NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:30

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, FBI, Kongressen, Donald Trump, ABC News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville tatt, imot, ødeleggende, info
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:37

Trump ville tatt imot «drittpakker» om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

NRK - 12 May 19 kl. 06:00

Macron tok imot frie franske gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron i militærbasen Villacoublay lørdag. De var tatt til fange i en avsidesliggende nasjonalparken 1. mai..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:45

Macron tok imot frigitte gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron..

NRK - 24 Mar 19 kl. 10:50

Røde Kors har tatt imot evakuerte

De evakuerte fra cruiseskipet Viking Sky har gjennom hele natten blitt fraktet til Brynhallen i Fræna kommune. Der har de blitt tatt mot av 100 personer fra Røde Kors, som har trøstet dem og hjulpet dem med å få kontakt med pårørende..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:25

Trump om valgkampen neste år

I et intervju med ABC News onsdag sa president Trump at han ville tatt imot informasjon om motstandere i en valgkamp. – Det er ikke innblanding. De har informasjon.

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 16:23

Har markedene feilpriset Fed?

Og hvordan vil Federal Reserves rentebeslutning blir tatt imot av markedene?.

Dagbladet - 24 Apr 19 kl. 21:24

På rød løper til Putin i 40 km/t

I natt blir Kim Jong-un tatt imot av Vladimir Putin på rød løper. Mens Trump står med skjegget - unnskyld, luggen - i postkassa..

NRK - 21 Mar 19 kl. 00:48

Viseborgermester korrupsjonssiktet

Viseborgermesteren i Roma, Marcello De Vito, som tilhører regjeringspartiet Femstjernersbevegelsen, er pågrepet, mistenkt for korrupsjon. Ifølge siktelsen skal de Vito ha tatt imot bestikkelser fra entreprenører som ønsket byggetillatelser..

NRK - 04 Jun 19 kl. 09:14

Nye beviser i kampfiksingssaken

Ytterligere sju spillere i Real Valladolid er mistenkt for å ha tatt imot bestikkelser før siste serierunde, skriver El Mundo. I mai ble flere spanske fotballspillere og ledere var pågrepet, mistenkt for å ha bidratt til kampfiksing..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 30 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 5 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt