P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:03

P4 - 27 Feb 20 kl. 17:45

Virussmittet: - Jeg har det bra

Kvinnen i Tromsø som har fått påvist koronavirus sier hun etter forholdene har det bra.
Kvinnen kom hjem lørdag formiddag etter en reise i et av utbruddsområdene i Kina.
Til iTromsø forteller hun at alt tar mye lenger tid når man sitter i isolasjon.
Passasjerene som var på samme fly som kvinnen er nå blitt kontaktet..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Kina, Itromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Virussmittet, Jeghar det , bra
NRK - 27 Feb 20 kl. 17:39

Virussmittet: – Jeg har det bra

Den virussmittede kvinnen som sitter i hjemmekarantene i Tromsø, sier at hun har det bra og at hun gleder seg til isolasjonsperioden er over. Kvinnen, som ønsker å være anonym, kom lørdag formiddag hjem fra et av utbruddsområdene i Kina..

NRK - 27 Feb 20 kl. 17:45

Virussmittet ble ikke testet

En pasient som har fått konstatert det nye koronaviruset i California, gikk flere dager uten å bli testet for sykdommen, skriver New York Times. Vedkommende kan være den første som er blitt smittet fra andre i USA..

VG - 26 Jan 20 kl. 07:58

Analyse: Nær 200.000 kan være virussmittet i løpet av ti dager

En britisk studie estimerer at Kina kan en enorm oppsving i antall virussmittede de neste dagene..

NRK - 06 Mar 20 kl. 04:25

Over 6000 virussmittet i Sør-Korea

Sør-Korea melder om 518 nye smittetilfeller fredag, noe som innebærer at flere enn 6.000 mennesker har fått påvist koronasmitte i landet. Sør-Korea og Italia er de to landene utenfor Kina som er hardest rammet..

VG - 17 Feb 20 kl. 15:18

Ytterligere 99 er virussmittet på cruiseskip

I alt er det 454 smittede om bord cruiseskipet Diamond Princess, ifølge japanske myndigheter. Dermed har det totale antallet tilfeller av covid-19-smitte økt til over 71.000..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:42

Virussmittet japansk kvinne er død

En japansk kvinne, smittet av virussykdommen covid-19, er død. Hun er den første smittede i Japan som har dødd, men det er uklart om viruset er dødsårsaken. Kvinnen er i 80-årene, opplyser japanske myndigheter torsdag.

Aftenposten - 02 Mar 20 kl. 06:06

Koronavirus: Sanner klar med bazooka ved behov

Norsk økonomi er foreløpig ikke virussmittet, ifølge finansminister Jan Tore Sanner (H). Men han er klar med tiltak hvis symptomene kommer..

E24 - 02 Mar 20 kl. 06:06

Coronavirus: Sanner klar med bazooka ved behov

Norsk økonomi er foreløpig ikke virussmittet, ifølge finansminister Jan Tore Sanner (H). Men han er klar med tiltak hvis symptomene kommer..

VG - 12 Mar 20 kl. 22:42

Trump vil ikke teste seg for viruset

Donald Trump møtte i helgen en brasiliansk regjeringsrådgiver som etterpå viste seg å være virussmittet. Men Trump skal ikke virustestes, ifølge Det hvite hus..

NRK - 26 Feb 20 kl. 04:29

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 45 minutter siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 45 minutter siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 1 time siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 2 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 2 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 5 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 3 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 2 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 4 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt