VG > Innenriks

Lørdag, 26 September, 09:44

VG - 24 jan. 20 kl. 02:16

Ville ikke at Frp skulle ut av regjering – omstilte seg lynraskt

Frp-representant på Stortinget, Helge André Njåstad var en av flere som inntil nylig ville at Frp skulle fortsette i regjering. Men nå er de tilhengere av å stå utenfor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, André Njåstad, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ville ikkeat , Frpskulle ut av , regjering, omstilte, seg lynraskt
P4 - 20 jan. 20 kl. 13:34

Frp går ut av regjering

Etter seks år og to måneder går Frp ut av regjering. Det er klart etter en pressekonferanse med Frp-leder Siv Jensen. Hjemhentingen av en terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn fikk begeret til å renne over for partiet.

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:43

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 24 jan. 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Frp ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om den IS-siktede kvinnen som den direkte årsaken..

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Fremskrittpartiet ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om IS-kvinnen som den direkte årsaken..

P4 - 25 jan. 20 kl. 08:34

- Provokasjon mot Frp

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, mener det en provokasjon mot partiet at Venstres Abid Raja har blitt utnevnt til statsråd. Raja, som nå har blitt kultur- og likestillingsminister, har tidligere anklaget Frp for å drive med "brun propaganda". Listhaug sier til VG at mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering og lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå hvis han fortsetter med sine usakligheter.

P4 - 27 juli 20 kl. 23:46

Vedum vil ikke snakke om SV-regjering

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum vil ikke snakke om en regjering med Senterpartiet, Arbeiderpartiet og SV. Det er det Ap-leder Jonas Gahr Støre har sagt at vil gå til balg på, og SV-leder Audun Lysbakken sier han også vil inn i regjering. Men i et intervju med TV 2 sier Vedum at han vil ha en regjering med Senterpartiet og Ap, og at det er det partiet går til valg på..

P4 - 22 juni 20 kl. 17:25

KrF vil ikke utelukke Frp

KrF vil ikke utelukke at de kan gå i regjering med Frp etter stortingsvalget neste høst. Parlamentarisk leder i Krf, Hans Fredrik Grøvan, sier likevel til Vårt Land at partiet går til valg på dagens sentrum/Høyre-regjering. Det gjør også Venstre.

P4 - 17 jan. 20 kl. 12:06

Solberg og Jensen møtes for å gå gjennom krav

Statsminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal i dag møtes for gå igjennom kravlisten som Frp har utarbeidet, det uttaler de til NTB. Frp har truet med å gå ut av regjering dersom de ikke får innfridd sin kravliste etter at regjeringen vedtok å hente en IS-kvinne og hennes to barn tilbake til Norge. I går hadde ledelsen i Frp telefonmøte med fylkeslederne for å diskutere hvilke tiltak som må til for at de skal forbli i regjering..

E24 - 24 jan. 20 kl. 06:09

Flere i Frp ville ikke trekke partiet ut av regjering

Flere Frp-topper ville inntil nylig at partiet skulle fortsette i regjering. Stortingsrepresentant Helge André Njåstad (Frp) sier de hadde mye ugjort..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Avfyrte skudd under biljakt: Spesialenheten henlegger sak mot politimann

Etter at politibilen hadde blitt rygget på to ganger under biljakten på E6, avfyrte politimannen to skudd mot varebilen. Spesialenheten har nå henlagt saken..

VG - 45 minutter siden

Kampen om smittevernutstyret

Da pandemien rammet, skulle staten sikre at ingen kommuner gikk tomme for smittevernutstyr. Men ikke alle fikk det de trengte. På to måneder panikkhandlet norske kommuner utstyr for flere hundre millioner kroner.

VG - 6 timer siden

Drama i kulissene i Orderud-saken: Ville starte hemmelig etterforskning av «Skytteren»

Gjenopptakelseskommisjonen mente de satt på informasjon om en ny mistenkt i trippeldrapssaken, men ble stanset av Riksadvokaten. – Dette har jeg aldri hørt om før, sier mannen selv..

VG - 12 timer siden

Militærfly har styrtet i Ukraina

20 personer har omkommet og to personer er skadet, skriver presidentens kontor på Facebook..

VG - 13 timer siden

Fransk politi reddet 52 dyr fra ulovlig slakteri

Politiet oppdaget dyrene i et varehus nordøst for Paris forrige lørdag..

VG - 15 timer siden

Mann i 50-årene funnet død – etterforskes som drap

Politiet i Sarpsborg har startet drapsetterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i sentrum av byen onsdag..

VG - 15 timer siden

A-krim aksjonerte mot Easy Lavpris

BISLETT/OSLO (VG) Lime-tiltalte Sajjad Hussains rolle i Easy Lavpris-kjeden ble avslørt forrige uke. Nå har minst to av butikkene blitt kontrollert av A-krimsenteret..

VG - 17 timer siden

Dronning Sonja om kongen: – Det går bra

Hans Majestet Kong Harald (83) ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet. Senere fredag overværer dronningen en markering på Maihaugen i Lillehammer, hvor også kongen opprinnelig skulle være til stede..

VG - 18 timer siden

Frp-Hoksrud på felgen – punkterte på E18 i høstferiekø

LIERSKOGEN (VG) Lange køer og stor biltrafikk i høstferieutfarten fredag. Frp-politiker Bård Hoksrud punkterte midt i køen på motorveien, og priser seg lykkelig for at farten var lav..

VG - 20 timer siden

Retten stopper bygging av Utøya-minnested

Ringerike tingrett gir naboene medhold i at minnestedet for Utøya på Utøyakaia skal stoppes midlertidig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt