P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:48

P4 - 07 okt. 19 kl. 07:23

Ving-guider har ikke fått lønn

Rundt 200 nordiske Ving-guider i Spania har den siste uken jobbet uten å ha fått lønn, som følge av konkursen i Thomas Cook for to uker siden.
Det skriver svenske Aftonbladet.
Årsaken er at de er ansatt i et selskapet som gikk med i dragsuget da Thomas Cook begjærte seg konkurs.
Det skal ikke være noen ansatte i Ving Norge eller deres samarbeidspartere som ikke har fått lønn..
Les mer på P4


Les mer om:
Ving, Spania, Thomas Cook, Aftonbladet, Ving Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ving-guiderhar , ikke, fått, lønn
E24 - 07 okt. 19 kl. 06:12

Nordiske Ving-guider har ikke fått lønn på en uke

Rundt 200 nordiske Ving-guider i Spania har den siste uken ikke fått lønn etter konkursen i Thomas Cook for to uker siden, skriver Aftonbladet..

P4 - 23 sep. 19 kl. 09:44

Ving er ikke erklært konkurs

Det er ingen automatikk i at Ving er konkurs selv om de er heleid av Thomas Cook, som erklærte seg konkurs i natt. Det skriver Ving i en pressemelding nå i formiddag. Ving må, som datterselskap, men samtidig en egen juridisk enhet, gjøre en egen vurdering av situasjonen i Norden, og det er det vi jobber med nå, heter det i meldingen..

P4 - 23 sep. 19 kl. 12:54

Mange vil ha svar av Ving

Hundrevis av nordmenn som er på, eller skal, på reise med Ving forsøker nå å få svar fra charterselskapet. Selskapet kontaktes både på telefon og via Facebook. 9.

P4 - 23 sep. 19 kl. 16:11

Advarer mot Ving-svindel

Reiseoperatøren Ving går nå ut og advarer mot svindelforsøk, etter at deres eier Thomas Cook i natt slo seg selv konkurs. Flere kunder skal ha mottatt SMS-er der svindleren utgir seg for å være Ving, og hvor man bes om å overføre et beløp for erstatningsfly og gi fra seg kontoopplysninger. Ving sier de aldri ber om dette, og ber folk ikke respondere på SMS-ene..

P4 - 23 sep. 19 kl. 18:17

Fortsatt intense møter i Ving

Ledelsen i Ving sitter nå i kveld fremdeles i intense møter. Etter dette skal det etter planen komme en uttalelse om hva som skjer fremover, etter at det i natt ble kjent at Thomas Cook - som eier Ving - har gått konkurs. Men det er fremdeles ikke klart hvor lenge møtene vil vare, melder NTB.

NRK - 23 sep. 19 kl. 16:01

Ving: – Kundar får svindel-sms

Turoperatøren Ving skriv at enkelte kundar har fått sms-svindel der avsendar utgir seg for å vere Ving. Svindlarane ber om pengar mot at kundane skal få kome med i eit erstatsningsfly. Ving skriv at dette er svindel, og at dei ikkje står bak..

NRK - 23 sep. 19 kl. 18:34

Ving-leiinga i møter i kveld

Leiinga i Ving-gruppa i Norden sit måndag kveld i møter, etter at selskapet Thomas Cook, som eig Ving, gjekk konkurs. Etter møta skal det kome meir informasjon om vegen framover for dei som er på reise eller skal reise med Ving, skriv NTB..

NRK - 23 sep. 19 kl. 20:05

Ving avlyser pressekonferanse

Det blir ingen pressekonferanse med Ving måndag, melder dei. Men selskapet opplyser at dei kjem til å publisere ein pressemelding. Thomas Cook Group, som eig Ving, slo seg konkurs natt til måndag.

P4 - 26 sep. 19 kl. 05:39

Trøbbel for Ving i Tyrkia

Ving har møtt på problemer i Tyrkia på grunn av misforståelser og forvirring. Ving opplyser til VG at det har blitt noen forsinkelser til flyplassen i Antalya på grunn av usikkerheten etter Thomas Cook-konkursen. Informasjonssjef i Ving Siri Røhr-Staff sier til E24 at de må jobbe med å forklare at Vingruppen i Norden er selvstendige og kan betale for seg..

NRK - 15 okt. 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Dyre og unødvendige aksjoner

Båter som driver i vannet fører til mange unødvendige og ressurskrevende redningsaksjoner. Torsdag ble det satt i gang en stor leteaksjon på grunn av en drivende vannscooter utenfor Lillesand. Men det var falsk alarm.

P4 - 30 minutter siden

Drapssiktet vil samtykke til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene på Tøyen i Oslo i går, vil samtykke til fengsling. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Ifølge henne knytter mannen seg til tid og sted for drapet, men hun vil ikke utdype hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 1 time siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 1 time siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 2 timer siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 2 timer siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 3 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt