NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 00:50

NRK - 24 Jan 20 kl. 02:47

Viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka som symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere. Bulletin of the Atomic Scientist stilte torsdag igjen klokka. Den er nå 100 sekunder på midnatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Atomic Scientist

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viser, 100, sekunder, midnatt
Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 06:29

Dommedagsklokka viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag, og vi er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere..

Dagbladet - 23 Jan 20 kl. 22:23

Dommedagsklokka er 100 sekunder fra midnatt

Dette er det nærmeste klokka har vært midnatt siden den ble begynte å tikke i 1947..

NRK - 01 Feb 20 kl. 00:06

Britene forlot EU ved midnatt

Klokkene i Big Ben talte ned til midnatt og en folkemengde jublet på Parliament Square i London da Storbritannia formelt forlot EU ved midnatt..

NRK - 11 Feb 20 kl. 06:20

Slo Didrik med 15 centimeter

Like før midnatt blei det målt 15 centimeter høgare vasstand på torget i Skudeneshavn, samanlikna med springfloa for tre veker sidan. Heile torget i byen var dekka av sjøvatn ved midnatt. Det same var kjellarar i området, skriv Haugesunds Avis..

NRK - Igår: 16:35

Bergensbanen kan åpne rundt midnatt

Togtrafikken mellom Oslo og Bergen kan begynne igjen rundt midnatt, opplyser Bane Nor. Det er to dager siden Bergensbanen ble stengt av et større snøras mellom Myrdal og Ustaoset. Det er også skader på kjøreledningen, og et snøoverbygg er knust..

P4 - 19 Oct 19 kl. 14:16

Ingebritgsen med gate-rekord

Jakob Ingebrigtsen satte i ettermiddag norsk rekord på 10.000 meter gateløp. 19-åringen brukte 27 minutter og 53 sekunder på å løpe en mil i gatene i Hole i Buskerud i dag.

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 19:26

Var to sekunder unna ny verdensrekord på maraton

Den 37 år gamle etiopieren Kenenisa Bekele var to sekunder unna verdensrekorden da han søndag vant Berlin maraton på tiden 2.01.41..

P4 - 29 Sep 19 kl. 19:31

To sekunder unna maraton-rekord

Kenenisa Bekele var to sekunder unna verdensrekorden da han i dag vant Berlin Maraton på tiden 2.01.41.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 12:43

KRS avgjorde fem sekunder før slutt: – Tror det er mulig å rykke opp

Kristiansand Topphåndball (KRS) avgjorde fem sekunder før slutt i seieren over Nøtterøy. De to poengene gjør at KRS nå kun er tre poeng unna direkte opprykksplass..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 08:45

McGregor slo til med knockoutseier etter 40 sekunder i comebacket

I sin første MMA-kamp på nesten ett og et halvt år gjorde Conor McGregor kort prosess med Donald Cerrone. Allerede etter 40 sekunder var det hele over..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 10 minutter siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 15 minutter siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 15 minutter siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 15 minutter siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..

NRK - 30 minutter siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 45 minutter siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 1 time siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt