NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 18:59

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, FBI, Kongressen, Donald Trump, ABC News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville tatt, imot, ødeleggende, info
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:37

Trump ville tatt imot «drittpakker» om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

NRK - 12 May 19 kl. 06:00

Macron tok imot frie franske gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron i militærbasen Villacoublay lørdag. De var tatt til fange i en avsidesliggende nasjonalparken 1. mai..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:45

Macron tok imot frigitte gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron..

NRK - 24 Mar 19 kl. 10:50

Røde Kors har tatt imot evakuerte

De evakuerte fra cruiseskipet Viking Sky har gjennom hele natten blitt fraktet til Brynhallen i Fræna kommune. Der har de blitt tatt mot av 100 personer fra Røde Kors, som har trøstet dem og hjulpet dem med å få kontakt med pårørende..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:25

Trump om valgkampen neste år

I et intervju med ABC News onsdag sa president Trump at han ville tatt imot informasjon om motstandere i en valgkamp. – Det er ikke innblanding. De har informasjon.

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 16:23

Har markedene feilpriset Fed?

Og hvordan vil Federal Reserves rentebeslutning blir tatt imot av markedene?.

Dagbladet - 24 Apr 19 kl. 21:24

På rød løper til Putin i 40 km/t

I natt blir Kim Jong-un tatt imot av Vladimir Putin på rød løper. Mens Trump står med skjegget - unnskyld, luggen - i postkassa..

NRK - 21 Mar 19 kl. 00:48

Viseborgermester korrupsjonssiktet

Viseborgermesteren i Roma, Marcello De Vito, som tilhører regjeringspartiet Femstjernersbevegelsen, er pågrepet, mistenkt for korrupsjon. Ifølge siktelsen skal de Vito ha tatt imot bestikkelser fra entreprenører som ønsket byggetillatelser..

NRK - 04 Jun 19 kl. 09:14

Nye beviser i kampfiksingssaken

Ytterligere sju spillere i Real Valladolid er mistenkt for å ha tatt imot bestikkelser før siste serierunde, skriver El Mundo. I mai ble flere spanske fotballspillere og ledere var pågrepet, mistenkt for å ha bidratt til kampfiksing..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 15 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 30 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 30 minutter siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 45 minutter siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..

NRK - 1 time siden

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..

NRK - 1 time siden

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..

NRK - 1 time siden

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt