E24 > Økonomi

Sunday, 05 April, 17:22

E24 - 27 Feb 20 kl. 14:31

Virusfrykten senker Norwegian: – Markedet overreagerer

Flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs tror ikke flymarkedet vil få langvarige problemer på grunn av virusfrykten, med mindre situasjonen vedvarer til over sommeren. – Total nedstengning er ikke sannsynlig, sier han..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hans Jørgen Elnæs, Norwegian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Virusfrykten, senker, Norwegian, Markedet, overreagerer
NRK - 27 Feb 20 kl. 16:34

Virusfrykt førte til rekordfall

Oslo Børs opplevde torsdag sitt største fall siden august 2015, melder DN. Børsen stupte med hele 4,88 prosent. Virusfrykten fortsetter å prege markedet, og alle de store selskapene på Børsen falt torsdag..

E24 - 06 Mar 20 kl. 05:16

Kraftig børsfall i Asia – virusfrykten preger markedet

Uroen i aksjemarkedet har på ingen måte tatt tidlig helg. Tidlig fredag morgen faller stort sett alle ledende indekser i Asia med mer enn to prosent..

P4 - 09 Mar 20 kl. 21:15

USA: Bekmørkt på børsene

Også i USA hadde i dag den verste børsdagen siden finanskrisen i 2008. Først raste børsene i Asia, før de europeiske fulgte etter i dag - på grunn av et kraftig oljeprisfall, i tillegg til virusfrykten som fra før preget markedet. Og da børsene i USA stengte nå i kveld norsk tid, var Dow Jones-indeksen ned 7,8 prosent, mens S&P 500 falt 7,6 prosent og Nasdaq endte ned 7,3..

P4 - 20 Mar 20 kl. 08:47

YouTube senker streamingkvaliteten

YouTube senker bildekvaliteten på alt innhold i EU. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Årsaken er den store belastningen alle strømmetjenestene folk bruker nå i disse karantenedager, som fører til økt belastning på internett.

NRK - 03 Mar 20 kl. 05:43

Australias sentralbank senker renta

Australias sentralbank senker styringsrenta til et rekordlavt nivå for å motvirke den negative økonomiske effekten av koronaviruset. Sentralbanken senker renta med 0,25 prosentpoeng til 0,5 prosent tirsdag..

E24 - 27 Mar 20 kl. 19:44

Norwegian og debatten om selskapets samfunnsnytte i Norge

Skulle Norwegian forsvinne fra markedet er det å betrakte som en rød løper for Ryanair, skriver konsernsjef Jacob Schram..

P4 - 27 Feb 20 kl. 14:47

Mener markedet overreager

Det et Norwegian har høy gjeld, forsterker nå den negative effekten koronaviruset har på flyselskapet. Det sier flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Koronaviruset har sendt Norwegian-aksjen i fritt fall denne uken.

E24 - 27 Feb 20 kl. 08:27

Børsfallet tiltar i Oslo – Norwegian fortsetter nedturen

Coronaviruset fortsetter å ryste aksjemarkedene. Torsdag faller Oslo Børs for fjerde dag på rad. Norwegian er igjen blant de store taperne, selv om selskapet forsøkte å slå tilbake mot spekulasjoner i markedet..

NRK - 20 Mar 20 kl. 08:30

YouTube senker streamingkvaliteten

YouTube senker bildekvaliteten på alt innhold i EU, melder Reuterts. Formålet er å hindre at internett blir overbelastet. Med beslutningen følger YouTube etter Netflix, som vedtok det samme på torsdag..

NRK - 16 Mar 20 kl. 13:52

Flere banker senker renta

Danske Bank setter ned boliglånsrentene med 0,35 prosentpoeng, ifølge en pressemelding. Nordea senker rentene med 0,5 prosentpoeng, og Sparebank 1 SMN med inntil 0,35 prosentpoeng. Dette er bare noen av bankene som følger opp kutt hos Norges Bank..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Uber varsler retur - taxinæringen vil utsette: Omkamp om omstridt frislipp

Delingsøkonomi-giganten Uber har blikket rettet mot det norske markedet, men taxinæringen øyner en mulighet til å få utsatt frislippet..

E24 - 1 time siden

Vi bruker milliarder på dem som stenger ned. Hva med dem som prøver å holde hjulene i gang?

UKESLUTT: Regjeringens mange tiltakspakker begynner å hjelpe for bedrifter som må stenge. Men de som prøver å drive videre under krisen, blir i verste fall straffet for det. .

E24 - 3 timer siden

Norges Bank, Finans Norge og Eiendomsmeglerforbundet slår alarm om hasteforslag fra regjeringen: «Kan få negative økonomiske konsekvenser for samfunnet»

Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) foreslår å la Kartverket stenge for tinglysing i to uker ved sykdom. – Et eksempel på arbeidsuhell, sier Carl O. Geving..

E24 - 4 timer siden

Gjeldsregisteret: Nordmenns gjeld faller under coronakrisen

– Coronakrisen har tydelig innvirkning på samlet usikret gjeld, sier Gjeldsregister-sjefen..

E24 - 5 timer siden

Oljenæringen ber om krisepakke med LO i ryggen: – Vi ber ikke om skattelette

Oljeselskapene, leverandørindustrien og fagbevegelsen frykter en ny og kraftig oljebrems. Nå ber de om en skatteendring som de mener skal bidra til å holde hjulene i gang – men noe skattekutt er det ikke, sier Equinor-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Norwegian må restarte Dreamliner-flyene annenhver måned

Amerikanske luftfartsmyndigheter har gitt instruks om at Dreamliner-flyene må restartes hver 51. dag for å unngå at kritiske flysystemer svikter..

E24 - 7 timer siden

Professor tviler på at Trump og Opec kan redde oljeprisen: – Vi er i en annen verden nå

Oljeprisen har skutt i været etter håp om løsning på priskrigen. En avtale vil uansett bety lite i et oljemarked hvor etterspørselen har sviktet fullstendig, mener professor..

E24 - 8 timer siden

Trump truer med oljetoll

USAs president Donald Trump sier det kan bli aktuelt med med toll på import av råolje for å beskytte amerikansk oljeproduksjon..

E24 - 8 timer siden

Voi: – Ingen så dette komme

Voi har måttet si opp personale i Sverige, og etterlyser klarere retningslinjer fra svenske myndigheter. Likevel er elsparkesykkel-utleieren positiv til fremtiden..

E24 - 9 timer siden

LO-lederen: – Må slå hardt ned på dem som misbruker ordningene

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen retter en advarende pekefinger mot dem som ønsker å utnytte permitteringsordningene. Han ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt