NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 22:43

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, FBI, Kongressen, Donald Trump, ABC News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville tatt, imot, ødeleggende, info
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:37

Trump ville tatt imot «drittpakker» om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

NRK - 12 May 19 kl. 06:00

Macron tok imot frie franske gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron i militærbasen Villacoublay lørdag. De var tatt til fange i en avsidesliggende nasjonalparken 1. mai..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:45

Macron tok imot frigitte gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron..

NRK - 24 Jan 20 kl. 07:52

– Engø satt på mer info

– Skolebyråd Linn Kristin Engø satt på taushetsbelagt info som kunne satt deler av Vigilo-saken i et annet lys, hevder byrådsleder Roger Valhammer (Ap). SVs Mikkel Grüner, som ledet høringen, og Høyres Harald Victor Hove reagerer på utspillet..

P4 - 27 Sep 19 kl. 05:25

USA tar imot rekordfå flyktninger

USA vil ta imot rekordfå flyktninger neste år. Trump-administrasjonen varsler at de da vil åpne for 18.000 flyktninger.

P4 - 30 Mar 20 kl. 09:33

Fare for storflom over hele landet

Det er fare for storflom over hele landet i vår. Det mye snø i fjellet og fare for ødeleggende vårflommer i alle landsdeler, ifølge NVE, som ber kommunene forberede seg. I morgen legger NVE frem en rapport der flomfaren er på oransje nivå, som er det nest høyeste farenivået, i de aller fleste vassdragene.

NRK - 14 Oct 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

P4 - 01 May 20 kl. 21:07

- Hemmeligholdet var ødeleggende

- Det har vært ødeleggende for etterforskningen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen at politiet holdt saken hemmelig lenge. Det mener tidligere politioverbetjent Finn Abrahamsen. Han sier til Dagbladet at det nærmest har vært en gisselsituasjon for politiet at saken fremsto som en kidnapping i starten og de ikke hadde mulighet til å iverksette det som ville vært naturlig.

NRK - 24 Mar 19 kl. 10:50

Røde Kors har tatt imot evakuerte

De evakuerte fra cruiseskipet Viking Sky har gjennom hele natten blitt fraktet til Brynhallen i Fræna kommune. Der har de blitt tatt mot av 100 personer fra Røde Kors, som har trøstet dem og hjulpet dem med å få kontakt med pårørende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 15 minutter siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 45 minutter siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 45 minutter siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 1 time siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 1 time siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 1 time siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 2 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..

NRK - 2 timer siden

Fem koronapasientar døde i brann

Ein brann på eit sjukehus i Bangladesh sin hovudstad Dhaka tok livet av fem koronainnlagde pasientar, opplyser brannvesenet i byen ifylgje Reuters. Brannen skjedde onsdag, og det er endå ikkje klart kva som starta den..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt