NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:58

NRK - 28 Feb 20 kl. 05:13

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ebtekar, Irans, IRNA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Visepresidenti , Iran, smittet
NRK - 11 Mar 20 kl. 16:57

Irans visepresident korona-smittet

Irans visepresident Eshaq Jahangiri er smittet av korona-viruset, melder nyhetsbyrået Fars. Jahangiri er den fremste av Irans 12 visepresidenter, og president Hassan Rouhanis stedfortreder. Fra før er to statsråder i Iran bekreftet smittet..

NRK - 21 Mar 20 kl. 10:31

Iran: over 20.600 smittet

20.610 mennesker er bekreftet smittet av koronaviruset i Iran, ifølge nyhetsbyåret Reuters. Det meldes nå om 1556 døde i landet, men det mistenkes at de reelle dødstallene er langt høyere enn det myndighetene oppgir..

P4 - 19 Feb 20 kl. 17:17

To døde av koronavirus i Iran

To iranere er nå døde etter at de ble smittet av koronaviruset. Ifølge Reuters døde de på sylehus i den iranske byen Qom. De er de to første som er registrert smittet i Iran.

P4 - 22 Feb 20 kl. 16:26

Koronaviruset sprer seg i Iran

Flere er smittet av koronaviruset i Iran. Det er rapportert om ti nye tilfeller, og totalt 28 smittede i landet. En person som var smittet har mistet livet..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:21

Naboer har stengt grensen til Iran

Fire naboland har i løpet av dagen stengt grensene sine til Iran på grunn av frykt for det nye koronaviruset. Armenia, Afghanistan, Tyrkia og Pakistan har alle stengt veier og innstilt flyruter til Iran. Åtte er døde og 43 bekreftet smittet i Iran..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:21

Flere har stengt grensen til Iran

Fire naboland har i løpet av dagen stengt grensene sine til Iran på grunn av frykt for det nye koronaviruset. Armenia, Afghanistan, Tyrkia og Pakistan har alle stengt veier og innstilt flyruter til Iran. Åtte er døde og 43 bekreftet smittet i Iran..

NRK - 23 Mar 20 kl. 11:10

127 nye døde i Iran

Dødstallene stiger i Iran og er nå 1812. 127 mennesker har dødd som følge av koronaepidemien i Iran i løpet av det siste døgnet. Over 23.

NRK - 15 Mar 20 kl. 11:50

Dødstallene stiger i Iran

Tallet på døde av koronaviruset i Iran har økt til 724. Det betyr at 113 mennesker er døde det siste døgnet, opplyser en talsmann for iranske helsemyndigheter, i følge Reuters. 14.

NRK - 03 Mar 20 kl. 13:10

Iran: Helsetopp smittet av korona

Sjefen for Irans akuttmedisinske institutt har blitt smittet av koronavirus, melder det Iranske nyhetsbyrået Ilna..

NRK - 29 Feb 20 kl. 11:02

295 nye smittede i Iran

I Iran er ytterligere 295 personer smittet av koronavirus i løpet av de siste 24 timene, melder statlig tv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 15 minutter siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 30 minutter siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 30 minutter siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 45 minutter siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 45 minutter siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 1 time siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 1 time siden

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

NRK - 1 time siden

Går ut mot konspirasjonsteorier

Den britiske helsedirektøren angriper konspirasjonsteorier som knytter 5G-mobilnettet til korona-pandemien. Det finnes ingen bevis for at mobilsignaler har noe med sykdom å gjøre. To mobilmaster er påtent i England det siste døgnet, skriver BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt