P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:16

P4 - 09 Apr 20 kl. 07:51

Viruset kom til New York fra Europa

Koronaviruset i New York kan ha sirkulert i byen fra midten av februar og kom trolig dit fra reisende fra Europa.
Det viser nye studier, skriver The New York Times.
Forskerne bak studien mener den skjulte spredningen kunne ha blitt oppdaget med mer testing..
Les mer på P4


Les mer om:
New York, Europa, The New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viruset, kom, til, New, Yorkfra , Europa
Klartale - 27 Jan 20 kl. 09:03

Forberedt hvis viruset kommer

Viruset kan komme til Norge når som helst. Det sier Folkehelse-instituttet om corona- viruset. 80 er døde av viruset i Kina..

Klartale - 18 Feb 20 kl. 10:59

Kinesisk sykehus-direktør døde av viruset

Nesten 1.900 er døde på grunn av covid-19-viruset. Over 72.

NRK - 04 May 20 kl. 13:46

Fant viruset på prøve fra romjula

To sykehus i Paris oppdaget koronavirus på en lungebetennelse- og influensaprøve fra 27. desember. Det melder NTB.

Klartale - 24 Jan 20 kl. 09:05

Kina prøver å stanse viruset

Kina nekter folk å reise ut og inn av ni byer. Slik vil de hindre corona-viruset å spre seg. Men viruset kan allerede ha kommet til Finland..

NRK - 24 Jan 20 kl. 12:27

WHO usikker på corona-viruset

Det er for tidlig å vurdere hvor alvorlig corona-viruset er. Det sier en talsperson for Verdens Helseorganisasjon (WHO), som regner med at tallet på smittetilfeller vil øke framover. 26 mennesker er døde av viruset så langt..

NRK - 20 Jan 20 kl. 19:09

Krisemøte i WHO om virusutbrudd

Verdens helseorganisasjon holder krisemøte onsdag i forbindelse med virusutbruddet i Kina. Der skal de diskutere om viruset utgjør en internasjonal helsekrise. Viruset er i slekt med sars-viruset som forårsaket en global epidemi i 2003..

Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 21:58

Slik blir verdensøkonomien rammet av Wuhan-viruset

Wuhan-viruset har tatt 170 menneskeliv. Men det er ikke selve viruset som fører til børsfall, ifølge eksperter..

NRK - 21 Jan 20 kl. 05:29

Nytt virusdødsfall i Kina

Det nye corona-viruset som har brutt ut i Kina har nå krevd sitt fjerde dødsoffer. En 89 år gammel mann som bodde i byen Wuhan døde av viruset, melder BBC. Det er til nå rapportert om mer enn 200 tilfeller av viruset i Kina..

NRK - 03 Feb 20 kl. 16:20

Forskerne frykter endring i viruset

Forskerne vet nå hvordan det nye koronaviruset gjør mennesker syke. Samtidig har de funnet noe som skremmer dem. En liten endring av en av nøklene i viruset kan føre til at viruset blir super-smittsomt..

NRK - 21 Jan 20 kl. 10:58

Seks døde av nytt corona-virus

Seks personar er nå døde av det nye corona-viruset, opplyser borgarmeisteren av Wuhan til den statlege TV-kanalen CCTV, melder AFP. Tysdag sa kinesiske styresmakter at 291 menneske er smitta av viruset som har liknande symptom som sars-viruset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 2 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 2 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt