NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:03

NRK - 24 jan. 20 kl. 02:47

Viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka som symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere. Bulletin of the Atomic Scientist stilte torsdag igjen klokka. Den er nå 100 sekunder på midnatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Atomic Scientist

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viser, 100, sekunder, midnatt
Dagbladet - 30 aug. 20 kl. 12:36

Varslet politiet rett over midnatt

Til tross for at politiet ble varslet om den ulovlige grottefesten rett over midnatt, fikk festen fortsette helt til tidlig søndag morgen. Da var sju personer bevisstløse og hele 25 personer endte opp på sykehus..

Aftenposten - 24 jan. 20 kl. 06:29

Dommedagsklokka viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag, og vi er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere..

P4 - 08 aug. 20 kl. 09:33

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

Dagbladet - 23 jan. 20 kl. 22:23

Dommedagsklokka er 100 sekunder fra midnatt

Dette er det nærmeste klokka har vært midnatt siden den ble begynte å tikke i 1947..

NRK - 01 feb. 20 kl. 00:06

Britene forlot EU ved midnatt

Klokkene i Big Ben talte ned til midnatt og en folkemengde jublet på Parliament Square i London da Storbritannia formelt forlot EU ved midnatt..

Dagbladet - 07 aug. 20 kl. 21:59

Flyet landet nøyaktig midnatt

Et SAS-fly fra Nice var forventet å lande 00:10 på Gardermoen natt til lørdag. I stedet landet det nesten nøyaktig midnatt, til klapping fra passasjerene om bord. Dersom flyet lander før midnatt, slipper passasjerene å gå i karantene..

NRK - 23 aug. 20 kl. 10:54

I live 19 sekunder etter treff

Myndighetene i Iran sier at de har lydopptak som viser at folk var i live i minst 19 sekunder etter at den første raketten traff det ukrainske passasjerflyet som ble skutt ned nær Teheran i januar. Få sekunder senere traff den andre raketten..

P4 - 18 juni 20 kl. 05:11

Ett minutt feil i Floyd-saken

Etterforskerne av George Floyd-saken har endret tiden for hvor lenge Floyd ble presset mot bakken av politimannen under pågripelsen. 8 minutter og 46 sekunder er det sagt så langt, men nå sier påtalemyndigheten at de har tatt ett minutt feil - han ble holdt nede i 7 minutter og 46 sekunder. Feilen har imidlertid ingen betydning for beslutningen om siktelse i saken, understreker etterforskerne.

P4 - 08 aug. 20 kl. 07:00

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 17 april 20 kl. 05:47

100 nye smittede siste døgn

Ved midnatt hadde det blitt 100 flere koronasmittede i Norge siste døgn. 6891 tilfeller var da registrert, viser tallene fra Folkehelseinstituttet. 177 er innlagt på sykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kina til USA: – Nok er nok

USA og Kina rettet harde angrep mot hverandre under et møte om koronakrisen i FNs sikkerhetsråd torsdag. – Nok er nok. Dere har forårsaket nok trøbbel for verden allerede, sa Kinas FN-ambassadør Zhang Jun.

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsulykke i Alta

En person falt ned fra en stige og traff draget på en lastebilhenger ved Peska grustak i Alta. Hendelsen er anses som en arbeidsulykke, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen behandles for leggskade på legevakt..

NRK - 30 minutter siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 13 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 1 time siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 2 timer siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt