VG > Innenriks

Friday, 21 February, 15:49

VG - 24 Jan 20 kl. 02:16

Ville ikke at Frp skulle ut av regjering – omstilte seg lynraskt

Frp-representant på Stortinget, Helge André Njåstad var en av flere som inntil nylig ville at Frp skulle fortsette i regjering. Men nå er de tilhengere av å stå utenfor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, André Njåstad, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville ikkeat , Frpskulle ut av , regjering, omstilte, seg lynraskt
P4 - 20 Jan 20 kl. 13:34

Frp går ut av regjering

Etter seks år og to måneder går Frp ut av regjering. Det er klart etter en pressekonferanse med Frp-leder Siv Jensen. Hjemhentingen av en terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn fikk begeret til å renne over for partiet.

P4 - 21 Jan 20 kl. 08:35

Kan kutte antall statsråder

Med færre partier i regjering, kan det også bli færre statsråder. Det sier helseminister Bent Høie til NRK. – Alle ser jo at jo flere partier det har vært i regjering, jo flere politikere har det vært i regjering, sier Høie - som understreker at de ikke har konkludert når det gjelder antall statsråder i den nye trepartiregjeringen.

NRK - 20 Jan 20 kl. 13:39

Framstegspartiet ut av regjering

Framstegspartiet går ut av regjering. Det blei klart då Siv Jensen heldt pressekonferanse måndag ettermiddag. Jensen sa på pressekonferansen "eg tok partiet inn i regjering, og nå tar eg partiet ut av regjering"..

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

NRK - 23 Oct 19 kl. 01:22

Starter ikke ny offensiv i Syria nå

USAs regjering har sagt til Tyrkias regjering at den avtalte tilbaketrekkingen av kurdiske styrker på grensa til Tyrkia nå er fullført. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Tyrkia opplyste i en uttalelse at de nå ikke vil starte en ny offensiv i området..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 21:00

Regjeringens rett til å ytre og ta avstand | Jens Frølich Holte

En regjering er ikke en verdinøytral, grå mastodont. En norsk regjering har et verdigrunnlag..

P4 - 21 Jan 20 kl. 12:32

Ny regjering på plass i løpet av januar

Statminister Erna Solberg har som mål å få på plass en ny regjering senest i slutten av denne måneden. Det sier hun til flere norske medier. Statsministeren har daglige møter med parilederne i Venstre og KrF for å få på plass en ny regjering..

P4 - 10 Oct 19 kl. 06:51

Åpner for Ap-samarbeid

Høyre og Frp kan ikke ta Venstres støtte for gitt i 2021. Det mener Unge Venstre-leder Sondre Hansmark. Han er skuffet over klima-gjennomslaget i regjeringen så langt, og vil droppe dagens samarbeid dersom en Arbeiderparti-regjering gir bedre klimagjennomslag.

NRK - 21 Jan 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Fremskrittpartiet ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om IS-kvinnen som den direkte årsaken..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Elgen forvillet seg opp på garasjetaket

Mari-Christin fikk seg en annerledes morgen denne uken da en elg dukket opp på garasjetaket deres..

VG - 2 timer siden

Mann tente på kamraten: Dømt for drap

En mann (34) er dømt til 14 års fengsel for å ha drept en mann i 60-årene på Leirsund ved Skedsmokorset i november 2018..

VG - 14 timer siden

Fem kommuner isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag...

VG - 14 timer siden

Fem kommuner fortsatt isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag..

VG - 7 timer siden

Kong Harald har bursdag

Fredag er det 83 år siden kong Harald ble født på Skaugum i Asker. Han er fortsatt i god aktivitet og skal snart på tur til Jordan..

VG - 14 timer siden

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

To brøytebiler, en lastebil og flere personbiler sitter fast i kraftig uvær og flere snøskred som har gått i området Østerelva-Skarsvågrevva i Nordkapp..

VG - 20 timer siden

Kilder til VG: Giske vraket av eget lokallag

Styret i Trond Giskes eget lokallag har forkastet ham som kandidat til styret i Trøndelag Arbeiderparti, ifølge VGs opplysninger..

VG - Igår: 23:17

Nå kan dette trollet bli ditt!

I 1997 var trollet med i den gjeve kåringen av Norges styggeste turistattraksjon - nå håper eierne å bli kvitt det..

VG - Igår: 20:35

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Tromsø

To personer er siktet etter at politiet tirsdag fant en død person i Tromsø sentrum..

VG - I førrgår: 09:46

Widerøe slår tilbake: – Stemmer ikke at vi har fått avgiftslette

Widerøe har fått kritikk for å kutte i avganger etter å ha fått avgiftslette på 40 millioner. – Dette hevdes mot bedre vitende, sier kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll i flyselskapet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt