VG > Nyheter

Monday, 06 April, 09:44

VG - 26 Mar 20 kl. 15:48

Ville være på hytta om dagen og bo på hotell om natta

ØYER (VG) - Kommuneoverlege Anders Brabrand i Øyer har pålagt Scandic Hafjell å stenge hotellet fra fredag. Det skjer etter at det torsdag ble kjent at hytteeiere i Hafjell skal ha booket seg inn på hotellet i påsken for på den måten å omgå hytteforbudet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Øyer, Anders Brabrand, Hafjell

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville være, hyttaom dagen og bo på , hotell om natta
P4 - 20 Mar 20 kl. 10:05

Endrer hytteregler

Forskriften til det nye hytteforbudet som gjør det forbudt å være på hytta er nå endret. Nå er det lov å dra på hytta, men ikke overnatte. Til Rett24 sier advokat John Christian ELden at den nye ordlyden er en kraftig forbedring.

P4 - 27 Feb 20 kl. 18:13

Terrorplaner mot hotell i Kenya

USA advarer nå mot det som skal være terrorplaner mot et større hotell i Nairobi i Kenya. Utenriksdepartementet ber nå amerikanske statsborgere være forsiktig. Det er ikke kjent hvilket hotell det er snakk om, men ifølge NTB antas det å være et populært hotell med turister og forretningsfolk..

Klartale - 23 Mar 20 kl. 10:46

Mange vil flytte til hytta

Folk har ikke lov til å være på hytta. Årsaken er kampen mot korona-viruset..

P4 - 23 Mar 20 kl. 16:10

Hyttedebatten fortsetter å rase

Skal folk få være på hytta under koronakrisen eller ikke - den debatten har gått i Norge i snart to uker. Nå kaster stortingsrepresentant for Frp, Helge André Njåstad seg på, etter at overlege ved Folkehelseinstituttet, Preben Aavitsland, i dag sa at det kan være bedre for å hindre smitte at flere er på hytta. Njåstad sier til VG at forbudet mot å overnatte på hytta er for strengt.

P4 - 12 Mar 20 kl. 16:38

Advarer mot karantene på hytta

Luftambulansen advarer mot karantene på hytta. Personer som kan være smittet av koronaviruset kan i teorien dra på hytta, og ifølge NRK drar flere til fjells nå for å sitte i karantene. Men da kan de ikke forvente å bli henta i følge Luftambulansen.

VG - 20 Mar 20 kl. 09:33

Endring i ny hytteforskrift: Kan likevel dra på hytta

Forskriften som forbyr opphold på hytta ble endret i siste liten. Kun overnatting er forbudt..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 17:19

Jeg drar på hytta | Knut Kværnen

Jeg vil redusere kontakten med andre folk. På hytta er avstanden til andre maksimal..

P4 - 13 Mar 20 kl. 05:34

- Ikke reis på hytta

Flere typiske hyttekommuner ber folk holde seg hjemme og ikke reise på hytta mens tiltakene for å begrense koronautbruddet pågår. Kommunene frykter kapasitetsproblemer i helsesektoren hvis det kommer mange folk utenfra. Også Luftambulansen fraråder folk som er satt i karantene å reise på hytta.

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:07

Kommuneoverlegen stengte hotell

Kommuneoverlege i Øyer, Anders Brabrand, har nå pålagt Scandic Hafjell å stenge hotellet fra og med i morgen melder VG. Dette skjer etter at det i dag ble kjent at hytteeiere i Hafjell har booket seg inn på hotellet i påsken for på den måten å omgå hytteforbudet. Hytteforbudet sier at det er forbudt å overnatte på hytta dersom denne ikke ligger i hjemkommunen..

P4 - 15 Mar 20 kl. 10:09

Kan forby folk å dra på hytta

Regjeringen vil i dag vedta en ny forskrift som kan forby folk å være på hytta i en annen kommune enn der de bor. Det opplyser helseminister Bent Høie til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Coronasyk Boris Johnson fortsatt på sykehus

Statsminister Boris Johnson er mandag morgen fortsatt på sykehus for undersøkelser som følge av at han har vedvarende symptomer på covid-19..

VG - 5 timer siden

Trump ville ikke la smittevernekspert svare på spørsmål: – Han har svart 15 ganger

Donald Trump fortsetter å anbefale malariamedisinen hydroksyklorokin som behandling mot covid-19. Da hans egen smittevernekspert ble spurt om å gi sin mening, fikk han ikke slippe til for å svare..

VG - 11 timer siden

Coronasyk Boris Johnson til sykehus

Statsminister Boris Johnson er søndag kveld fraktet til sykehus for ytterligere undersøkelser som følge av at han er syk med covid-19..

VG - 12 timer siden

UNN tok i bruk åndedrettsmasker som ikke var kvalitetssikret

200 ansatte ved Universitetssykehuset i Nord-Norge skal testes for koronavirus etter at sykehuset leverte ut masker som ikke var kvalitetssikret..

VG - 12 timer siden

Coronaviruset: Vet ikke hvor mange elever som går på skolen

Det er ikke kun barn med foreldre i samfunnskritiske funksjoner som kan ha rett på skoleplass. Tre uker etter at skolene stengte, har ingen den fullstendige oversikten over hvor mange barn som har fått tilbud..

VG - 12 timer siden

Hemsedal uten skiturister – Det er veldig spesielt

HEMSEDAL (VG) I disse bakkene skulle 7000 påsketurister stått på ski lørdag. Men i skianlegget i Hemsedal er det helt stille..

VG - 14 timer siden

Pub i Aarhus delte ut bøttevis med gratis øl etter corona-stenging

Det skal mer enn en corona-krise til for å hindre en danske i å nyte sitt øl..

VG - 14 timer siden

Flere hytteinnbrudd utenfor Kragerø

Det har vært flere innbrudd i hytter og båthus på Tåtøy utenfor Kragerø sentrum i helgen. Politiet oppfordrer hytteeiere til å få hyttene sine sjekket..

VG - 14 timer siden

Hun hadde bare 100 kroner: Fikk hjelp av Facebook-gruppe

HOLMLIA (VG) Hun er gravid, sykmeldt og permittert. Corona-krisen kom som et sjokk på Oslo-kvinnen. Kontoen var nesten tom.

VG - 16 timer siden

Paven feiret palmesøndag foran tom kirke

Vanligvis blir palmesøndag feiret foran tusenvis av mennesker i Vatikanet, men i år måtte Pave Frans lede en dempet palmesøndagsmesse bak lukkede dører i Peterskirken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt