kl. 18:02

Hauglie visste i september - James ble fengslet i oktober

James Rogers (41) startet soning i fengsel i oktober, en måned etter at Arbeidsdepartementet og Nav visste at flere uskyldige var dømt til fengselsstraff..

P4 - 22 Oct 19 kl. 07:08

Ville reist om de visste om farene

Over 90 prosent av afrikanske migranter sier de ville reist til Europa selv om de visste om hvor farlig turen er. Det viser en ny FN-rapport hvor nesten 2000 migranter fra 39 afrikanske land er intervjuet. Alle sier de er kommet til Europa på ulovlig vis og ikke for å søke beskyttelse.

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 21:20

AaFK-spiller visste ikke han kunne bli vraket før det sto i avisa

AaFK kan ikke registrere både Jernade Meade og nykommeren Kenny van der Weg for spill i 1. divisjon. Avgjørelsen er fortsatt ikke tatt..

NRK - 05 Sep 19 kl. 03:44

Minister tar betalt for konferanse

Helseminister Bent Høie (H) har invitert helsesektoren til «spennende foredrag, nettverk og erfaringsdeling». Å delta koster 3750 kroner per person, uten middag og overnatting. Det melder Klassekampen..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 16:24

Ruud ble rundspilt av stortalent: – Jeg visste ikke at han var så god

Casper Ruud klarte ikke å ta seg til semifinalen i Next Gen-turneringen i Milano..

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 11:33

«Død hund» var utstoppet sel

- Visste ikke at det ble så mye oppstyr, sier Erik Strøm. Han eide den utstoppede selen som ble funnet i en konteiner i Aurland..

Dagbladet - 29 Oct 19 kl. 18:05

De 48 uskyldige Nav-dømte

Mange av personene som er dømt på feilaktig grunnlag, visste ikke at de ikke kunne være utenlands mens de fikk stønad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 5 minutter siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 15 minutter siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..

NRK - 15 minutter siden

Domstolene vil rydde opp

Domstolene må ta sin del av ansvaret for feilbehandlingen av Nav-saker, slår styret i Domstoladministrasjonen fast. Til sammen er mellom 50 og 80 personer blitt uskyldig dømt for å ha tatt med seg ytelser fra Nav til andre EØS-land..

NRK - 12 timer siden

Mistenker drapsforsøk i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 13 timer siden

Raner stakk fra ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 30 minutter siden

Avskogingen i Amazonas øker kraftig

Regnskog større en hele Kypros er forsvunnet fra Amazonas på bare ett år. Over 9700 km² regnskog gikk tapt i Brasil i 2019 og det er mer enn på ti år. Det viser tall fra brasilianske myndigheter.

NRK - 45 minutter siden

Bekrefter at siktedes mor ble drept

Det var moren til en 36 år gammel kvinne som ble funnet død i en leilighet på Sofienberg torsdag. Det bekrefter politiet. Kvinnen er siktet for drap.

NRK - 45 minutter siden

Veireno-saken skal opp i Høyesteret

Nå skal Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven prøves for Høyesterett. Saken er blitt kjent som søppelkrisa i Oslo, ettersom søppelet fløt over i gatene vinteren 2017..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt