NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 09:18

NRK - 07 Nov 19 kl. 01:27

Visste ikke om SFO-overnatting

Barn og unge overnatter i lokalene til det tyrkiske trossamfunnet Det Islamske Kultursenter i Oslo, Drammen og Nedre Eiker, skriver Aftenposten. Fylkesmannen i Oslo og Viken visste ikke at barn overnatter og har ikke ført tilsyn med SFO..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det Islamske Kultursenter, Oslo, Nedre Eiker, Aftenposten, Viken, SFO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Visste, ikkeom , SFO-overnatting
Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 14:08

Politikerbefaring på Romsås: Skeptiske til overnatting og kjønnsdeling

Oslo-politikerne var mest opptatt av kjønnssegregering og overnatting under befaring der Det Islamske Kultursenter vil åpne omdiskutert SFO-tilbud..

P4 - 20 Nov 19 kl. 18:16

NAV-sjef visste ikke

Sjefen i NAV, Sigrun Vågeng, sier til VG at hun ikke visste allerede i februar at folk satt uskyldig fengslet. I dag sa arbeidsminister Anniken Hauglie til at det er svært alvorlig dersom NAV allerede i februar visste om straffesaker som skyldtes feil tolkning av EØS-reglene..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:08

SV vil ha forbud mot lukkede overnatting-SFO-er

Mandag legger SV frem et lovforslag for Stortinget om forbud mot lukkede overnatting-SFO-er. Arbeiderpartiet har allerede tatt til orde for forbud. Frp er enig..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 10:54

Én visste lite. To visste alt, men sa ikke noe: Slik ble kontrollorganet villedet om eksport av arbeidsavklaringspenger.

Kunne man ta med seg arbeidsavklaringspenger til utlandet? Hvordan var reglene? Da Norge skulle svare dem som overvåker EØS-avtalen, ble bare halve sannheten fortalt.

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 17:20

Dette visste verden

Slottet hevder kronprinsparet ikke visste noe om Jeffrey Epsteins kriminelle historikk da Mette-Marit møtte ham flere ganger over to år..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 23:58

Frp-topper: Visste ikke at IS-siktet kvinne skulle hentes hjem

Flere Frp-topper sier at de ikke visste at Høyre, KrF og Venstre i regjeringen hadde gått sammen om å hente hjem den IS-siktede kvinnen og hennes to barn..

NRK - 20 Nov 19 kl. 17:29

Nav-sjefen: Visste ikke i februar

Nav-direktør Sigrun Vågeng avviser blankt at Nav visste om at folk satt uskyldig fengslet allerede i februar i år, skriver VG. Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie var Nav i februar klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker..

NRK - 25 Jan 20 kl. 15:53

– Kallmyr visste om dilemmaene

Erna Solberg slår tilbake mot avgått justisminister Jøran Kallmyr som sa han var overrasket over at tilstanden til Syria-gutten ikke ble sjekket bedre. Hun sier til Aftenposten at han og alle andre statsråder visste om alle dilemmaene i saken..

VG - 20 Nov 19 kl. 18:03

NAV-sjefen slår tilbake mot Hauglie: – Visste ikke om uskyldig dømte

NAV-direktør Sigrun Vågeng avviser blankt at NAV visste om at folk satt uskyldig fengslet allerede i februar i år. SV mener arbeidsministeren opptrer uredelig..

P4 - 16 Dec 19 kl. 19:10

Visste lenge at det ville bli kaos

Ledelsen i Vy visste i tre uker at det ville bli kaos på Østfoldbanen i går. Over 100 tog ble innstilt på grunn av en planleggingsfeil som gjorde at det ikke var nok mannskap på jobb - da rutetilbudet egentlig skulle styrkes. Reisende måtte i stedet kjøre buss, og Vy beklaget i går dette.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vestfoldbanen åpnet igjen

Natt til onsdag ble strekningen mellom Porsgrunn og Sandefjord er sperret etter at Bane NORs målevogn sporet av inne på Larvik stasjon. Klokken 09:01 melder Bane NOR at Sandefjord-Porsgrunn er åpnet for trafikk igjen..

NRK - 1 time siden

Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

NRK - 15 minutter siden

Trump tilbakeviser kritikk

President Donald Trump tilbakeviser kritikken han har fått etter at fredelege demonstrantar blei fjerna med tåregass og gummikuler.

NRK - 11 timer siden

Menneskerettsklage mot politiet

Delstaten Minnesota har levert ein formell klage mot politiet i Minneapolis om brot på menneskerettane i samband med døden til George Floyd, melder Reuters tysdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Obama holder tale om politivold

Tidligere president Barack Obama har varslet at han vil holde en tale i kveld for å snakke om det som skjer i USA, ifølge Obama Foundation. Dette vil bli første gang han kommenterer politivolden og opptøyene i USA på kamera..

NRK - 1 time siden

Første svarte borgermester

Ella Jones er valgt som borgermester i byen Ferguson i Missouri. Jones er dermed både den første kvinnen og første svarte som er valgt som borgermester i byen..

NRK - 1 time siden

Snart flere barn enn eldre i Norge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..

NRK - 11 timer siden

Startar politigransking i Minnesota

Minnesota vil starta ei gransking av sivile rettar i politietaten i Minneapolis, opplyser guvernøren i delstaten tysdag, melder CNN. Granskinga vil undersøka praksis i politiet dei siste ti åra for å sjå om det har skjedd systematisk diskriminering..

NRK - 1 time siden

- Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

NRK - 1 time siden

Lufthansa rapporterer stort tap

Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,35 milliarder norske kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra Tyskland. Det ble klart 25 mai..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt